Holisztikus táplálkozási ismeretek

BW_Akademia_logo_final

Végzettséget adó képzés
5 alkalmas, 30 órás képzési időtartamban

Kiknek szól a képzés?

Elsősorban azoknak, akik érdeklődnek a természetgyógyászat és a táplálkozástudomány iránt, valamint szeretnének holisztikus szemléletű táplálkozási tanácsadókká válni

Hogyan zajlik a képzés?

Havonta egy alkalommal lehetőséged van részt venni egy 6 órás, képzési napon (akár online is), amelyen szerzett tudást a következő egy hónapban feldolgozhatod, elsajátíthatod.

A leadott anyagról minden alkalommal felvétel készül, továbbá részletesen kidolgozott szakmai anyag társul hozzá, melyeket a résztvevők minden alkalom után megkapnak

Mik a képzésen való részvételnek és elvégzésének feltételei?

Javasolt, de nem feltétel:

A képzésbe való bekapcsolódás feltétele a betöltött 18. életév

Feltétel továbbá legalább középfokú oktatási intézményben megszerzett iskolai és szakmai végzettség (szakmai érettségi bizonyítvány) illetve gimnáziumi érettségi bizonyítvány

A megengedett hiányzás a képzési óraszám legfeljebb10 %-a.

A jelentkezést követően a hallgatókkal hallgatói szerződést kötünk

A képzés végén a leendő partnerek szóbeli és írásbeli vizsgát tesznek

Mire jogosít a képzés?

A sikeres vizsgát tett hallgatók felnőttképzés keretén belül végzettséget adó tanúsítványt kapnak

Engedélyszám: E-000527/2014/D007

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

A résztvevők megismerik és használják a Holisztikus – emberközpontú, személyre szabott táplálkozásra lehetőségeket, a korszerű, egészséges táplálkozás egyéni életmódra és életminőségre ható lehetőségeit, s ezek alapján alkalmassá válnak közérzetjavító tevékenység végzése, személyes és tanácsadói céllal.

A résztvevők képesek a humán gasztroenterológiai szervrendszer alapvető fiziológiás és patológiás folyamatainak értelmezésére, ismeri ezen folyamatok természettudományos és biofizikai alapjait és azok mentális vonatkozásait egyaránt.

A résztvevők megismeri kompetenciáikat, együttműködési, etikai kötelezettségeiket és lehetőségeiket, továbbtanulási, fejlődési és vállalkozási lehetőségeiket.

Egyben alkalmassá válnak a hozzájuk forduló gondjainak holisztikus szemlélet alapján történő tanácsadásra.

A képzés tematikája:

Holisztikus táplálkozási ismeretek

I. Nap: Funkcionális állapotfelmérések

2019. 01. 12.

Előadók: Felföldi Melinda & Szántai Zsolt

 

II. Nap: Funkcionális laborelemzés

2019. 02. 09.

Előadók: Felföldi Melinda & Szántai Zsolt

III. Nap: Funkcionális táplálkozási protokollok az anyagcseretípusok tükrében I.
2019. 03. 09.

Előadók: Szántai Zsolt & Csonka Enikő & Felföldi Melinda

 

IV. Nap: Funkcionális táplálkozási protokollok az anyagcseretípusok tükrében II.
2019. 04. 06.

Előadók: Szántai Zsolt  & Felföldi Melinda

 

V. Nap: Esettanulmányok elemzése holisztikus szemlélettel
2019. 05. 04.

Előadók: Szántai Zsolt & Csonka Enikő & Felföldi Melinda & Tóth Boglárka

Záróvizsga (személyes):
2019. 06. 01. – 02.

Időpont

A képzés az előre kiírt időpontok szerint zajlik

Helyszín

Személyesen a Medcity Egészségközpontban
1044. Budapest, Megyeri út 53.

vagy

akár otthonról, rugalmasan
Online

Részvételi díj

A képzés díja: 350.000 Ft
Jelentkezési határidő: 2018. december 21. péntek

Előleg összege: 50.000 Ft
Az előleg befizetési határideje: jelentkezéstől számított 8 napon belül

Részletfizetési lehetőség:
bármely hallgatónk számára igénybe vehető

1. részlet: 150.000 Ft – 2019. január 11-ig
2. részlet: 150.000 Ft – 2019. február 8-ig

November 30-ig, egy összegben való fizetés esetén:

290.000 Ft!

Maximum létszám:

40 fő

A tanfolyam betelt!

Részletekről és egyéb lehetőségekről érdeklődjön központi elérhetőségeinken!
(ugyfelszolgalat@bodywakes.hu
+36 70 671 1160)

Oktatóink:

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, fitnesz szakember, az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert. Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 4 gyermek büszke édesapja.

Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

Végzettségét tekintve személyi edző, gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében. Az edzősködés mellett a versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt. A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és két közös gyermekük büszke édesanyja.

Felföldi Melinda

BodyWakes gasztronómiai- és életmód tanácsadó, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, Germán Gyógytudomány konzulens, ThetaHealing konzulens

A JEL-en – melyen járok – az Utam:  emberek holisztikus szemléletű megközelítése, testi-lelki-szellemi egészségük elérése;  antitápanyag mentes, egészséges, ízletes, anyagcsere típus szerinti arányokra szabott saját „találmányok” sokasága; és egy álom valóra válása: a BodyWakes csapat gasztronómiai tanácsadójaként hozzájárulni az életmódváltás útjára lépők sikeréhez – 100%-ban személyre szabott táplálkozási-, étel- és menü összeállítási-, elkészítési-, sütés-főzési ajánlásokkal, tanácsokkal, ötletekkel, fortélyokkal.

Mottóm és célkitűzésemNe halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg halászni!

Tóth Boglárka

BodyWakes egészségmentor, biológus, táplálkozástudományi szakember, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó

Végzettségét tekintve Biológus és Táplálkozástudományi szakember. Biológusi diplomáját 2011-ben szerezte az Eszterházy Károly Főiskolán, majd pályakezdőként 4,5 évet dolgozott biológus operátorként a Szent Lázár Megyei Kórház laboratóriumában. 2014-ben elvégezte a táplálkozástudományi mesterképzést a Semmelweis Egyetemen, majd BodyWakes egészségmentorként funkcionális táplálkozási referens képzést végzett 2016-ban.  jelenleg a BodyWakes egészségmentora, biológusa és táplálkozási tanácsadója. 10 évig versenytáncolt, ahol 2011-ben MLTSZ Európai bajnokságon arany minősítést szerzett latin formációban.

Hitvallása:

Azon kivételes emberek közé tartozom, akik az élet minden területén megtalálták a hivatásukat, melyet szívvel-lélekkel tudnak csinálni. Hiszem, ahhoz, hogy valaki hiteles és sikeres legyen a szakmájában, ízig-vérig szeretnie kell azt, amit csinál. A BodyWakesnél megtaláltam mindazt, ami igazán én vagyok, szakmailag és emberileg egyaránt. Egészségmentorként, táplálkozási szakértőként és énekesként is fontos számomra, hogy értéket adjak az embereknek, hiszen ezzel tudom jobbá tenni az életüket. Célom, hogy utat mutassak az egészség, a táplálkozás és a lelki harmónia területén.

„Meg kell tanulnod, hogyan válj Te magad fénnyé, olyan izzó és lángoló tűzzé, ami minden akadályt felperzsel, ami az útjába kerül.”

Ászf & Adatvédelem                                                                                                       © Copyright 2015. All Rights Reserved.