Hajdinagombóc zöldségmártásban: 500 kcal

Hajdinagombóc zöldségmártásban: 500 kcal

Hozzávalók:

8 gr Kókuszzsír

50 gr Hajdina

42 gr Sárgarépa

58 gr Zellergumó

43 gr Karalábé

29 gr Hajdinaliszt

58 gr Tojás

Hozzávalók még: só, bazsalikom, petrezselyemzöld

Elkészítés:

A hajdinát annyi sós vízben amennyi ellepi megfőzzük, állni hagyjuk, majd hozzáadjuk a lisztet, a vizet, és a bazsalikomot, jól összedolgozzuk, vizes kézzel gombócokat formálunk belőle és vízben kifőzzük. A mártáshoz a zöldségeket feldaraboljuk és sóval, bazsalikommal ízesített kevés vízben puhára főzzük, a fele zöldséget kivesszük, összeturmixoljuk, majd visszaöntve ezzel sűrítjük a mártást. Beletesszük a kifőtt hajdinagombócot és jól összeforraljuk.

A recepthez ajánlott termékeket rájuk kattintva a webshopunkban vásárolhatod meg:

Hajdina

Kókuszreszelék

Hozzávalók

Útmutató

Hajdinagombóc zöldségmártásban: 500 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


20.000 Ft vásárlás felett ingyenes kiszállítás. Elrejtés