0
Nincs hozzáadva étel.

Információk

A BodyWakes ételek speciálisan vannak összeállítva az egyéni anyagcsere- és hormontípus alapján. Három fő táplálkozási típust különböztetünk meg. Tartozhat valaki „Egyensúly”, „Fehérje” vagy „Szénhidrát” típusba. A típusoknak összeállított ételek ezért különböznek egymástól, mind összetevőkben, mind tápanyag arányban. Így három különböző étlapot hoztunk létre, hogy a legegyszerűbben lehessen kiválasztani az adott típusnak megfelelő ételt.

  • Egyensúlyi típusnak ajánlott étlap
  • Fehérje típusnak ajánlott étlap
  • Szénhidrát típusnak ajánlott étlap

A tápanyag arány azt jelenti, hogy az adott étel mennyi fehérjében, zsírban, illetve szénhidrátban gazdag alapanyagot tartalmaz. Attól függően, hogy melyik típusról beszélünk, a tápanyag arány igények eltérőek. Minden típusnak van általában jellemző sztenderd tápanyag arány igénye, ezért az ételek elkészítésénél ezeket vettük figyelembe.

Fehérjében gazdag Zsírban gazdag Szénhidrátban gazdag
Egyensúlyi típus 30% 20% 50%
Fehérje típus 40% 30% 30%
Szénhidrát típus 25% 15% 60%

Ezek az arányok nem az ételek mennyiségére vonatkoznak, hanem a fehérjében, zsírban és a szénhidrátban gazdag élelmiszerek kalória tartalmának arányát jelentik az egyes típusra vetítve.

A táplálkozási típuson túlmenően mindenkinek van hormonális beállítottsága is. Vannak olyan ételek, amelyek stimulálják az adott domináns hormontermelő mirigyet, ezért napi rendszerességgel vagy nagy mennyiségben történő fogyasztásuk hormonális egyensúlytalanságot tud okozni. Ezért a receptúráinkat úgy állítottuk össze, hogy külön jelölve vannak, hogy az egyes ételek melyik hormontípusba tartozóknak javasoltak, mert azok az ételek nem tartalmaznak az adott hormontípusra negatívan ható összetevőket.

Jelmagyarázat:

A - Agyalapi hormontípusnak javasolt ételek

P - Pajzsmirigy hormontípusnak javasolt ételek

M - Mellékvese hormontípusnak javasolt ételek

PF - Petefészek hormontípusnak javasolt ételek

Egyéb jelölések:

Ö – Összetevők

i – Tápanyag információk

 

Rendelési mennyiség:

  • nincs minimum rendelési mennyiség, 1 adagot is kiszállítunk

Rendelési határidők:

  • hétköznap a következő napra 12:00 óráig lehet rendelni
  • hétfőre pedig szombat 24:00 óráig lehet rendelni

Fizetési lehetőségek:

  • készpénz
  • Erzsébet utalvány
  • Ticket Restaurant étkezési jegy
  • Sodexho étkezési jegy

 

Fizetni az ételt kiszállító futárnak lehet a fent felsorolt fizetési lehetőségekkel.

Lemondási lehetőség

Amennyiben a már leadott rendelését törölni szeretné, kérem, hogy a levélíráson túl mindenképp hívja fel a az ügyfélszolgálati telefonszámot,(+3670671 1160) a törölni kívánt nap előtt 11:30-ig, csak ez esetben tudjuk a másnapi rendelést törölni.

Szállítási címmódosítás

Amennyiben a már leadott rendelésénél módosítani szeretné a szállítási címet adott napra, akkor ezt megteheti úgy, hogy bejelentkezik a saját fiókjába, és ott tudja módosítani a címet. A módosítani kívánt nap előtt legkésőbb 14h-ig van lehetősége címet változtatni. Például: rendelt egész hétre egy címre, és közben úgy alakul, hogy szerdán egy másik címre szeretné kérni az ebédet, akkor kedden 14h-ig teheti meg a címmódosítást a saját fiókjában. Ha viszont csütörtökre már újra az előző címre kéri, akkor szerdán 14h-ig szintén legyen kedves módosítani a címet.

 

Ha nem tudod a típusodat IDE KATTINTVA töltsd ki típus kérdőívünket vagy IDE KATTINTVA jelentkezz be hozzánk egy műszeres anyagcseretípus- mérésre és már rendelheted is kedvenc BodyWakes Food típusodnak megfelelő ételedet!

 

Jó étvágyat kívánva:

A BodyWakes Food Csapata

 

BodyWakes Food

A személyre szabott életerő!