BW_Akademia_logo_final

BodyWakes Életmód Akadémia

Érthető tudás mesterfokon

Az Akadémia fő feladatai:

1. Leghitelesebb, innovatív tudásforrások begyűjtése és kapcsolatépítés

2. Oktatási rendszer felállítása, képzési- és segédanyagok összeállítása, rendszerezése, sztenderdizálása

3. Szakmai jellegű rendezvények megszervezése és lebonyolítása

4. Jelenlegi BodyWakes csapattagok továbbképzése

5. Új, potenciális csapattag jelöltek toborzása, kiválasztása és képzése

 

További természetgyógyász és egyéb képzések:
https://ezokurzus.hu/kepzeseink

„Minél okosabb vagy, annál többet kell tanulnod.”

                                                                  Don Herold

Alapító tagok és oktatók

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, fitnesz szakember, az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert. Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 5 gyermek büszke édesapja.

Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

Végzettségét tekintve személyi edző, gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében. Az edzősködés mellett a versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt. A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és három közös gyermekük büszke édesanyja.

Felföldi Melinda

BodyWakes gasztronómiai- és életmód tanácsadó, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, Germán Gyógytudomány konzulens, ThetaHealing konzulens

A JEL-en – melyen járok – az Utam:  emberek holisztikus szemléletű megközelítése, testi-lelki-szellemi egészségük elérése;  antitápanyag mentes, egészséges, ízletes, anyagcsere típus szerinti arányokra szabott saját „találmányok” sokasága; és egy álom valóra válása: a BodyWakes csapat gasztronómiai tanácsadójaként hozzájárulni az életmódváltás útjára lépők sikeréhez – 100%-ban személyre szabott táplálkozási-, étel- és menü összeállítási-, elkészítési-, sütés-főzési ajánlásokkal, tanácsokkal, ötletekkel, fortélyokkal.

Mottóm és célkitűzésemNe halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg halászni!

Kiss Vivien

BodyWakes egészségmentor, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, mediball és jógaoktató

Gyermekkorától fogva a sport, a mozgás szerelmese. Az erősítő edzések mellett, hat éve rátalált a mediball nevezetű mozgásformára, melyben az oktatás mellett számos verseny eredményt könyvelhet. A 2017-ben Kínában megrendezett világbajnokságról bronzérmesként tért haza.
Arra azonban fiatalon rájött, hogy a mozgás önmagában nem elegendő a jó egészség és az ideális forma megtartásához, hiszen a táplálkozás és gondolkodásmód is elengedhetetlen részei az egészséges életmódnak.

Jelenleg a BodyWakes egészségmentora és személyi asszisztense egyben, továbbá mediball és mozgásoktató.

Meghívott oktatók

Dr. Ruzsás Éva

Belgyógyász, Foglalkozás egészségügyi szakorvos, Orvos igazgató

1980-ban diplomázott a Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Általános Orvostudományi Karán, majd szakvizsgákat tett, mint belgyógyász szakorvos (1985), kardiológus szakorvos (1989), foglalkozás-egészségügyi szakorvos (1999) és háziorvos szakorvosjelölt (2007).
1980-tól 1994-ig Osztályos orvos, adjunktusként dolgozott a Belügyminisztérium Központi Kórház és Intézményei – Kardiológiai Osztályán, majd 1994 és 1998 között ugyanitt Szakrendelő vezető főorvos. 1995-től a Medicina cégcsoport ügyvezető igazgató és orvos igazgatója.
38 éve dolgozik belgyógyász, kardiológus és foglalkozás egészségügyi orvosként és ezáltal az egészségügy és a magyar emberek egészségi állapotának és gondolkodás módjának – életmódjának széles palettájára van rálátása. 4 évvel ezelőtt került kapcsolatba a BodyWakes életmódkoncepcióval, és váltott ő maga is sikeresen életmódot.
Tagja többek között a Magyar Orvosi Kamarának, az Európai Kardiológusok Társaságának, a Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesületének, Foglalkozás egészségügyi Szakmai Grémium Tag, és a Magyar Üzemegészségügyi Tudományos Társaság meghívott elnökségi tagja.

Dr. Bérczy Judit

BodyWakes tudományos tanács tagja, endokrinológus, belgyógyász, természetgyógyász

Holisztikus szemléletű orvoslásomban: a diagnosztikám során, a kezelésben az orvostudományi egyetemen, kórházban, belgyógyász és endokrinológus szakorvosként megszerzett tudásomat és tapasztalatom mellett használom a természetgyógyászati ismereteimet is. Gyógyításomban nagy hangsúlyt fektetek a táplálkozás, mozgás, megfelelő életritmus gyógyító hatására. Alkalmazom a gyógynövényeket, illóolajokat a sejtregenerálást segítő nyomelemeket, vitaminokat a szervezet belső egyensúlyának a helyreállításáért.

Specializáció

Pajzsmirigy betegségek: Hashimoto thyreoiditis, hypothyreoisis, stuma, meddőség, inzulin rezisztencia, PCOS, hyperprolaktinémiák, diabetes insipidus, elhízás-testsúlycsökkentés, csontritkulás, kóros izzadás, Addison kór, mellékvese fáradtság, endokrin diszfunkciók, belgyógyászati problémák.

