Mi lenne, ha olyan egészséged és testalkatod lenne, mint szeretnéd?

Te is...

 • Súlyproblémával küzdesz?
 • Formálódni akarsz?
 • Egészséges életet szeretnél?
 • Egészséges gyerekeket szeretnél?
 • Növelni szeretnéd az energiaszinted?

Számtalan fogyókúrát kipróbáltál már, de nem sikerült tartós eredményt elérned?

Jobb egészségi állapotra vágysz, és eleged van a folyamatos gyógyszerszedésből?

Úgy érzed, nincs elég energiád ahhoz, hogy az élet minden területén helytállj?

Olvass tovább és kezedbe adjuk a megoldás kulcsát!

Változtasd meg a gondolkodásmódod...

... és megváltozik az életed!

A tartós eredmény eléréséhez bizony meg kell változtatni a gondolkodásmódot, rendbe kell tenni a táplálkozást, és el kell kezdeni okosan sportolni!

Egyszóval életmódváltás kell, mégpedig mesterfokon!

Közöttünk a helyed, ha:

 • Olyan tudást szeretnél birtokolni a saját tested működését illetően, amelyet még csak nagyon kevesen tudnak.
 • Szeretnél olyan energiaszintre emelkedni, hogy a hétköznapi teendők ismét erőfeszítés nélkül könnyedén menjenek
 • Fontos számodra, hogy egészségesen töltsd el életed hátra lévő éveit a szeretteiddel
 • Szeretsz jó hangulatú motivációs előadásokra járni
 • Kíváncsi és vevő vagy az innovatív módszerekre a táplálkozás területén
 • Tudni akarod, hogy az az életmód amit csinálsz az hosszú távon is biztonságos a testednek
 • Meg szeretnéd spórolni a jövőben a divatos csodakapszulák és a egészségtelen életmód árát

Gyere el az előadásunkra, és kezedbe adjuk a megoldás kulcsát!

Szabó PéterMotivációs előadó, tréner

Az élet minden területén, így ha az életmódról van szó, akkor is igaz, hogy nem az kerül sokba, amit nem tudsz, hanem az, amit rosszul tudsz. Ha igazán elszántad magad az életmódváltásra, válaszd ehhez a legprofibb egészség mentort Szántai Zsolt barátom személyében!

Miért érdemes eljönnöd a rendezvényre?

Alapvető szempont, hogy sem mentálisan, sem fizikálisan nem vagyunk egyformák.

Szeretnénk megmutatni neked: Ahhoz, hogy fitt, egészséges legyél, és jól érezd magad a bőrödben, nem a különböző fogyókúrákon keresztül vezet az út.

Előadásunknak köszönhetően az életmódváltás 3 kulcsterületét érintve - gondolkodásmód, táplálkozás és testedzés - olyan tudás birtokába kerülhetsz, aminek segítségével könnyedén és hatékonyan érheted el vágyaid.

Hiszen nem csak megmutatjuk az utat, hanem meg is tanítjuk azt, hogyan kell ezeket alkalmazni a hétköznapokban és életed részévé, új szokásoddá tenni, egy egészségtudatos élet kialakítása érdekében. Célunk az, hogy a program befejezése után „önjáróvá” válj az új életviteled jegyében.

Az előadók

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészség mentor, táplálkozási szakértő, fitnesz szakember, az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert. Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 4 gyermek büszke édesapja.

Szántai Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészség mentor, táplálkozási szakértő, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

Végzettségét tekintve személyi edző, gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében. Az edzősködés mellett a versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt. A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és két közös gyermekük büszke édesanyja.

Az előadás programja

1

17:30 - 18:00

Érkezés,
regisztráció és
megnyitó

2

18:00 - 19:30

Előadás: Az egészségtudatos gondolkodásmód és a genetikai kódnak megfelelő táplálkozás valamint testedzés rejtelmei.

3

19:30 - 20:00

Interaktív kérdezz - felelek
és az este
befejezése

Gulyka KrisztinaVállalkozó

Én maximálisan egyetértek és tudok azonosulni azzal a 3 egységből (gondolkodásmód – táplálkozás – sport) álló koncepcióval, amit a BodyWakes csapata képvisel.

