Életmódváltás mesterfokon
két napos intenzív tréning

BW_Akademia_logo_final

Hogyan válj egészségtudatossá, menedzseld ennek megfelelően az életed és változtasd meg sikeresen szokásaid?

Te is..

krónikus fáradtsággal és lehangoltsággal küzdesz?

jobb egészségi állapotra és teljesebb életre vágysz?

változtatni akarsz rossz szokásaidon, de eddig még nem sikerült?

életre szóló megoldást akarsz és jobban teljesíteni életed minden területén?

mind mentálisan, mind fizikálisan a legjobb formádba akarsz kerülni?

te is a „jojo” effektus áldozata vagy és képtelen voltál eddig hosszú távon jó formában maradni?

megelégelted a fogyókúrázást és inkább egészségesen akarsz jól kinézni?

Ezen a tréningen megtanulhatod, hogyan alakíts ki egy egészségtudatos gondolkodásmódot, menedzseld ennek megfelelően az életedet és változtasd meg sikeresen szokásaidat.

A két nap folyamán dolgozunk a belső motivációdon, az énképeden, a paradigmáidon, a testeddel való kapcsolatodon. Megtanulhatod hogyan alakítsd úgy az életed, hogy az egészségtudatosság könnyedén a mindennapjaid részét képezze.

Segítségünkkel eligazodhatsz a táplálkozási útvesztőkben, iránymutatást kaphatsz a testmozgás terén és elsajátíthatod a sikeres és tartós életmódváltás lépéseit.

 

Itt a helyed, ha

egy stabil alapra vágysz az életmódváltás területén, melyre bátran építkezhetsz

segíteni szeretnél szeretteidnek is közelebb kerülni az egészségtudatos életmódhoz a megszerzett információk által

szívesen részese lennél egy jó hangulatú tréningnek

szeretnéd megtalálni a kulcsokat az életmóváltásod sikerességéhez

szeretnéd megtudni, hogyan takaríthatsz meg időt és energiát egy egészségtudatos életmód által

olyan tudás birtokába szeretnél jutni az életmódváltás területén, amelyet még csak kevesen tudnak

szeretnéd könnyedén és erőfeszítések nélkül teljesíteni a mindennapi kihívásokat

Sok fogyókúrázó visszahízza, amit leadott, mert egyedül a súlyveszteségre figyel. Tűzd inkább ki célodul a tökéletes testsúlyt. Bármire koncentrálsz is, azt fogod bevonzani. Így működik a törvény.”

Rhonda Byrne

Rhonda Byrneauthor

Az 5 aranylépés tréning tematikája

1. Aranylépés

Hogyan találd meg a saját személyes motivációdat?
Milyen az énképed?
Hogyan fogadd el és szeresd meg önmagad és a helyzetedet?
A gondolat ereje
Érzelmi vezérlőrendszered felismerése
Berögzült paradigmáid felismerése

2. Aranylépés

Fedezd fel valódi önmagad!

3. Aranylépés

Milyen az értékrended?
Felelős vagy-e az egészségi állapotodért és külsődért?
Hová teszed magad az életedben?
Hogyan szabadíts fel időt önmagadra és az egészségedre?

4. Aranylépés

Mire figyeljünk egy egészségtudatos életmód kialakításához?
Gondolatok és érzések
Légzés
Táplálkozás
Testedzés
Környezeti hatások

5. Aranylépés

Hogyan és miért tűzz ki célokat az egészség és az ideális testsúly területén?
Hogyan változtass rossz szokásaidon és építs be újakat?

A trénerek

zsolt_kozeliSzántai Zsolt
BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, fitness szakember az „Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója.

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgoztam. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezettem. Később meghonosítottam Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépítettem egy franchise rendszert. Több mint 10.000 embernek mutattam közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismertem, hogy mondhatok én bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségemmel, Csonka Enikővel létrehoztam egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkozunk a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan.

Hitvallása:

Egészség mentorként hiszek abban, hogy az egészségtudatos életmód tanulható. Életünket nem a véletlenszerű egybeesések alakítják, mint ahogy egy betegség vagy a túlsúly kialakulása sem külső hatások eredménye. Gondolataink, érzelmeink, szavaink és tetteink határozzák meg azt, hogy hol tartunk és milyen minőségben éljük életünket. Ha pozitív változást akarunk előidézni, akkor változtatnunk kell berögzült szokásainkon és újakat kell beépítenünk az életünkbe. Ehhez pedig tudatosság kell, a tudatosság alapja pedig az, hogy tudjuk, mit akarunk elérni, azért hajlandóak vagyunk tenni is és megismerni önmagunkat.

Szántai Csonka Enikő
BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

Végzettségét tekintve személyi edző, gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében. Az edzősködés mellett a versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt. A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és két közös gyermekük büszke édesanyja.

