Hallottatok már az elmeakupunktúráról?

Hallottatok már az elmeakupunktúráról?

Az AFT módszerre épült, nagyon hatékony technika szintén lelki és testi eredetű problémák kezelésére alkalmas.

Gondolataink rezgése befolyásolja az állapotunkat. Ha ez alacsony, akkor a betegségek könnyedén utat nyernek és elkapjuk a náthát, influenzát, allergiát stb..mivel magasabb rezgésszinten nem vagyunk támadhatóak.
Minden gondolatnak van valamilyen energetikai következménye, amely hat a testre. Beteggé tesz vagy meggyógyít.
ELMEAKUPUNKTÚRA – /Acupuncture for the Mind/ az érzelmek és gondolatok által létrehozott erőterek testi szinten megjelenő energetikai folyamatait kezeli. Negatív gondolkodási minták, érzések és téves hitrendszerek által létrehozott erőterekről képes elhangolni finom hangok formájában. Az akupunktúra energetikai rendszerét használja, tűk helyett lágy hangok/ formulák energiájával stimulálja a meridián pontokat, így elhangolja az elmét a negatív gondolatoktól és könnyedén átvezet a változáson.
Hatása szinte azonnal érezhető, a módszer segítségével megváltoztatható egy rossz beidegződés, reakció, viselkedési minta, téves hitrendszer stb..
Kezelésen a kineziológiában használt izomtesztelés segítségével megállapítom, hogy az adott témakörrel kapcsolatban, milyen tudatossági szinten helyezkedik el a kliens, valamint keresek egy kiváltó ok kort, ahol a problémák gyökerét oldom fel különböző tudatszintek gyógyító rezgésével.

Sok esetben egy kezelés 1,5-2 órát vesz igénybe.

Terápia végén a kliens könnyebb érzésekkel, és felszabadultabban távozik.

Czicze Beatrix

BodyWakes Lélekmentor

Életmódváltás mesterfokon
előadás
ÉRDEKEL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


20.000 Ft vásárlás felett ingyenes kiszállítás. Elrejtés