Már gyermekkorom óta tudatosan élek, és törekszem arra, hogy az életem ezen három területén is megtegyem mindazt, ami ahhoz kell, hogy a csodálatos emberi test jól működhessen!

Ez az előadás még több információt adott nekem arról, hogyan hozzam ki magamból a maximumot, ami az egészséges életmódot illeti.

Abszolút hiteles és szakmailag felkészült szakemberek segítségével és támogatásával érheted el Te is az ideális energiaszintedet a mindennapokban! Ne hagyd ki, gyere és vegyél részt Te is! Ideje felébredned!

Az előadások helyszíne és időpontja

Győr: Leier City Center
9024 Győr, Baross G. út 42.
Baross terem

Dátum: 2018. április 19. 18:00 - 20:00

Budapest: MedCity Egészségközpont, 1044 Budapest, Megyeri u. 53.

Dátum: 2018. május 03.  18:00 - 20:00

Dr. Ruzsás ÉvaBelgyógyász

Szeretnélek bíztatni az ÉLETMÓDVÁLTÁSRA. Azonnal jöhet a válaszod, minek nekem mentor, elég az elhatározás és az erős akarat! Csakhogy nagyon tévedsz, az elhatározás és az erős akarat ahhoz kell, hogy odaállj a starthoz. De az úthoz, amin eljutsz egy tartós – hangsúlyozom, nem időszakos életmód változtatáshoz, vezetőre van szükséged, mert eltévedsz.

35 éve dolgozom belgyógyász, kardiológus és foglalkozás egészségügyi orvosként és ezáltal az egészségügy és a magyar emberek egészségi állapotának és gondolkodás módjának – életmódjának széles palettájára van rálátásom. Kezdetekben még elsődlegesen a betegeim vergődéseit láttam a súly problémák, a diéták,és a rendszeres mozgás kérdésével kapcsolatban. Gondjaim voltak, mint diétetikai és életmód tanácsadó orvos, mert nem tudtam igazán tartós eredményeket, biztos sikert garantáló módszereket ajánlani. Aztán az életkorom előre haladtával már személyesen én is beléptem az útkeresők csapatába és a betegeimmel konzultálva próbálkoztam százféle programmal. A káposzta levestől az egész speciális étrend kombinációig mindent kipróbáltam, de a jojó effektus , azaz a fogyás utáni visszahízás engem sem került el. Törtem a fejem, hogy hogyan tudnék előre lépni és a sok általános tanács és elv helyett egy egyedi, személyre szabott programot javasolni és kipróbálni. Ekkor jött a találkozás egy életmódjában-megjelenésében teljesen pozitívan megváltozott ismerősünkön keresztül Zsolt és Enikő módszerével. Elmentem egy szombat délelőttön előadásukra, még az utolsó pillanatban is kétkedve, hogy orvosként mit keresek én itt, nekem kéne oktatni, nem engem…. Az előadás azonban meggyőzött arról, hogy így kell kezdeni az életmódváltást!

Mennyibe kerül az előadás?

A 2 órás szakmai és motivációs előadás részvételi díja 6000 Ft helyett
most 3900 Ft!

BÓNUSZ!

Ajándékba adunk egy 30 perces konzultációs lehetőséget 10.000 Ft értékben, amit az előadás után bármikor felhasználhatsz!

Meghívunk zárt Facebook csoportunkba, ahol minden nap típusodnak megfelelő új receptekkel találkozhatsz, új embereket ismerhetsz meg, és te is megoszthatod tapasztalatod a többiekkel (már több, mint 1400 fővel).

3490 Ft helyett, ha most megrendeled, 2450 Ft-ért juthatsz hozzá az ÉLETMÓDVÁLTÁS MESTERFOKON című könyvünkhöz, amelyet a helyszínen személyesen vehetsz át!

Biztosak vagyunk benne, hogy Neked is tudunk segíteni,ezért az egész előadásra garanciát vállalunk!

Ha úgy érzed, hogy nem kaptál semmi olyan új információt, ami segítséget adhat neked abban, hogy egy kiegyensúlyozottabb, egészségesebb életmódot élj, és elérd az ideális testsúlyod, valamint több energiád legyen, akkor kérdés nélkül visszaadjuk a részvételi díjad.