A BodyWakes csapata

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészség mentor, táplálkozási szakértő, fitnesz szakember, az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója

zsolt_kozeli10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert. Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 4 gyermek büszke édesapja.

 

Hitvallása:

Egészség mentorként hiszek abban, hogy az egészségtudatos életmód tanulható. Életünket nem a véletlenszerű egybeesések alakítják, mint ahogy egy betegség vagy a túlsúly kialakulása sem külső hatások eredménye. Gondolataink, érzelmeink, szavaink és tetteink határozzák meg azt, hogy hol tartunk és milyen minőségben éljük életünket. Ha pozitív változást akarunk előidézni, le kell ásnunk a gyökerekhez, és változtatnunk kell berögzült szokásainkon és újakat kell beépítenünk az életünkbe. Ehhez pedig tudatosság kell, a tudatosság alapja pedig az, hogy tudjuk, mit akarunk elérni, azért hajlandóak vagyunk tenni is és megismerni önmagunkat.


Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészség mentor, táplálkozási szakértő, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

Végzettségét tekintve személyi edző, gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében. Az edzősködés mellett a versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt. A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és két közös gyermekük büszke édesanyja.

Hitvallása:

Filozófiám, hogy úgy, ahogyan a táplálkozásunkra való odafigyelés, úgy a sport is életünk részét kell, hogy képezze. A kulcs az életmódváltásban van, hosszú távon csak ez hozza meg az elvárt és tartós eredményt. Ahhoz, hogy ezt be tudjuk építeni a mindennapjainkba, óriási önfegyelem és kitartás szükséges. Mindent el lehet érni, csak akarni kell, ki kell tűzni a célokat és tenni kell érte nap mit nap. Ez igaz az élet minden területére, így nem kivétel az egészségünk sem. Akármennyi éves is vagy most, nagyon nem mindegy, hogy milyen minőségben éled az életed, és milyenben szeretnéd.


Tóth Boglárka

BodyWakes egészségmentor, biológus, táplálkozástudományi szakember, okleveles funkcionális táplálkozási referens

Végzettségét tekintve Biológus és Táplálkozástudományi szakember. Biológusi diplomáját 2011-ben szerezte az Eszterházy Károly Főiskolán, majd pályakezdőként 4,5 évet dolgozott biológus operátorként a Szent Lázár Megyei Kórház laboratóriumában. 2014-ben elvégezte a táplálkozástudományi mesterképzést a Semmelweis Egyetemen, majd BodyWakes egészségmentorként funkcionális táplálkozási referens képzést végzett 2016-ban.  jelenleg a BodyWakes egészségmentora, biológusa és táplálkozási tanácsadója. 10 évig versenytáncolt, ahol 2011-ben MLTSZ Európai bajnokságon arany minősítést szerzett latin formációban.

Hitvallása:

Azon kivételes emberek közé tartozom, akik az élet minden területén megtalálták a hivatásukat, melyet szívvel-lélekkel tudnak csinálni. Hiszem, ahhoz, hogy valaki hiteles és sikeres legyen a szakmájában, ízig-vérig szeretnie kell azt, amit csinál. A BodyWakesnél megtaláltam mindazt, ami igazán én vagyok, szakmailag és emberileg egyaránt. Egészségmentorként, táplálkozási szakértőként és énekesként is fontos számomra, hogy értéket adjak az embereknek, hiszen ezzel tudom jobbá tenni az életüket. Célom, hogy utat mutassak az egészség, a táplálkozás és a lelki harmónia területén.

„Meg kell tanulnod, hogyan válj Te magad fénnyé, olyan izzó és lángoló tűzzé, ami minden akadályt felperzsel, ami az útjába kerül.”


