Ismeritek a ThetaHealing® módszerét?

Ismeritek a ThetaHealing® módszerét?

Számomra, nagyon nagy öröm volt, mikor megismerkedtem a ThetaHealing módszerével, fantasztikus érzés volt minden egyes pozitív érzelem „betöltése” a Teremtőtől de hogyan is működik ez a csodálatos módszer…?

ThetaHealing technikát Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg saját személyes felépülésének ideje alatt, miután egy lábában lévő közel 23 cm-es daganatos megbetegedésből gyógyult fel.

A ThetaHealing® a kvantumgyógyászathoz kapcsolódó módszer ami meditáción keresztül csendesíti el az elmét és théta állapotba hoz, melynek segítségével a tudatalattiban meghúzódó információkhoz juthatunk hozzá.
Ahhoz, hogy a korlátozó hitrendszereket, érzelmi mintákat megtaláljuk hozzá kell férnünk a tudatalatti tartalmához. Ebben nyújt segítséget a ThetaHealing.

A théta, nagyon mély ellazulás állapota. Ez a hipnózis és az álom /REM-fázis/ területe. Az agyhullámok 4-7 ciklusú frekvenciára lassulnak másodpercenként. A bölcsek órákon keresztül meditálnak, hogy eljussanak ebbe az állapotba, hogy elérjék a teljes elcsendesülés állapotát. A théta agyhullámokat tekinthetjük a tudatalattinak is, mivel ezek uralják a tudatos és a tudattalan elménk közötti területeket, megőrzik emlékeinket, érzéseinket, és szabályozzák gondolkodásmódunkat, viselkedésünket.

A théta agyhullámot kreatív, spirituális és inspirált érzelmek jellemzik. Úgy tűnik, az elme ezen állapotában képesek vagyunk a tudatos elme szintje alatti cselekvésre. A théta az álom állapotának első fázisa. Ennek a frekvenciának a teljes- és egyszerű megértéséhez képzeljük el, hogy milyen érzés, amikor egy hegycsúcson állva egybeolvadunk a környezetünkkel és teljes bizonyossággal tudjuk, hogy Isten valóságos és Isten egyszerűen „van”.

Ennek a pillanatnak a megélésekor thétában vagyunk. A théta állapot egy rendkívül erőteljes állapot. Ahhoz a fajta „transz-állapothoz” hasonlítható, amikor a gyermekek elmélyülve játszanak és teljesen belefeledkeznek abban, amit éppen csinálnak.

A ThetaHealing® kezelő tudatosan Theta agyhullámokra hangolódik, és összekapcsolódik a Legmagasabb Tudatossággal ez, azaz állapot, ahol el tudjuk érni a tudatalattit, feltárhatjuk korlátozó hitrendszereinket, hiedelmeinket illetve megváltoztathatjuk azokat. Ebben az állapotban lehetőségünk van arra, hogy újra kézbe vegyük az életünk irányítását, megtisztítjuk a tudatalattinkat az önszabotáló mintáktól. Ebben a térben a kliens által beazonosított negatív tudatalatti hiedelmeket átírja a megfelelő pozitív választásra, és tanúja az átalakulás létrejöttének.

A Teremtő segítségével valamint a feltétel Nélküli Szeretet energiájának és a tiszta szándék erejével elengedjük a korlátozó érzelmi és gondolati mintákat, ill. a beazonosított negatív tudatalatti hiedelmeket átírja a megfelelő pozitív választásra, és így tanúja vagyunk az átalakulásnak.
Ezáltal lehetőséget biztosítunk, hogy megteremtsük az új valóságunkat. Van választásunk, bármelyik pillanatban újra teremthetjük az éltünket.
Készen állsz a csodára?

Várlak Téged sok szeretettel!

Czicze Beatrix

BodyWakes lélekmentor

Életmódváltás mesterfokon
előadás
ÉRDEKEL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


20.000 Ft vásárlás felett ingyenes kiszállítás. Elrejtés