Hogyan válj egészségtudatossá és menedzseld ennek megfelelően az életed?

BodyWake_logo_white

Életmódváltás mesterfokon

2 napos intenzív csoportos mentális tréning
  • Az ideális testsúly
  • A jó egészség
  • A magas energiaszint

elérésének és megtartásának 5 aranylépése

Sok fogyókúrázó visszahízza, amit leadott, mert egyedül a súlyveszteségre figyel. Tűzd inkább ki célodul a tökéletes testsúlyt. Bármire koncentrálsz is, azt fogod bevonzani. Így működik a törvény.”

Rhonda Byrne

Rhonda Byrneauthor

Itt a helyed, ha

krónikus fáradtsággal és lehangoltsággal küzdesz

jobb egészségi állapotra és teljesebb életre vágysz

eleged van a fogyókúrákból, mert inkább egészségesen akarsz jól kinézni

te is a „jojo” effektus áldozata vagy és képtelen voltál eddig hosszú távon jó formában maradni

változtatni akarsz rossz szokásaidon, de eddig még nem sikerült

életre szóló megoldást akarsz és jobban teljesíteni életed minden területén

mind mentálisan, mind fizikálisan a legjobb formádba akarsz kerülni

Helyszín:

Leier City Center 9024 Győr, Baross G. út 42.

Időpont:

2017. október 21-22. szombat és vasárnap, 10h-18h-ig

A tréning díja:

Kedvezményes ár 2017. október 1-ig való jelentkezés esetén: 29.900 Ft/fő, és 44.900 Ft/pár (2fő, férfi-nő)

Teljes ár 2017. október 1. után való jelentkezés esetén: 39.900 Ft/fő, és 59.900 Ft/pár (2fő, férfi-nő)

Az eredményesség tekintetében a lelki & mentális (gondolkodásmód) területnek van a legnagyobb jelentősége. Ezen az két napos intenzív, gyakorlatias lelki & mentális tréningen megtanítjuk, hogyan kell fejben és szívben átkapcsolni, és átadjuk az életmódváltás 5 aranylépését méghozzá mesterfokon!

Az élet minden területén, így ha az életmódról van szó, akkor is igaz, hogy nem az kerül sokba, amit nem tudsz, hanem az, amit rosszul tudsz. Ha igazán elszántad magad az életmódváltásra, válaszd ehhez a legprofibb egészség mentort Szántai Zsolt barátom személyében!

Szabó Péter

Szabó PéterMotivációs előadó, tréner, és a többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője

Az 5 aranylépés tréning tematikája

1. Aranylépés

Hogyan találd meg a saját személyes motivációdat?
Milyen az énképed?
Hogyan fogadd el és szeresd meg önmagad és a helyzetedet?
A gondolat ereje
Érzelmi vezérlőrendszered felismerése
Berögzült paradigmáid felismerése

2. Aranylépés

Fedezd fel valódi önmagad!

3. Aranylépés

Milyen az értékrended?
Felelős vagy-e az egészségi állapotodért és külsődért?
Hová teszed magad az életedben?
Hogyan szabadíts fel időt önmagadra és az egészségedre?

4. Aranylépés

Mire figyeljünk egy egészségtudatos életmód kialakításához?
Gondolatok és érzések
Légzés
Táplálkozás
Testedzés
Környezeti hatások

5. Aranylépés

Hogyan és miért tűzz ki célokat az egészség és az ideális testsúly területén?
Hogyan változtass rossz szokásaidon és építs be újakat?

A tréner

zsolt_kozeliSzántai Zsolt
BodyWakes egészség mentor, táplálkozási szakértő, fitness szakember az „Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója.

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgoztam. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezettem. Később meghonosítottam Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépítettem egy franchise rendszert. Több mint 10.000 embernek mutattam közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismertem, hogy mondhatok én bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségemmel, Csonka Enikővel létrehoztam egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkozunk a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan.

