Miben tud segíteni a Hellinger családállítás?

Miben tud segíteni a Hellinger családállítás?

A Hellinger családállítás holisztikus egészség karbantartó építő módszer. Az állításra vállalkozó, szereplő emberekkel eljátssza és szeretetteljesen átalakítja az állító családjában és rokonságában fennálló kapcsolati viszonyokat, oldja a családi feszültségeket.
Általában, ha a családra gondolunk, akkor szüleink, testvéreink, gyermekeink, nagyszüleink jutnak eszünkbe. Hellinger szerint létezik egy ennél nagyobb család, amit klánnak nevezett. Odatartozók még az előző kapcsolataid, a szülők előző fontos kapcsolatai, meg nem született, vagy korán meghalt, esetleg meg(ki)tagadott testvéreid (féltestvérek, rejtett testvérek). Az a személy is a klánba tartozik, aki megmentette az életedet, vagy akinek te voltál hatással az életére. A klán tagjainak sorsa beíródik egy kollektív tudattalanba (Rupert Sheldrake szerint, morfogenetikus mezőbe) ahová a Te lelkednek is van bejárása. Még az sem kell, hogy ismerd az illetőt, vagy történetét, mégis megérinthet és közösséget vállalhatsz vele. Ez a szerződés a lelkek szintjén jön létre, ritkán tudatosodik. Ekkor már nem kizárólag a saját életedet éled, hanem az övét másolod. Ebből Te csak annyit érzel, hogy nem vagy jól, és bármilyen erőfeszítést teszel, nem tudsz normális párkapcsolatban élni, a szüleiddel vagy a testvéreddel állandó konfliktusban élsz stb…

Mire alkalmas a Hellinger családállítás?

Alkalmas pszichés és fizikai problémák gyökereinek feltárására. Érdemes igénybe venni, ha:
– a saját utadat járod, de lassítanak, eltérítenek, sőt visszafordítanak a múlt eseményei, a családi örökség
– elakadtál, ha nehéz párkapcsolatban élsz
– munkádban több a probléma, mint az öröm
– betegnek érzed tested-lelked…
akkor a családállítás módszere segít megtalálni az okot és a megoldást…

Röviden Bert Hellingerről…
Bert Hellinger 1925-ben született, filozófiát, teológiát és pedagógiát tanult. Tanulmányai után 16 éven át, egy katolikus misszionárius rend tagjaként Dél-Afrikában dolgozott a zuluknál. Ezután pszichoanalitikus lett és kialakította saját munkamódszerét, a mára ismertté vált családállítást.

Czicze Beatrix

BodyWakes lélekmentor

Életmódváltás mesterfokon
online előadás
ÉRDEKEL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


20.000 Ft vásárlás felett ingyenes kiszállítás. Elrejtés