Tóth Boglárka

BodyWakes egészségmentor, biológus, táplálkozástudományi szakember, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó

Végzettségét tekintve Biológus és Táplálkozástudományi szakember. Biológusi diplomáját 2011-ben szerezte az Eszterházy Károly Főiskolán, majd pályakezdőként 4,5 évet dolgozott biológus operátorként a Szent Lázár Megyei Kórház laboratóriumában. 2014-ben elvégezte a táplálkozástudományi mesterképzést a Semmelweis Egyetemen, majd BodyWakes egészségmentorként funkcionális táplálkozási referens képzést végzett 2016-ban.  jelenleg a BodyWakes egészségmentora, biológusa és táplálkozási tanácsadója. 10 évig versenytáncolt, ahol 2011-ben MLTSZ Európai bajnokságon arany minősítést szerzett latin formációban.

Smeller Kitty

BodyWakes egészségmentor, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó és aerobik oktató.

Végzettségét tekintve, funkcionális táplálkozási referens és aerobik oktató.
6 évig dolgozott egy professzionális alakformáló gépekkel felszerelt stúdióban, ahol rájött, hogy nem lehet ugyanazokat a módszereket és a sablonokat ráhúzni az emberekre. Gyerekkora óta nyitott az egészséges táplálkozás reformjaira és alkalmazza is azokat. Így már 16 évesen 22 kg súlyfeleslegtől szabadult meg, kereste és kutatta azt a módszert, amivel nem csak a migrénes fejfájásaiból szeretett volna kiutat, hanem befejezni az örökös harcot a plusz kilókkal és életre szóló barátságot kötni a mérleggel.
Az idők során, több egészségügyi kihívással és hormon egyensúlytalansággal nézett szembe ezért szaktudása mellett saját tapasztalatokkal is rendelkezik.
A BodyWakes első vidéki, azaz a győri kirendeltségének vezetője és egészségmentora is egyben.
Valamint jelenleg 2 győri fitnesz centrumban is tart egyéni és csoportos edzéseket.

Árendás László

Természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta, bioenergetikus, fülakupunktúrás addiktológus, szemtréner, az Ezokurzus képzési központ vezetője

2000 márciusában kaptam természetgyógyász diplomáimat, ezen belül Életmód-tanácsadó és terapeuta, Bioenergetikus, Fülakupunktúrás  Addiktológus, valamint Szemtréner képesítéssel rendelkezem.
A napi rendelés mellett előadásokat tartok bioenergetikából, s az ehhez tartozó kezelési módszerekről.  Anatómiát – élettant – kórélettant, szimbólum terápiát, fülakupunktúrás addiktológiát, tradicionális Thai – masszázst, makrobiotikát, kézfejen és lábfejen található kezelési pontokat oktatok.
Végzett természetgyógyászok számára kollégáimmal akkreditált képzéseket tartunk több diszciplínában.

Az Akadémia koordinátora

Spanics Dóra

BodyWakes operatív vezető, ügyfélszolgálati menedzser, BodyWakes Életmód Akadémia koordinátora

Dóri jelenleg a BodyWakes operatív vezetője, ami a szervezeti táblában a tulajdonosok és az ügyvezető utáni pozíció. Emellett ügyfélszolgálati menedzser. Ő az az ember, akivel először találkoznak a BodyWakes életmód koncepció felől érdeklődő ügyfelek. Munkájának köszönhetően a BodyWakes Hungary Kft. egy év alatt megduplázta az éves bevételét, ami elsősorban a kiemelt ügyfélkezelésnek, profi marketing és sales kommunikációnak volt köszönhető.

Dóri kiemelt jártasságot szerzett mind az online mind az offline értékesítési és marketing eszközök gyakorlati használatában. Folyamatosan képzi magát, aminek köszönhetően, olyan szintre fejlődött, hogy a BodyWakes csapat tagjait ő tanítja és mentorálja ezen a területen.

Hitvallása:

“Abban hiszek, hogy élni jöttünk erre a Föld nevű bolygóra, s nemcsak lakni. Hiszem, hogy mindenki saját életének forgatókönyv írója. Dönthetünk a szereposztásról és a jelenetekről mások szabad akaratát tiszteletben tartva. Nálunk van a toll, a ceruza, sőt a radír is. Bármikor felülírhatjuk, megváltoztathatjuk a történéseket és szabadon újratervezhetünk. A papíron mindig lesz számunkra üres hely egy-egy újabb álomhoz, tervhez. S ha néha ezt elfelejtjük, akkor segít, ha nézőpontot váltunk és a feltétel nélküli szeretet szűrőjén át nézzük az eseményeket, hiszen minden a Szeretetről szól. Arról vagy annak hiányáról.”

Kedvenc idézet:

„Bárki lehetsz, bármit tehetsz, bármire szert tehetsz. Születésedtől fogva megillet a jog, hogy életed megteljen minden széppel és jóval.”

(Ester&Jerry Hicks)

Ászf & Adatvédelem                                                                                                       © Copyright 2015. All Rights Reserved.