BodyWakes Közösség

Egészségtudatosok közössége és klubja

Ez a közösség azoknak szól, akik már elkezdték alkalmazni a BodyWakes életmód koncepciót, az egészségtudatos gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területi által. De azokat is szívesen várjuk, akik még csak ízlelgetik ezt a másfajta életmódot.

A közösség és ezen belül a klub célja, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat, sikereinket, eredményeinket. Tanácsokkal lássuk el és saját példánkkal motiváljuk egymást az egészségtudatossá válás útján.

Ezt több fórumon is tesszük:

BodyWakes Egészségtudatosok Klubja Zárt Facebook csoport

Itt heti rendszerességgel nyílt vállalásokat teszünk önmagunknak a csoport előtt, hogy mit fogunk megtenni a következő héten az egészségünk, a vitalitásunk és a jó formánk elérése és megtartása érdekében. Majd hétvégén beszámolunk egymásnak az eredményekről az oldalon. Ezzel bíztatva és motiválva egymást, hogy a szándékainkat végig is csináljuk. A FB csoportba történő jelentkezéshez:

Alkalmi közös programok, rendezvények, kirándulások

Július 04-08-ig Kecskeméten, a Granada Hotelben tartunk egy

5 napos életmód tábort

A részletekért:

Havi személyes klubtalálkozó és ChillFood Party

Minden hónapban személyesen is összejövünk a BodyWakes ChillFood Partyján, ahol meghallgatunk egy szakmai motivációs előadást, elfogyasztunk a BodyWakesFood jóvoltából egy egészségesen elkészítette vacsorát és egy hatalmasat bulizunk.
Bővebb információ és jelentkezés: