-12kg fogyás tisztán zsírból és 75%-os sejtvitalitás 4 hónap alatt!

-12kg fogyás tisztán zsírból és 75%-os sejtvitalitás 4 hónap alatt!


  • 0
  • 2018-07-13

Milánnak nem csak az eredményei, hanem a kitartása és életszemlélete is példaértékű!

Korábban 135 kg volt, aminek a hatására teljes életmódváltásba kezdett. Heti 3x edzett, figyelt a táplálkozására, semmi cukrosat nem fogyasztott, sok zöldséget és gyümölcsöt evett, kerülte a krumplit,-rizst és a gabonákat. Kezdetben fogyott is, ám az idő elteltével elfáradt és visszaszaladtak a kilói.

Mondhatni tényleg mindent megtett, de úgy érezte, hogy valami mégsem stimmel. Stresszes életmódot élt, a vérnyomása felszökött, kórházba került és évekig kellett vérnyomás csökkentőt szednie. Egy idő után az ellergiája is előjött és mind fizikálisan, mind mentálisan kimerült.

Amikor először Nálam járt és elmesélte a történetét, már akkor mondtam Neki, hogy az egyik legjobb „tanítványom” lesz, és voálá

Első körben csináltattunk laborvizsgálatokat, ahol minden vizsgált értéke negatív lett. Tudtam, hogy nem komoly hormonális eredetű probléma okozta a súlytöbbletét, sokkal inkább egy nem neki való diéta, élet-és mozgásforma.

Kiderült, hogy paraszimpatikus fehérje típus, tehát neki a fehérjében és zsírban dús táplálkozás az ideális, mivel azok hatnak jótékonyan a vegetatív idegrendszerére. Mivel a szimpatikus idegrendszeri oldala kevésbé funkcionált, így azt kellett erősítenünk a megfelelő táplálkozással. Így a gyorsító-lebontó funkciókat előtérbe helyeztük, ami hozzájárult a fogyásához.

Kiderült az is, hogy mellékvese-agyalapi hormontípusba tartozik, ami azt jelenti, hogy ez a 2 hormontermelő mirigye hajlamos több hormont termelni a kelleténél, amit nem megfelelő táplálkozással előidézett. Ugyanis sok tejet és tejterméket fogyasztott, amik az agyalapi mirigyét túlstimulálták így generálták a hízást. Edzések után is itta a tejfehérjés turmixokat, ami ilyen szempontból a legrosszabb volt. A vöröshúsok és a stressz a mellékveséjét stimulálták túl, így ezek is a hízást generálták nála.

Hiába figyelt tehát mindenre, ezeknek a kulcs információknak a hiányában, pont saját munkája ellen dolgozott, így nem csoda, hogy egy idő után kimerült.

Miután beállítottam a típusának megfelelő táplálkozást, kiiktattam azokat az anti-tápanyagokat is az étrendjéből, amik negatívan hatottak sejtszinten az egészségére. Megbeszéltük a stressz kezelést, és beállítottuk az edzését hormontípusának megfelelően.

Milán annyira elszánt volt, hogy minden instrukciót pontosan követett, grammozott-számolt-főzött, az edzéseit kontrolláltatta, és csak ment-ment előre! Az eredmények gyorsan jöttek, -12kg-ot fogyott tisztán zsírból 4 hónap alatt, a vegetatív idegrendszere szinte teljesen kiegyensúlyozódott, sejtszintű vitalitása pedig 75%-ra emelkedett. Azóta fittebb, frissebb, szebb a bőre és kevésbé stresszes, tudja most már mire kell figyelnie.

Az allergia nem jött elő, vérnyomás problémái pedig nincsenek.

Milán nem csak csodálatos Ember, hanem csodálatos Vezető és Családtag is, mert nem csak saját,-de környezete egészsége is szívügye! Családtagjainak és munkatársainak is szeretné megadni a lehetőséget általunk, hogy egészségesebb és eredményesebb életet élhessenek. Az egész BodyWakes csapata készül hozzájuk, hogy újabb 15 főnek segítsünk az életmódváltásban.

Milán gondolataival zárom a sikersztorit :

„ Adni jó, már önmagában is, de hiszem, hogy ha adunk, azt előbb vagy utóbb visszakapjuk”

Ez így van, és jusson eszetekben, hogy aminek energiát adtok, az fog növekedni! Mindenben.

Bízom benne, hogy sok embernek mutat utat és példát a történetével, kitartásával és szívével!

Gratulálok még egyszer, további eredményeket és jó egészséget kívánok!!!

Tóth Boglárka

Biológus

BodyWakes egészségmentor

Táplálkozási tanácsadó

Életmódváltás mesterfokon
online előadás
ÉRDEKEL