-10 kg fogyás tisztán zsírból 3 hónap alatt napi 2400 kcal mellett!

-10 kg fogyás tisztán zsírból 3 hónap alatt napi 2400 kcal mellett!


  • 0
  • 2018-07-13

Andris pontosan 10 kg-tól akart megszabadulni, amikor eljött Hozzám, ám nem csak súlyfeleslegétől sikerült megszabadulnia, hanem sejtszintű vitalitását is sikerült 30%-ról 75%-ra tornázni!
Hasnyálmirigy kapacitása a tökéletes tartományra regenerálódott, egyáltalán nem éhezett a diéta alatt, finomakat evett, +1 kg izomtömeget növelt és érzete, hogy új étrendje jótékonyan hat a szervezetére.

Andris korábban is ügyelt a táplálkozására, nem evett zsírosan, kerülte a panírozott dolgokat, igyekezett barna vagy teljes kiőrlésű pékárut fogyasztani, heti 4x járt edzeni, ám az a plusz kilói nem tűntek el.

A tanácsadáson feltérképeztem idegrendszeri-emésztőrendszeri-hormonrendszeri beállítottságát, valamint egyéni érzékenységeit, ami alapján már tudtam, hogy a fehérjében és zsírban dús táplálkozás az, amit jótékonyan hat a szervezetére. Ehhez kimértem a pontos fehérje-zsír-szénhidrát arány igényét, hogy a sejtanyagcseréjét optimalizáljam, valamint kiiktattam azokat az anti-tápanyagokat az étrendjéből, amik negatívan hatottak a sejtjeire.

Andris pajzsmirigy-mellékvese hormontípusba tartozik, ami azt jelenti, hogy ez a két hormontermelő mirigye aktívabb a szervezetében, így ezek túlműködése okoz nála hormonálisan hízást. Vannak bizonyos ételek, amik ezeket a hormontermelő mirigyeket direktben stimulálják, pl.: vöröshúsok vagy a koffein, amiket ezelőtt fogyasztott, hiszen nem tudta, hogy ennyire negatívan befolyásolják a súlyát.

Elhagyva ezeket az alapanyagokat és ügyelve a megfelelő fehérje és zsír bevitelre, gyorsan jött a változás. Vegetatív idegrendszerének szimpatikus ága megerősödött a zsíroktól és fehérjéktől, így a gyorsító-lebontó folyamatok is felerősödtek nála. A megfelelő tápanyag arányok bevitelével sejtanyagcseréje hatékonyabbá vált, jobban hasznosította a tápanyagokat, így bőven kibírta éhezés nélkül 2 étkezés között.

Ha a sejt anyagcserénknek megfelelően táplálkozunk, sokkal kevesebb kalóriára lesz szükségünk, mert sejt szinten jobban fogjuk hasznosítani az elfogyasztott tápanyagokat
Ennek köszönhetően a sejtvitalitása 75%-ra emelkedett és hasnyálmirigy kapacitása tökéletes tartományba került. A fogyás elindult zsírból, de az izomszázaléka megmaradt, úgy hogy végül +1 kg izomtömeggel zártunk.

Andris heti 3-4x végzett kardio jellegű edzéseket az étrend mellett, most már át fogunk térni a súlyzós edzésre, természetesen hormon típusának megfelelően, hogy izom tömegét tovább növeljük.

Mérhetetlenül büszke vagyok ismét, Andris is egy igazi harcos, aminek élvezi is a jól megérdemelt gyümölcsét!! Szívből gratulálok!

Tudjátok, nincs lehetetlen, csak tehetetlen!

Tóth Boglárka
Biológus
BodyWakes egészségmentor
Táplálkozási tanácsadó

Életmódváltás mesterfokon
online előadás
ÉRDEKEL