BodyWakes Sales & Marketing Mesterfokon

Egy napos értékesítői tréning

Avagy…

Hogyan válj hivatalos BodyWakes Nagykövetté és keress akár havi több százezer forintot egy jó ügyet szolgálva?!

Kíváncsi vagy mi a BodyWakes sikerének titka?

Szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, hogy minél több emberhez eljuttasd ezt a lehetőséget?

Örömmel megtanulnád, hogyan adják el magukat a profik?

Szeretnél egy jó ügyet szolgálni és ezáltal másoknak segíteni?

Mit szólnál, ha akár havi több százezer forinttal ki tudnád egészíteni a jövedelmed?

Gyere el a képzésünkre! Válj Te is profi BodyWakes Értékesítési Nagykövetté és csatlakozz csapatunkhoz!

A tréning tematikája:

 • Miért a BodyWakes?

 • Az új gazdagság

 • Az értékesítés művészete

 • A hatékony marketing titka

 • Hogyan építsd fel Énmárkádat?

 • Az információ kora

 • Az eladás filozófiája

 • Online és offline BodyWakes sales&marketing eszközök eredményes használata

 • A hosszútávú siker és nyereség feltételei

Időpont

2019. május 05. vasárnap, 10h-18h-ig

Jelentkezési határidő: 2019. április 26. péntek éjfél

Helyszín

Medcity Egészségközpont

1044. Budapest, Megyeri út 53.

vagy

Online

Részvételi díj

Kedvezményes ár
2019. április 23-ig való jelentkezés esetén: 39.900 Ft/fő

Teljes ár
2019. április 23. után való jelentkezés esetén: 49.900 Ft/fő

Előadóink

Vicsai Gábor

Közösségi média szakértő

2009 óta foglalkozik közösségi marketinggel.
Ez alatt az idő alatt több száz ügyféllel dolgozott együtt, és több tucat iparágban készített már online hirdetési kampányokat. Néhány érdekesség Gábor munkásságáról számokban:

 

 • Az ő nevéhez fűződik Szabó Péter Áttörés nevű giga-rendezvényének online marketingje, ahol 2016-ban több mint 10.000 ember vett részt a Papp László Sportarénában. A siker nem volt egyedi, 2017-ben megismétlődött újabb 10.000 emberrel;
 • 2016-2018-ig minden évben több mint 200 millió forintot fektetett közösségi média hirdetésekbe az ügyfeleinek, amiből több mint 1 milliárd(!) forint bevételt generált minden évben;
 • 2017-ben közel 5 millió forintot költött arra, hogy közvetlenül a legjobbaktól tanuljon;
 • Az elmúlt 4 évben az általa készített hirdetések 500 milliószor jelentek meg a Facebookon;
 • Referenciái között szerepelnek Hozleiter Fanny (Mosolyka) rendezvényei,
 • a Geszti Péter Special, a Freedom Business, és az Ecommerce Expo nevű rendezvények Facebook kampányai, valamint
 • a HVG Állásbörze közösségi média kampányai is.

Bártfai Balázs

A “TartalomMarketing a Gyakorlatban” című könyv írója, marketing automatizálás szakértője

2004 óta foglalkozom online vállalkozásokkal és így került az életembe az online marketing. Nem abból élek, hogy tanítom, hanem aktívan használom minden egyes nap.

Az első cégem 15.000 Ft-ból indítottam el és mára több, mint 4000 ügyfelem van. Mindezt támogatók és segítők nélkül értem el. Ráadásul a lehető legunalmasabb és legnehezebb piacon, ahol rengeteg konkurens van, mindegyiknek a vérében van az internet, ráadásul hatalmas az árverseny. Ez a piac a domain regisztráció, ahol igazi nagyhalak, sőt cápák között tanultam meg a túlélést. A mindennapos versenyben megedződtem, miközben rengeteg előadáson voltam, könyvtárnyi marketing irodalmat olvastam és 12 év alatt minden nap a saját cégemben teszteltem és csiszoltam az elméleti tudást gyakorlattá. Azóta stabil növekedési pályára állítottam a cégemet, automatizáltam, így ha 2 hétre nyaralni megyek Ázsiába vagy a Karib térségbe, akkor is ugyan annyit keresek. Azóta több vállalkozást is viszek párhuzamosan, mert a munkám a hobbim.

Spanics Dóra

BodyWakes operatív vezető, ügyfélszolgálati menedzser

Dóri jelenleg a BodyWakes operatív vezetője, ami a szervezeti táblában a tulajdonosok és az ügyvezető utáni pozíció. Emellett ügyfélszolgálati menedzser. Ő az az ember, akivel először találkoznak a BodyWakes életmód koncepció felől érdeklődő ügyfelek. Munkájának köszönhetően a BodyWakes Hungary Kft. egy év alatt megduplázta az éves bevételét, ami elsősorban a kiemelt ügyfélkezelésnek, profi marketing és sales kommunikációnak volt köszönhető.

