BodyWake_logo_white

Mi lenne, ha olyan egészséged és testalkatod lenne, mint szeretnéd?

Te is..

Súlyproblémával küzdesz?

Formálódni akarsz?

Egészséges életet szeretnél?

Növelni szeretnéd az energiaszinted?

Egészséges gyerekeket szeretnél?

Olvass tovább és kezedbe adjuk a megoldás kulcsát!

Változtasd meg a gondolkodásmódod…

… és megváltozik az életed!

A tartós eredmény eléréséhez bizony meg kell változtatni a gondolkodásmódot, rendbe kell tenni a táplálkozást, és el kell kezdeni okosan sportolni!

Fogyókúra helyett válaszd az életmódváltást, melynek első lépéseként gyere el előadásunkra!

Közöttünk a helyed, ha:

Olyan tudást szeretnél birtokolni a saját tested működését illetően, amelyet még csak nagyon kevesen tudnak.

Szeretnél olyan energiaszintre emelkedni, hogy a hétköznapi teendők ismét erőfeszítés nélkül könnyedén menjenek

Fontos számodra, hogy egészségesen töltsd el életed hátra lévő éveit a szeretteiddel

Szeretsz jó hangulatú motivációs előadásokra járni

Kíváncsi és vevő vagy az innovatív módszerekre a táplálkozás területén

Tudni akarod, hogy az az életmód, amit csinálsz az hosszú távon is biztonságos a testednek

Meg szeretnéd spórolni a jövőben a divatos csodakapszulák és az egészségtelen életmód árát

Gyere el az előadásunkra és kezedbe adjuk a megoldás kulcsát!

Az élet minden területén, így ha az életmódról van szó, akkor is igaz, hogy nem az kerül sokba, amit nem tudsz, hanem az, amit rosszul tudsz. Ha igazán elszántad magad az életmódváltásra, válaszd ehhez a legprofibb egészségmentort Szántai Zsolt barátom személyében!

Szabó Péter

Szabó PéterMotivációs előadó, tréner, és a többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője.

Miért érdemes eljönnöd a rendezvényre?

Alapvető szempont, hogy sem mentálisan, sem fizikálisan nem vagyunk egyformák.

Szeretnénk megmutatni neked: Ahhoz, hogy fitt, egészséges legyél, és jól érezd magad a bőrödben, nem a különböző fogyókúrákon keresztül vezet az út.

Előadásunknak köszönhetően az életmódváltás 3 kulcsterületét érintve – gondolkodásmód, táplálkozás és testedzés – olyan tudás birtokába kerülhetsz, aminek segítségével könnyedén és hatékonyan érheted el vágyaid.

Hiszen nem csak megmutatjuk az utat, hanem meg is tanítjuk azt, hogyan kell ezeket alkalmazni a hétköznapokban és életed részévé, új szokásoddá tenni, egy egészségtudatos élet kialakítása érdekében. Célunk az, hogy a program befejezése után „önjáróvá” válj az új életviteled jegyében.

Az előadások helyszíne és időpontja

Budapest: Hotel Benczúr
1068 Budapest, Benczúr u. 35.
Mozaik terem

Dátum: 2018. szeptember 20.  18:00 – 20:00
Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 18. éjfél

Mennyibe kerül az előadás?

A 2 órás szakmai és motivációs előadás részvételi díja 6000 Ft helyett
most 3900 Ft!

BÓNUSZ!

Meghívunk zárt Facebook csoportunkba, ahol minden nap típusodnak megfelelő új receptekkel találkozhatsz, új embereket ismerhetsz meg, és te is megoszthatod tapasztalatod a többiekkel (már több, mint 2500 fővel).

3490 Ft helyett, ha most megrendeled, 2450 Ft-ért juthatsz hozzá az ÉLETMÓDVÁLTÁS MESTERFOKON című könyvünkhöz, amelyet a helyszínen személyesen vehetsz át!

Gyere el kockázatmentesen! A teljes előadásra 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve az előadással, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni az előadáson! Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen az előadáson kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint a jegy ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk a előadáson!

Az előadók

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, fitnesz szakember, az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert. Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 4 gyermek büszke édesapja.

Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, okleveles funkcionális táplálkozási referens, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

Végzettségét tekintve személyi edző, gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében. Az edzősködés mellett a versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt. A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és két közös gyermekük büszke édesanyja.

Várunk szeretettel!

Ászf & Adatvédelem                                                                                                       © Copyright 2015. All Rights Reserved.

20.000 Ft vásárlás felett ingyenes kiszállítás. Elrejtés