Hitvallása:

Egészség mentorként hiszek abban, hogy az egészségtudatos életmód tanulható. Életünket nem a véletlenszerű egybeesések alakítják, mint ahogy egy betegség vagy a túlsúly kialakulása sem külső hatások eredménye. Gondolataink, érzelmeink, szavaink és tetteink határozzák meg azt, hogy hol tartunk és milyen minőségben éljük életünket. Ha pozitív változást akarunk előidézni, akkor változtatnunk kell berögzült szokásainkon és újakat kell beépítenünk az életünkbe. Ehhez pedig tudatosság kell, a tudatosság alapja pedig az, hogy tudjuk, mit akarunk elérni, azért hajlandóak vagyunk tenni is és megismerni önmagunkat.

Szeretnélek bíztatni az ÉLETMÓDVÁLTÁSRA és ehhez a legnagyobb segítséget Szántai Zsolt egészség mentor könyvében leírt “Aranylépések” adhatnak. Azonnal jöhet a válaszod, minek nekem mentor, elég az elhatározás és az erős akarat! Csakhogy nagyon tévedsz… az elhatározás és az erős akarat ahhoz kell, hogy odaállj a starthoz. De az úthoz, amin eljutsz egy tartós – hangsúlyozom, nem időszakos életmód változtatáshoz, vezetőre van szükséged, mert eltévedsz.

35 éve dolgozom belgyógyász, kardiológus és foglalkozás egészségügyi orvosként és ezáltal az egészségügy és a magyar emberek egészségi állapotának és gondolkodás módjának – életmódjának széles palettájára van rálátásom. Kezdetekben még elsődlegesen a betegeim vergődéseit láttam a súly problémák, a diéták,és a rendszeres mozgás kérdésével kapcsolatban. Gondjaim voltak, mint diétetikai és életmód tanácsadó orvos, mert nem tudtam igazán tartós eredményeket, biztos sikert garantáló módszereket ajánlani. Aztán az életkorom előre haladtával már személyesen én is beléptem az útkeresők csapatába és a betegeimmel konzultálva próbálkoztam százféle programmal. A káposzta levestől az egész speciális étrend kombinációig mindent kipróbáltam, de a jojó effektus , azaz a fogyás utáni visszahízás engem sem került el. Törtem a fejem, hogy hogyan tudnék előre lépni és a sok általános tanács és elv helyett egy egyedi, személyre szabott programot javasolni és kipróbálni. Ekkor jött a találkozás egy életmódjában-megjelenésében teljesen pozitívan megváltozott ismerősünkön keresztül Zsolt és Enikő módszerével. Elmentem egy szombat délelőttön előadásukra, még az utolsó pillanatban is kétkedve, hogy orvosként mit keresek én itt, nekem kéne oktatni, nem engem…. A három előadásból álló konferencia azonban meggyőzött arról, hogy így kell kezdeni az életmódváltást!
De ne feledd, hogy az út keskeny és nagyon be kell tartani a mindennapokban a javasolt módszereket és ezek gyakorlása is feladat. Ismered a mondást, hogy “Minden a fejben dől el”,
de ahhoz, hogy ez a gyakorlatban eredményre vezessen ismerned kell Zsolt “Aranylépéseit”!

Dr. Rúzsás Éva

Dr. Rúzsás ÉvaBelgyógyász, kardiológus Foglalkozás egészségügyi szakorvos Orvos igazgató és ÉLETMÓDVÁLTÓ

Ajándék:

Életmódváltás mesterfokon könyv

2900 Ft értékben

30 perc személyes konzultáció

a trénerekkel

Abban a szerencsében van részem, hogy nem csak szakmai szemmel tudtam a könyvet olvasni és értékelni, hanem mint egy aktív életmódváltó is. A rendszer, amit a Zsolt kidolgozott szakmailag is jól megalapozott és teljes egészében működő képes rendszer. Az egészségemet, vitalitásomat visszahozta és ezáltal az életemet is megváltoztatta.

Farkas János

Farkas JánosUFS Group Holding Zrt. Ágazatvezetési Igazgató