Dóri kiemelt jártasságot szerzett mind az online mind az offline értékesítési és marketing eszközök gyakorlati használatában. Folyamatosan képzi magát, aminek köszönhetően, olyan szintre fejlődött, hogy a BodyWakes csapat tagjait ő tanítja és mentorálja ezen a területen.

zsolt_kozeliSzántai Zsolt

Üzletember, vállalkozó, egészségmentor
A BodyWakes férfi alapítója és ügyvezetője
Az „Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója
Boldog férj és 5 gyermek büszke édesapja

Szakmai életút:
Szántai Zsolt 10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott, majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Első saját vállalkozása egy fodrászat volt, ami már a második hónapban passzív jövedelmet hozott számára.

Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert. Azóta több, mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Ezután ismerte csak fel, hogy adhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember fejben “nincs rendben”, akkor nem fog tudni eredményt elérni.
Zsoltot az élet igazán próbára tette, hogy megtanulja extrém nehéz helyzetben is menedzselni az életét. Kezdő vállalkozóként többször is a csőd szélére került. Kudarcot-kudarcra halmozva 3-szor is elvált. 2012-ben arra eszmélt, hogy egy kis motelszobában ül két bőrönddel egyedül, család és gyerekek nélkül, összeomlott vállalkozással és az anyagi csőd szélén áll. Nem volt választása. Eldöntötte, hogy feláll, újra neki fut, és rendbe teszi az életét.

Folyamatosan dolgozott önmagán és sok éves tanulással, tapasztalással felvértezve kidolgozott egy módszert, ami megmentette az életét. 3 év alatt rendbe tette az emberi kapcsolatait, újranősült, születtet három gyermeke. Új vállalkozást alapított Feleségével, BodyWakes néven, melyben sikert sikerre halmoznak. Írt egy könyvet „Életmódváltás mesterfokon” címmel. Kimászott az anyagi kátyúból. Feleségével közösen fél év alatt megháromszorozták a bevételeiket. Sikerült harmóniát teremteniük az életük minden területén, úgy hogy nagyszülői segítségre nem nagyon számíthattak.

Zsolt és felesége Enikő saját életükkel mutatnak példát, hogy úgy is lehet sikereket elérni, hogy közben az élet minden területén egyensúlyt teremtenek az egészségtudatosság jegyében, ami az igazi boldogság alapja

Csonka Enikő

Üzletasszony, vállalkozó, egészségmentor, fitness szakember
A BodyWakes női alapítója és ügyvezetője
Boldog feleség és 3 gyermek büszke édesanyja

Szakmai életút:
Első szakmája mérlegképes könyvelő, majd diákként kezdett dolgozni egy ismert étteremláncnál, ahol fél év leforgása alatt műszakvezetőként dolgozott.

Ezidő alatt számos értékesítői és vezetői képzést elvégzett a cégnél, amit jól tudott kamatoztatni későbbi munkái során. Ezek után egy országos hálózattal rendelkező kereskedelmi cégnél dolgozott, ahol főszerepet kapott az értékesítés, a viszonteladókkal való kapcsolattartás számos feladat mellett. Ezt kinőve egy bank telefonos behajtásán kezdett el dolgozni, ahol mély kommunikációs ismeretekre tett szert. Majd a versenyzői pályafutás alatt találta meg a hivatását és egyszemélyes harcosként, személyi edzőként tevékenykedett hosszú évekig. 2014-ben férjével, Zsolttal megalapították közös vállalkozásukat, ahol kamatoztatni tudta az elmúlt években szerzett kommunikációs és értékesítési tapasztalatait. Ugyanis a cég indulásakor ő volt az, aki a teljes ügyfélkezelést ellátta. Ezen évek alatt, míg csapattá nem alakultak, még mélyebben kellett elsajátítania az ügyfélkezelés, a kommunikáció és az értékesítés elemeit. Zsolttal olyan szintre emelték a vállalkozásukat, hogy egyedül már nem tudta ellátni ezen szerepköröket, így ő volt az, aki betanította Spanics Dóra operatív vezető és ügyfélszolgálati menedzsert.

Végzettségét tekintve személyi edző, gflex oktató, preventív gerinc tréner. Az edzősködés mellett a versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt. A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is.

Gyere el kockázatmentesen! A teljes tréningre 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a tréninggel, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a tréningen! Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a tréningen kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint a jegy ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk a tréningen!

Ászf & Adatvédelem                                                                                                       © Copyright 2015. All Rights Reserved.