Lélekterápia Czicze Beatrixszel

BodyWake_logo_white

Szeretnél könnyedén kapcsolatba kerülni lelkeddel és megtalálni problémáid gyökerét?

Te is..

Ki vagy téve a mindennapi stresszhelyzeteknek?

Úgy érzed olyan gátak, blokkok vannak benned, melyek feloldásával könnyebbé válna életed?

Úgy érzed testi panaszaidnak lelki eredetű háttere van?

Bizonytalan vagy, félelemmel tölt el életed bizonyos területe?

Változást szeretnél elérni érzelmi és mentális síkon, de nem tudod hogyan indulj el?

A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek.

Wass Albert

Van rá megoldás!

Jelentkezz Lélekmentorunkhoz terápiára, ha:

Személyre szabott segítséget szeretnél kapni problémáidra

Több módszer közül a számodra legmegfelelőbbel szeretnéd, hogy közelítsenek kérdéseidhez

Környezeted számára is látható változásokat szeretnél elérni az életedben

Egy nyugodt, békés helyen szeretnél megszabadulni problémáidtól

Profi szakmai irányítással fedeznéd és vennéd fel a kapcsolatot belső éneddel

Testi lelki egyensúlyod helyre állításával pozitívan befolyásolnád kapcsolataidat

Egy kellemes, jó hangulatú és élményekkel teli belső utazáson szeretnél részt venni

Vedd kezedbe életed irányítását és jelentkezz Lélekmentorunkhoz terápiára!

BodyWakes Lélekmentorunk Czicze Beatrix személyre szabott megoldást kínál számodra!

Czicze Beatrix vagyok, 17 éve készség, képesség és személyiségfejlesztő stressz oldó konzultánsként, terapeutaként dolgozom. Hálás vagyok, hogy életemben megtaláltam a szívemhez és lelkemhez közel álló feladatot. Végtelen örömömre szolgál, hogy segíthetek a hozzám fordulóknak, hogy boldog, kiteljesedett és harmonikus életet éljenek.  Önismereti tanulmányaim hozzásegítettek ahhoz, hogy kialakult képességeimet klienseim szolgálatába állítsam. 1998-ban megtanultam a kineziológia Brain Gym ( Agytorna) módszerét, ami a gyermekek tanulási nehézségeiben valamint, hyperaktívitásban, szorongásban, magatartási problémákban, koncentrációs zavarban segít.
Nyitottságomnak és érdeklődésemnek köszönhetően így tovább képeztem magam. Belemélyedtem a kineziológia tudományába, megtanultam a One Brain módszert, Agykontrollt, Numerológiát, Frissítő svédmasszázst, Bach virágterápiát, Spirituális Választerápiát,  AFT (Erőtér technika),-t és az ELMEAKUPUNKTÚRÁT, valamint a   Thetahealing-et  és az Access Bars módszerét. 2000-ben sikeres kineziológiai vizsgát tettem, ami fordulópont volt az életemben, ez hozzásegített a számomra fontos spirituális út kiteljesedéséhez. Munkám során a következő problémák, tünetek kezelésében sikeres eredmények születtek,  pl: szorongás, önbizalom hiány, gyomorfájdalom, rosszullétek, fülfájás, fülzúgás, fejfájás, végtagfájdalmak, dadogás, bepisilés, körömrágás, tanulási nehézség, allergia, asztma, testvér féltékenység, migrén, meddőség, alvászavar, fóbia, függőség, pánikfélelem, depresszió, párkapcsolati nehézségek, munkahelyi problémák, stb…
Tapasztalataim során felismertem, hogy az igazi változást, teljességet a “test–lélek–szellem” egysége indítja el. Céljaimban továbbá fontosnak tartom, hogy az emberek a harag, félelem, bűntudat, méltatlankodás helyett, a szeretetet, békét, elfogadást és a harmóniát teremtsék meg az életükbe azáltal, hogy sikeresen feloldódjanak a múltbéli blokkok alól.  Bízom benne, hogy segítő mentorod lehetek saját fényedhez vezető úton.

A hivatott nem halmoz javakat. Az Ő kincse azzal gyarapszik, hogy egyre adakozik másoknak. Minél többet nyújt minél többeknek, annál több az Ő gazdagsága.

Lao-Ce

Helyszín

MedCity Egészségközpont

1044. Budapest, Megyeri út 53.

A Tanácsadás Díja

30.000 Forint / fő / első alkalom (120 perc)

25.000 Forint / fő / második alkalomtól (90 perc)

Kérlek töltsd ki a jelentkezési lapot és felvesszük veled a kapcsolatot

Vélemények a lélekterápiáról

A kezelések óta újra el tudom fogadni önmagam, egészségesnek, életerősnek érzem magam. Sokkal gördülékenyebben indulnak a reggelek és a mindennapokban is motiváltnak érzem magam.

Ági

Őszinte  leszek, nem gondoltam semmit a kineziológiáról, nem tudtam mi fán terem de a lányomnak szüksége volt a segítségre. Válás több haláleset volt a családban és még az iskolában is szekálták. Lányom is bezárkózó típus, alig lehetett bármit is kihúzni belőle. Beatrix jött és a lányom kinyílt, mindent elmond. Amikor Beatrixnál vagyunk utána sokkal könnyebb, olyan dolgokat old fel bennünk, amiről nem tudunk. Nagyon hálás vagyok neki és úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége van egy Beatrixre.

Barbara

Ászf & Adatvédelem                                                                                                       © Copyright 2015. All Rights Reserved.