Azokat a makacs „utolsó kilók”-at is le lehet adni!

Azokat a makacs „utolsó kilók”-at is le lehet adni!


  • 0
  • 2017-10-03

…van, hogy nem akarnak lemenni. Vannak ezzel így páran! Pedig elvileg lelkiismerettel diétáznak és sportolnak is! (A jelenlegi, legjobb tudásuk szerint)
„De akkor mi a hiba? Hiszen mindent betartok!”
Hasonlóképpen volt ezzel Rita is amikor először találkoztunk.

Igen ám, a de a sablonos diéták nála (sem) nem működtek! Nem volt áttörő eredménye. Szeretett volna egy igazán sportos szálkás testet… szerintem sikerült nekem leesett az állam mikor megláttam. Szép izmos, definiált test. Mindezt sok-sok szénhidráttal. Mert ő egy szénhidráttípus. Pont ezt próbálta csökkenteni, az edzésekhez itta a sok fehérjét ami ráadásul tejsavó alapú ami őt hormonálisan kibillenti az egyensúlyból, ezáltal hízást okozva.

Na de nézzük részletesen mit is jelent ez?

Ha valaki szénhidrát típus, az azt jelenti, hogy a vegetatív idegrendszerének szimpatikus oldala dominánsabb, míg a paraszimpatikus oldala gyengébb. A paraszimpatikus oldalt a jó minőségű szénhidrátok, míg a szimpatikus oldalt a fehérjék és a zsírok erősítik. Ebből kifolyólag a gyengébb paraszimpatikus oldalt, több jó minőségű szénhidrát fogyasztásával erősíteni tudjuk, melynek következtében helyreáll a vegetatív idegrendszeri egyensúlytalanság. Ez ki fog hatni a szervek, szervrendszerek működésére is. Ha valaki szénhidrát típusba tartozik, akkor neki kevesebb fehérjére és még kevesebb zsírra lesz szüksége, hiszen pont ezektől fog hízni. HA VALAKI SZÉNHIDRÁT TÍPUSKÉNT PONT ÚGY AKAR FOGYNI? HOGY CSÖKKENTI A SZÉNHIDRÁT BEVITELÉT, AKKOR AZZAL HOSSZÚ TÁVON PONT AZ ELLENKEZŐ HATÁST FOGJA KIVÁLTANI, idegrendszeri és emésztőrendszeri egyensúlytalanságot fog okozni és még a hasnyálmirigyét is leterheli. Sőt teljesen kimerül a szervezete.

Ezeket a paramétereket, egyéni érzékenységet és hormon típust is nézünk az anyagcsere típus mérés során, hogy a leghatékonyabban tudjuk személyre szabni a táplálkozást.

Hormontípusok alapján meg tudjuk mondani, hogy mely ételek-élelmiszerek okoznak hormonális túlműködést a szervezetben. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek van legalább egy olyan hormontermelő mirigy a szerveztében, mely érzékenyebben reagál és bizonyos élelmiszerek hatására hajlamos túlműködni. Ezek túlstimulálása bizonyos ételekkel hormonális egyensúlytalanságot fog okozni. Ezen felül kiiktatjuk az étrendből az egyéb panaszokat okozó élelmiszereket, melyre egyénileg érzékeny a szervezet.

Így tudjuk regenerálni a szervezetet, beindítani a fogyást, helyreállítani az egyensúlytalanságokat, hogy beálljon a szervezet ideális állapota.
Az elsődleges hormontípusa az agyalapi mirigy.
Így a tej és tejtermékek, a koffein, a finomított szénhidrátok és az alkohol ingerlik és késztetik erősebb működésre ezt a dominás hormontermelő mirigyet.
A másodlagos hormontípusa a pajzsmirigy, ami azt jelenti, hogy számára stimulánsként hatnak a finomított szénhidrátok, a koffein, a fruktóz és a méz. Így a tej és tejtermékek, a koffein, a finomított szénhidrátok és az alkohol ingerlik és késztetik erősebb működésre ezt a dominás hormontermelő mirigyet. Ha a hormonális egyensúly a cél, akkor ezeket az ételeket neki érdemes kerülnie.

Ezeknek az információknak az ismeretében úgy állítottam össze az étrendjét, hogy az autonóm idegrendszerben egyensúlyt hozzunk létre és levegyük a terhelést a domináns hormontermelő mirigyekről, illetve kivettük a toxinokat, amelyek levitték sejtszintű vitalitását és terhelték emésztőrendszerét. Sajnos a tanácsadásig Rita ezekkel szinte ellentétesen táplálkozott.

A kontrollmérésen örömmel tapasztaltuk ezek a csodálatos eredményeket:
Rita testzsírszázaléka 26%-ról 19%-ra csökkent, ami 4,5kg.ot jelent zsírból, pedig a mérleg szerint csak 1 kg-ot fogyott. Zsigeri zsírból (ez a belső szervek zsírtartalmát jelenti) 0,6kg-ot fogyott és 2kg izmot épített magára. Szép izmos definiált alakja lett!
Mindezek mellett pedig sejtszíntű vitalitását több mint megduplázta. Ez azt jelenti, hogy a sejtjei nagyon hálásak és boldogok azért, hogy életmódot váltott.

Nagyon motiváló Rita története, hiszen sokan járnak az ő cipőjében!

Smeller Kitty

Életmódváltás mesterfokon
előadás
ÉRDEKEL

20.000 Ft vásárlás felett ingyenes kiszállítás. Elrejtés