Hitvallása:

Filozófiám, hogy úgy, ahogyan a táplálkozásunkra való odafigyelés, úgy a sport is életünk részét kell, hogy képezze. A kulcs az életmódváltásban van, hosszú távon csak ez hozza meg az elvárt és tartós eredményt. Ahhoz, hogy ezt be tudjuk építeni a mindennapjainkba, óriási önfegyelem és kitartás szükséges. Mindent el lehet érni, csak akarni kell, ki kell tűzni a célokat és tenni kell érte nap mit nap. Ez igaz az élet minden területére, így nem kivétel az egészségünk sem. Akármennyi éves is vagy most, nagyon nem mindegy, hogy milyen minőségben éled az életed, és milyenben szeretnéd.

Helyszín:

Budapest: MedCity Egészségközpont, 1044 Budapest, Megyeri út 53.

Időpont:

2018. szeptember 22-23. szombat és vasárnap, 10h-18h-ig

A tréning díja:

Kedvezményes ár 2018. szeptember 11-ig való jelentkezés esetén: 29.900 Ft/fő, és 44.900 Ft/pár (2fő)

Teljes ár 2018. szeptember 11. után való jelentkezés esetén: 39.900 Ft/fő, és 59.900 Ft/pár (2fő)

Az élet minden területén, így ha az életmódról van szó, akkor is igaz, hogy nem az kerül sokba, amit nem tudsz, hanem az, amit rosszul tudsz. Ha igazán elszántad magad az életmódváltásra, válaszd ehhez a legprofibb egészség mentort Szántai Zsolt barátom személyében!

Szabó Péter

Szabó PéterMotivációs előadó, tréner, és a többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője

Helyfoglalás és jelentkezés:

Gyere el kockázatmentesen! A teljes tréningre 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a tréninggel, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a tréningen! Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a tréningen kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint a jegy ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk a tréningen!

Szeretnélek bíztatni az ÉLETMÓDVÁLTÁSRA és ehhez a legnagyobb segítséget Szántai Zsolt egészség mentor könyvében leírt “Aranylépések” adhatnak. Azonnal jöhet a válaszod, minek nekem mentor, elég az elhatározás és az erős akarat! Csakhogy nagyon tévedsz… az elhatározás és az erős akarat ahhoz kell, hogy odaállj a starthoz. De az úthoz, amin eljutsz egy tartós – hangsúlyozom, nem időszakos életmód változtatáshoz, vezetőre van szükséged, mert eltévedsz.

35 éve dolgozom belgyógyász, kardiológus és foglalkozás egészségügyi orvosként és ezáltal az egészségügy és a magyar emberek egészségi állapotának és gondolkodás módjának – életmódjának széles palettájára van rálátásom. Kezdetekben még elsődlegesen a betegeim vergődéseit láttam a súly problémák, a diéták,és a rendszeres mozgás kérdésével kapcsolatban. Gondjaim voltak, mint diétetikai és életmód tanácsadó orvos, mert nem tudtam igazán tartós eredményeket, biztos sikert garantáló módszereket ajánlani. Aztán az életkorom előre haladtával már személyesen én is beléptem az útkeresők csapatába és a betegeimmel konzultálva próbálkoztam százféle programmal. A káposzta levestől az egész speciális étrend kombinációig mindent kipróbáltam, de a jojó effektus , azaz a fogyás utáni visszahízás engem sem került el. Törtem a fejem, hogy hogyan tudnék előre lépni és a sok általános tanács és elv helyett egy egyedi, személyre szabott programot javasolni és kipróbálni. Ekkor jött a találkozás egy életmódjában-megjelenésében teljesen pozitívan megváltozott ismerősünkön keresztül Zsolt és Enikő módszerével. Elmentem egy szombat délelőttön előadásukra, még az utolsó pillanatban is kétkedve, hogy orvosként mit keresek én itt, nekem kéne oktatni, nem engem…. A három előadásból álló konferencia azonban meggyőzött arról, hogy így kell kezdeni az életmódváltást!
De ne feledd, hogy az út keskeny és nagyon be kell tartani a mindennapokban a javasolt módszereket és ezek gyakorlása is feladat. Ismered a mondást, hogy “Minden a fejben dől el”,
de ahhoz, hogy ez a gyakorlatban eredményre vezessen ismerned kell Zsolt “Aranylépéseit”!

Dr. Rúzsás Éva

Dr. Rúzsás ÉvaBelgyógyász, kardiológus Foglalkozás egészségügyi szakorvos Orvos igazgató és ÉLETMÓDVÁLTÓ

Abban a szerencsében van részem, hogy nem csak szakmai szemmel tudtam a könyvet olvasni és értékelni, hanem mint egy aktív életmódváltó is. A rendszer, amit a Zsolt kidolgozott szakmailag is jól megalapozott és teljes egészében működő képes rendszer. Az egészségemet, vitalitásomat visszahozta és ezáltal az életemet is megváltoztatta.

Farkas János

Farkas JánosUFS Group Holding Zrt. Ágazatvezetési Igazgató

20.000 Ft vásárlás felett ingyenes kiszállítás. Elrejtés