Smeller Kitty

BodyWakes egészségmentor, funkcionális táplálkozási referens és aerobik oktató.

kittyVégzettségét tekintve, funkcionális táplálkozási referens és aerobik oktató.
6 évig dolgozott egy professzionális alakformáló gépekkel felszerelt stúdióban, ahol rájött, hogy nem lehet ugyanazokat a módszereket és a sablonokat ráhúzni az emberekre. Gyerekkora óta nyitott az egészséges táplálkozás reformjaira és alkalmazza is azokat. Így már 16 évesen 22 kg súlyfeleslegtől szabadult meg, kereste és kutatta azt a módszert, amivel nem csak a migrénes fejfájásaiból szeretett volna kiutat, hanem befejezni az örökös harcot a plusz kilókkal és életre szóló barátságot kötni a mérleggel.
Az idők során, több egészségügyi kihívással és hormon egyensúlytalansággal nézett szembe ezért szaktudása mellett saját tapasztalatokkal is rendelkezik.
A BodyWakes első vidéki, azaz a győri kirendeltségének vezetője és egészségmentora is egyben.
Valamint jelenleg 2 győri fitnesz centrumban is tart egyéni és csoportos edzéseket.

Hitvallása:
Szerintem az Élet úgy működik, hogy ha kapunk valamit, akkor úgy a helyes, ha azt valamilyen módon vissza is adjuk. Tehát, ha az Élet hozzásegített engem ehhez tudáshoz és csodálatosan kifinomult módszerhez, akkor fontos, hogy ezt én is tovább adhassam másoknak. Erre érzek elhivatottságot.
Hálás vagyok az Élet azon lehetőségéért, hogy ilyen fiatalon megtaláltam az utam. Azt az utat, melyen egészségtudatosságra taníthatom a hozzám segítségért forduló embereket.
Hiszem, tudom és tapasztalom, hogy az életmódváltás akkor és csakis akkor működik jól illetve hosszú távon, ha az élet 3 területére mentális, lelki, és testi síkon egyaránt koncentrálunk és tűzünk ki célokat.

„Legnagyobb ellenségünk a legkisebb ellenállás keresése.”


Kiss Vivien

BodyWakes egészségmentor, funkcionális táplálkozási referens, mediball és jógaoktató

Gyermekkorától fogva a sport, a mozgás szerelmese. Az erősítő edzések mellett, hat éve rátalált a mediball nevezetű mozgásformára, melyben az oktatás mellett számos verseny eredményt könyvelhet. A 2017-ben Kínában megrendezett világbajnokságról bronzérmesként tért haza.
Arra azonban fiatalon rájött, hogy a mozgás önmagában nem elegendő a jó egészség és az ideális forma megtartásához, hiszen a táplálkozás és gondolkodásmód is elengedhetetlen részei az egészséges életmódnak.

Jelenleg a BodyWakes egészségmentora és személyi asszisztense egyben, továbbá mediball és mozgásoktató.

Hitvallása:

Hiszem, hogy bármit elérhetünk az életben, ha megtudjuk találni valódi önmagunkat, belső egyensúlyunkat fizikális mentális és érzelmi területeken is, amihez elengedhetetlennek tartom életmódunk tökéletesítését az egészségtudatosság jegyében.
Hálás vagyok, hogy a BodyWakes-nél megtaláltam a hivatásom, amivel tiszta értéket képviselhetek és adhatok tovább másoknak, és egy emberileg és szakmailag is kiemelkedő csapat tagjává válhattam.


Spanics Dóra

BodyWakes ügyfélszolgálati asszisztens, DanceTraining® oktató, ThetaHealing® konzulens

Végzettségét tekintve Csoportos Fitness Instruktor, valamint DanceTraining® oktatói végzettséget szerzett. Tervei közt szerepel a Testnevelési Egyetem rekreáció szervező szaka, illetve szeretné magát tovább képezni, mint személyi edző, valamint szeretné elvégezni a funkcionális táplálkozási referens képzést is. A ThetaHealing® technikával 2 éve ismerkedett meg, azóta már 5 tanfolyamot elvégzett. Célja, hogy a klienseinek, vendégeinek komplex módon, holisztikus szemlélettel tudjon segíteni, edzéstervet összeállítani a jövőben.

Jelenleg a Bodywakes ügyfélszolgálati asszisztense, emellett cégvezetői- és marketing asszisztensi feladatokat is ellát.

