A kineziológia hatékonyságáról

A kineziológia hatékonyságáról

Tudtad, hogy a tested nem hazudik?

Three In One Concepts, másképpen “One Brain” (Egy Agy) módszer alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, személyiségfejlesztő prevenciós jellegű, holisztikus módszer.
Teljesen egyedülálló a maga nemében az “emberi megértés” és a “test energia” egyensúlyának korrigálása területén. A test (agy) integrálásának elősegítése érdekében különböző korrekciókat használ a blokkolt energiák felszabadításához. Az elme tisztításához a Viselkedési Barométert, a szellem egységesítésének elősegítéséhez a Szerkezet/Funkciót használja. (Testkód a frenológia (koponyadudor tan) alapján).
Az önmegismerés egyetlen más megközelítési módszere sem egyesíti ezt a hármas tudatosságot. Ez a rendszer alkalmazza az izomtesztelést, amelynek segítségével elkerüljük a tudatosságot (így feltárjuk a tudatalatti emléktárat). A Viselkedési Barométer képes azonosítani az egyén szükségleteit, vágyait és félelmeit. A kor regresszióban segít új választásokat hozni, így megtörténik a pozitív érzelmek és a jövőkép betáplálása.

A MÓDSZER MŰKÖDÉSE

A név az agy működésének azon az elméletén alapul, miszerint a bal és jobb agyfélteke életünk különböző területeit irányítja. Mikor érzelmi stressz alatt vagyunk, az agy teljes kapacitását nem tudjuk kihasználni. Ha ebből az állapotból kiszabadulunk, képesek leszünk nyugodtan és hatékonyan működni, mivel a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz.

Milyen problémákban segíti a kineziológus a hozzá fordulókat?
Életmód, életvitel, életszemlélet megújulásában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, a betegségek megelőzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, a pályaválasztásban, személyiségfejlődésben, a minőségileg jobb élet elérésében…
szorongás, allergia, asztma, fűzzúgás, körömrágás, dadogás, hiperaktivitás, bepisilés, székrekedés, olvasási, írási, számolási gondok, helyesírás, hasfájás, bőrviszketés, izzadás, rossz alvás, magastól, víztől, bezártságtól való félelmek,versenyeken való részvétel, vizsgadrukk, felnőtté válás, társkapcsolatok rendezése, gyermekvárási blokkok felkutatása és oldása, a biztonság megteremtése, családalapítás, stb….

MI TÖRTÉNIK EGY KEZELÉSEN

Az One Brain technikája a probléma megállapításából, korrekciójából és utólagos feladatokból áll. Első lépésként meghatározzuk a megoldatlan érzelmi stresszt és a rossz gondolati beidegződéseket, amik meggátolnak minket abban, hogy képességeinket teljesen kihasználjuk. A korrekciót magát az oldási technikák széles skálájából választjuk ki, mindig azzal a céllal, hogy a negatív stresszeket a lehető leggyengédebb módon távolítsuk el a testből és az elméből.

A probléma forrásának megállapításához izomtesztelést alkalmazunk (biofeedback), hogy visszajelzést kapjunk az egyén “emléktárából“. Ez gyors és megbízható eszköz az információ megszerzéséhez. Azon alapul, hogy a negatív érzelmi stressz hatására az izmaink elgyengülnek, pl. ha valakivel rossz hírt vagy halált hírt közlünk, előtte megkérjük… üljön le. A módszer azért működik jól, mert amikor az izmokat érintjük, azok hatnak az idegrendszerre, amely az üzenetet, a kérdést az agyba küldi tovább. A válasz hihető, a “testünk sohasem hazudik”.
A múlt fájó eseményeinek feldolgozása, elengedése,az új felismerések létrehozása, történetünk “újraírása” segíteni fogja jelenünket, – s döntéseinkért való felelősségvállalást a jobb életminőségért.

Czicze Beatrix

BodyWakes Lélekmentor

Életmódváltás mesterfokon
előadás
ÉRDEKEL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


20.000 Ft vásárlás felett ingyenes kiszállítás. Elrejtés