A Paradicsom újra felfedezése
Ismét egy szezonális téma, hiszen az igazán jó lecsónak, házi paradicsomleveknek és paradicsomos salátáknak most jött el az ideje. De miért is szeretjük, mi szól ellene és mi az, ami mégis mellette tart? Néhány érdekesség és hasznos információ
A titokzatos Rizs – barát vagy ellenség?
A rizst magát és különböző fajtáit rengeteg vita és misztikum övezi. Vannak, akik esküsznek rá és vannak, akik azt javasolják kerüljük minden formában. De milyen fajtái léteznek egyáltalán? Hol lehet és van-e egyáltalán arany középút a fogyasztásában? Következzenek
Szívünk gyümölcse az Eper
Egy igazán szezonális témával készültem nektek. Hiszen az eper májustól júliusig mindenhonnan vissza köszön. Szembe találjuk magunkat vele a piacon, a zöldségesnél az áruházak polcain, legjobb esetben akár a nagymamánál vagy saját kertünkben is. A piros szív alakú
Mik azok az ecetek és milyen hatást gyakorolnak ránk?
A legtöbb magyar konyhában körül nézve biztosan találunk valamilyen ecetet. A különböző fajtákat szívesen használjuk levesek, főzelékek ízesítéséhez vagy akár saláta öntetként. De tudjuk e vajon mi is valójában az ecet, milyen fajtái vannak és milyen hatással van
Avokádó
Az egészen univerzális avokádó (gyümölcs, zöldség és gyógynövény egyben) az egyik kedvenc zsírforrásom. Citromos krémként gyakran színesíti a reggeli étkezéseim. Nem csupán az ízélménye, jótékony hatásai is vonzóvá teszik az örökzöld, trópusi fán termő avokádót, mely a babérfélék
2. BodyWakes Élő Online Életmódtanácsadói Est – Mi a háttere a kóros elhízásnak, mit tudunk tenni ellene?
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]