Hitvallása:

Abban hiszek, hogy élni jöttünk erre a Föld nevű bolygóra, s nemcsak lakni. Hiszem, hogy mindenki saját életének forgatókönyv írója. Dönthetünk a szereposztásról és a jelenetekről mások szabad akaratát tiszteletben tartva. Nálunk van a toll, a ceruza, sőt a radír is. Bármikor felülírhatjuk, megváltoztathatjuk a történéseket és szabadon újratervezhetünk. A papíron mindig lesz számunkra üres hely egy-egy újabb álomhoz, tervhez. S ha néha ezt elfelejtjük, akkor segít, ha nézőpontot váltunk és a feltétel nélküli szeretet szűrőjén át nézzük az eseményeket, hiszen minden a Szeretetről szól. Arról vagy annak hiányáról.

Kedvenc idézet:

„Bárki lehetsz, bármit tehetsz, bármire szert tehetsz. Születésedtől fogva megillet a jog, hogy életed megteljen minden széppel és jóval.”

(Ester&Jerry Hicks)


Czicze Beatrix

BodyWakes lélekmentor, készség, képesség és személyiségfejlesztő stressz oldó konzultáns, terapeuta

Czicze Beatrix vagyok, 17 éve készség, képesség és személyiségfejlesztő stressz oldó konzultánsként, terapeutaként dolgozom. Hálás vagyok, hogy életemben megtaláltam a szívemhez és lelkemhez közel álló feladatot. Végtelen örömömre szolgál, hogy segíthetek a hozzám fordulóknak, hogy boldog, kiteljesedett és harmonikus életet éljenek.  Önismereti tanulmányaim hozzásegítettek ahhoz, hogy kialakult képességeimet klienseim szolgálatába állítsam. 1998-ban megtanultam a kineziológia Brain Gym ( Agytorna) módszerét, ami a gyermekek tanulási nehézségeiben valamint, hyperaktívitásban, szorongásban, magatartási problémákban, koncentrációs zavarban segít.
Nyitottságomnak és érdeklődésemnek köszönhetően így tovább képeztem magam. Belemélyedtem a kineziológia tudományába, megtanultam a One Brain módszert, Agykontrollt, Numerológiát, Frissítő svédmasszázst, Bach virágterápiát, Spirituális Választerápiát,  AFT (Erőtér technika),-t és az ELMEAKUPUNKTÚRÁT, valamint a   Thetahealing-et  és az Access Bars módszerét. 2000-ben sikeres kineziológiai vizsgát tettem, ami fordulópont volt az életemben, ez hozzásegített a számomra fontos spirituális út kiteljesedéséhez. Munkám során a következő problémák, tünetek kezelésében sikeres eredmények születtek,  pl: szorongás, önbizalom hiány, gyomorfájdalom, rosszullétek, fülfájás, fülzúgás, fejfájás, végtagfájdalmak, dadogás, bepisilés, körömrágás, tanulási nehézség, allergia, asztma, testvér féltékenység, migrén, meddőség, alvászavar, fóbia, függőség, pánikfélelem, depresszió, párkapcsolati nehézségek, munkahelyi problémák, stb…
Tapasztalataim során felismertem, hogy az igazi változást, teljességet a “test–lélek–szellem” egysége indítja el. Céljaimban továbbá fontosnak tartom, hogy az emberek a harag, félelem, bűntudat, méltatlankodás helyett, a szeretetet, békét, elfogadást és a harmóniát teremtsék meg az életükbe azáltal, hogy sikeresen feloldódjanak a múltbéli blokkok alól.  Bízom benne, hogy segítő mentorod lehetek saját fényedhez vezető úton.


Felföldi Melinda

BodyWakes gasztronómiai- és életmód tanácsadó, Funkcionális táplálkozási referens, Germán Gyógytudomány konzulens, ThetaHealing konzulens

A múlt: 30 év folyamatos tanulás, vörös diplomák, nyelvvizsgák, köztársasági ösztöndíj, országos verseny  dobogós helyezések, 13 év vezetői pozíció pénzügyi területen, és a felismerés: ez NEM én vagyok, NEM ez az én Utam; majd a határozott döntés: meglelem a Hivatásom, és abban kiteljesedve járom tovább Utamat, beteljesítve Küldetésemet.

