Az egészség mindenkié tudássorozat részeként:

Milyen rejtett információk olvashatók ki a laborleleteidből holisztikus szemlélettel?
A funkcionális laborelemzésről nemcsak szakembereknek
– kétszer egy napos előadás felvétele-

Kinek szól ez a felvétel?

Elsősorban azoknak, akik érdeklődnek a természetgyógyászat, a táplálkozástudomány iránt, valamint azon magánszemélyeknek is, akik saját laborleleteiket jobban kívánják érteni.

Gyakori jelenség, hogy mikor laborokat nézetünk, minden elvégzett laboratóriumi mérés a „normális” tartományba esik, az illető viszont továbbra is igen rosszul érzi magát. Ezért van nagy jelentősége, ha funkcionális szempontból tekintünk a laboratóriumi tartományokra! Ez a következőket jelenti:

A hagyományos normál értékeket felosztjuk további három kategóriára. Középen a valódi, normál tartomány található, amit funkcionális optimumnak nevezünk. Ebben a tartományban a szervezet valódi egyensúlyban van, a sejtek, szövetek, szervek, szervrendszerek optimálisan tudnak működni. Minden, ami ezen kívül esik, még akkor is, ha az a hagyományosan értelmezett laboratóriumi normál tartományon belül is van, az funkcionális eltérést mutat az adott területen. Ha a funkcionálisan magas vagy alacsony tartományban vannak bizonyos labor paraméterek, akkor az arra világít rá, hogy bizonyos területek működése nincs egyensúlyi állapotban a szervezetedben.

Hogy miképp lehet ezeket megállapítani? Mire érdemes figyelned?
Mikor gyanakodj, hogy márpedig jobb még mélyebbre ásni Nálad az összefüggésekben?

Erről igyekszünk egy átfogó képet adni Neked 2 teljes napon át.

Ajánljuk ezt a tudásanyagot:

holisztikus szemléletű orvosoknak, dietetikusoknak, egészségügyi szakembereknek,

természetgyógyászoknak, terapeutáknak,

integratív szemléletű pszichológusoknak, pszicho terapeutáknak,

táplálkozási tanácsadóknak,

coachoknak,

magánembereknek, akiket érdekel a funkcionális laborelemzés témaköre és jobban szeretnék érteni laborértékeiket.

Az összesen közel 14 órás felvétel tartalma:

Funkcionális medicina

Funkcionális laborelemzés

Laboratóriumi vizsgálatok célja és típusai

Mintavétel fajtái és általános tudnivalói

A vér összetétele

Vérkép elemzés funkcionális szemmel

  • Vörösvértestek
  • Fehérvérsejtek
  • Vérlemezkék

Gyulladásos markerek és mintázatok

Szénhidrát anyagcsere

Zsíranyagcsere

Hasnyálmirigy panel

Fehérje anyagcsere

Vas anyagcsere

Vesefunkció

Metabolikus paraméterek

Enzimek

Máj-epe panel

Szív markerek

Elektrolit panel

Nyomelem vizsgálati panel

Vitaminhiány összefüggései

Csontanyagcsere panel

Hormonrendszer laborvizsgálati paraméterei

  • Agyalapi panel
  • Pajzsmirigy panel
  • Mellékvese panel
  • Nemi mirigyek

Vizeletvizsgálati paraméterek

Székletvizsgálati paraméterek

Bélrendszer labor összefüggések

Laborvizsgálati és egyéb tudnivalók

Kérdések és válaszok

Szakértőink

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója és A tudat hatalma című könyv társszerzője

Több, mint 12 éve mutat utat csapatával az egészségtudatos gondolkodásmód, a személyre szabott táplálkozás és testedzés területeit lefedve.
Közvetlenül és közvetetten több tízezer embernek segített elérni a jó egészséget, a magas energiaszintet és az ideális formát. Az munkája során alkalmazott speciális módszertanában ötvözi az integratív szemléletű és holisztikus megközelítésű eljárásokat, ahol központi elv, az egyénre szabottság.

Tudását és tapasztalatait oly mélységekbe és szélességekbe integrálta, hogy tanításai hazai és nemzetközi szinten is széles platformot kaptak. Előadásaival, tréningjeivel bejárta Európát, az ország és a világ több pontjáról érkeznek hozzá kliensek személyes tanácsadásokra. A BodyWakes Életmód Akadémia társalapítója és vezető tanára, valamint a magyarországi Integratív Medicína meghívott oktatója.

Dr. Rusvai Beáta

Gyermekgyógyász szakorvos, Egészségügyi közgazdász és menedzser, Természetgyógyász, Okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, Okleveles Holisztikus táplálkozási tanácsadó, Hormonegyensúly tanácsadó, a Magyar Életmód Orvostani Társaság tagja

Orvosi diplomámat 1998-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, egészségügyi közgazdász és menedzser diplomámat 2000-ben a Szegedi Tudományegyetemen szereztem. 2008-ban csecsemő- és gyermekgyógyász szakvizsgát tettem. 18 éves tapasztalatom van a gyógyítás területén. Dolgoztam gyermekkórházakban, és újszülött-koraszülött osztályokon is, jelenleg magánpraxisban fogadom a gyógyulni vágyó gyermekeket és felnőtteket. Mindig is érdekeltek a természetes gyógymódok.

Munkám során holisztikus szemlélettel dolgozom, mindig az egész embert figyelem, test-lélek-szellem síkon, és ötvözöm a nyugati és keleti gyógymódokat.

A felvételek díja:

24.900 Ft 

Élmény garancia

A képzésre 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a felvételekkel, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudod megvásárolni a tudásanyagot!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel. Tarts velünk!

„Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja!”