Előadás jelentkezés

4900 Ft

Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretnének jobb egészséget, magasabb energiaszintet és ideálisabb testsúlyt, akkor ez az előadás Neked szól.

 • *Helyszín, időpont

  *Létszám

  Most 2.900 Ft helyett 1.900 Ft-ért tudod megrendelni az Életmódváltás mesterfokon könyvet, amit az előadáson átvehetsz (így szállítási díjat sem kell fizetned)! Ez egy egyedi lehetőség, ami máshol nem elérhető az oldalunkon.

  • 1900 Ft
 • Leírás
 • Vélemények (1)

Leírás

Szeretnénk megmutatni neked: Ahhoz, hogy fitt, egészséges legyél, és jól érezd magad a bőrödben, nem a különböző fogyókúrákon keresztül vezet az út.

Előadásunknak köszönhetően az életmódváltás 3 kulcsterületét érintve – gondolkodásmód, táplálkozás és testedzés – olyan tudás birtokába kerülhetsz, aminek segítségével könnyedén és hatékonyan érheted el vágyaid.

Hiszen nem csak megmutatjuk az utat, hanem meg is tanítjuk azt, hogyan kell ezeket alkalmazni a hétköznapokban és életed részévé, új szokásoddá tenni, egy egészségtudatos élet kialakítása érdekében. Célunk az, hogy a program befejezése után „önjáróvá” válj az új életviteled jegyében.

1 review for Előadás jelentkezés

 1. 5 out of 5

  Nagyon jó előadás. Már kétszer voltam. Ajánlom mindenkinek.


Mondd el a véleményed