Az átmenet – „oda vezető Út”: újabb több év tanulás – ezúttal már az érdeklődési körömnek megfelelő képzések, továbbképzések: az emberi test működésének holisztikus szemléletű, komplex megismerése, összefüggések, funkcionális megközelítések az anyagcsere típus szerinti táplálkozás elveivel összehangolva; és az örök szerelem: az 5 éves korom óta életem részét képező sütés-főzés –  gasztronómia minden mennyiségben.

Közben folyamatos önismeret, önfejlesztés, és végül a letisztult kép: a Hívatás, amiben megtaláltam önmagam, amiben kiteljesedhetek, hisz minden porcikámban érzem: erre születtem, ez vagyok ÉN!

A JEL-en – melyen járok – az Utam:  emberek holisztikus szemléletű megközelítése, testi-lelki-szellemi egészségük elérése;  antitápanyag mentes, egészséges, ízletes, anyagcsere típus szerinti arányokra szabott saját „találmányok” sokasága; és egy álom valóra válása: a BodyWakes csapat gasztronómiai tanácsadójaként hozzájárulni az életmódváltás útjára lépők sikeréhez – 100%-ban személyre szabott táplálkozási-, étel- és menü összeállítási-, elkészítési-, sütés-főzési ajánlásokkal, tanácsokkal, ötletekkel, fortélyokkal.

Mottóm és célkitűzésemNe halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg halászni!


Szöllős Imre

BodyWakes személyi edző, kondicionáló edző, thai boksz edző

szollos-imre-245x260Több mint 20 éve foglalkozom sportolók és “hétköznapi” emberek kondicionálásával. Célom, hogy szakértelmemmel a lehető legjobban és leggyorsabban juttassam el a vendégeimet a kívánt eredmény eléréséhez. Jelenleg kondicionáló személyi edző, thai box edző és a Re-Gym Muaythai Klub (hálózat) versenyzőinek kondicionáló edzőjeként dolgozom. Specialitásom, hogy olyan edzésmódszereket alkalmazok, amelyek összhangban vannak a vendég genetikai adottságainak és típusának. Fontosnak tartom, hogy az edzés mellett kellő figyelmet fordítsak a táplálkozásra és a mentális fittségre is.


Mudra Ágnes

Bodywakes személyi edző, aerobik oktató, GFlex tréner, világbajnoki ezüst érmes bodyfitness versenyző

mudra-agnesKiskorom óta szerves részét képezi az életemnek a mozgás, az úszástól a néptáncig kipróbáltam sok mindent. Fitness terembe 18 évesen mentem le először és szerelem lett. Beiratkoztam a Testnevelési Egyetem aerobik oktatói képzésre, majd rengetek szakirányt elsajátítottam, többek között tae bo, capoeira, zsákos box, dance.

Mikor úgy éreztem ez is kevés, váltottam a testépítésre. Ez annyira megtetszett, hogy versenyszerűen kezdtem foglalkozni vele, az életemmé vált. Az egészséges életmód, a tudatosan irányított táplálkozás, a mentális fókusz, a pozitív gondolkodás egy olyan pluszt adtak az életemnek, amiktől úgy érzem több, jobb lettem. Vendégeimnek igyekszem minden olyan elméleti és gyakorlati tudást átadni, amivel sikeresen válthatnak életmódot, amik segítségével nem időszakos, hanem maradandó változást érhetnek el, hogy a kezdeti nehézségek pillanatok alatt rutinná változzanak.


Véninger Zsolt

BodyWakes személyi edző, fitness instructor, testépítés-fitness edző, GFlex instructor

veningerA szakmai felkészültség számomra mindig kiemelkedően fontos volt munkám során. Ezért köteleztem el magam a folyamatos önképzés mellett. Elmondhatom magamról, hogy mára egy nemzetközileg elismert fitness iskola (IWI) oktatójaként, valamint GFlex instructor-ként és GFlex Expert Team tagként a legújabb edzésmódszerek ismereteinek a birtokában vagyok, és a fitness termi és funkcionális eszközök széles körű ismeretével is rendelkezek. Izmosodni, vagy éppen fogyni szeretnél? Nem tudod, hogyan haladj a kitűzött cél felé? Segítek a megvalósításban és abban is, hogy legyőzhesd önmagad, ezáltal elérheted a kívánt formát. Mottóm: ” Tedd, vagy ne tedd, de soha ne csak próbáld! “