Az egészség mindenkié tudássorozat keretén belül:

Szabadulás a nehézfémek fogságából
Egy alábecsült kockázat, ami számos krónikus betegség rejtett oka lehet.
– kétszer egy napos előadás
felvétele –

Kinek lehet érdekes ez a felvétel?

Elsősorban azoknak, akik érdeklődnek a természetgyógyászat, a holisztikus gyógyászat, a táplálkozástudomány, valamint a nehézfém túlterheltség okozta problémakörök, kórképek és azok természetes megoldásai iránt.

Te is magadra ismersz?

Évek, akár évtizedek óta igyekszel javítani az egészségeden, kipróbáltál már számtalan diétát és egyéb életmódtechnikát, de igyekezetedet csak nem kíséri siker?
Sőt, azt érzed, hogy ahogy telnek az évek, inkább csak egyre lejjebb csúszol az állapotoddal, egyre szerteágazóbb tünetekkel?
Az az érzésed, hogy egészségedet tekintve egy útvesztőben bolyongsz, és nem haladsz előre? Másoknak működnek a dolgok, de neked nem?
Konyhapultodon roskadoznak az étrend-kiegészítők, de igazából egyik sem segített, pedig az életmód terén is sok mindent megteszel már?
Többször megkaptad már, hogy csak a fejedben van a probléma, többet kellene pihenned, nem kellene annyit stresszelned stb., de te tudod, hogy valami elromlott belül, csak nem tudod, hogy micsoda?
Külön mappában gyűjtögeted az egészségeddel kapcsolatos leleteket és egyéb dokumentumokat, és annak mérete már több 10 MB?
Mindenféle ígéretes diétát és tisztítókúrát kipróbáltál már, amik másoknak használtak, de neked semmi sem segített igazán?
Érdeklődsz a nehézfémek témaköre iránt, de azt eddig túl ellentmondásosnak találtad, nem tudtad eldönteni, milyen forrásból szerezz be ehhez hiteles információt?
Nem szeretnél sem magadon, sem a hozzád fordulókon kísérletezni az egyes nehézfém-kivezető módszerekkel, mert attól tartasz, hogy csak több kárt csinálsz vele?
Várandósságra készülsz a jövőben, a legjobbat szeretnéd a babádnak, de nem tudod, hogy mi legyen az amalgám fogtöméseiddel?
Szeretnéd magad felvértezni a 21. századi modern ipari környezetből rád leselkedő veszélyek ellen, de nem tudod, hogy hogyan tedd mindezt?
Szereted a tengeri eredetű ételeket, halakat, de nem egészen tudod, mire kellene közben figyelni, hogy fogyasztásuk biztonságos legyen és ne vállalj vele pluszban rizikót?
Szeretnél tudományos alapokon nyugvó, mély megértést kapni a témakörben, hogy az ilyen túl gyors és egyszerű megoldást ígérő gyanús módszereket ki tudd szűrni, pénzt, időt és fáradságot megspórolva ezzel?
Nem riadsz vissza a tanulástól, a tudományos ismeretek megszerzésétől, mert szeretnéd átlátni a témakör belső összefüggéseit?
Szeretnéd megismerni, hogy mik az elérhető és megbízható tesztelési lehetőségek egy esetleges nehézfémterheltség megállapítására, hogy kétség esetén kivizsgáltathasd?
Szeretnél alaposan utánajárni lehetőségeknek és a kockázatoknak, mielőtt összetett fogászati beavatkozásra adod a fejed?

Mely betegségeknél jöhet szóba a nehézfémterheltség, mint mögöttes ok?

❌Masszív, szűnni nem akaró krónikus fáradtság, fibromialgia,
Makacs emésztőrendszeri problémák, intoleranciák (akár halmozottan is),
❌ Idegrendszeri rendellenességek: agyi köd, koncentrációs zavarok, memóriaproblémák, szorongás, pánik, alvászavarok,
❌ Szív-, és keringési rendszert érintő problémák: magas vérnyomás, érelmeszesedés,
❌Allergiák, túlzott érzékenység bizonyos anyagokra (illatok, vegyszerek…),
Allergia, hisztaminintolerancia,
❌ Krónikus fertőzések: vírusok (EBV, CMV, HPV), baktériumok (Lyme), Candida-fertőzés stb.
❌ Autoimmun betegségek, pl. Hashimoto thyreoiditis, Graves-Basedow kór, rheumatoid arthritis, sclerosis multiplex
❌  Daganatos betegségek (pl. mellrák), női nemi hormonális zavarok
❌ G
yermekeknél testi és mentális fejlődési problémák, hiperaktivitás, tanulási nehézségek, viselkedési zavarok
❌ Fogyási képtelenség
❌ Leptinrezisztencia
❌ Inzulinrezisztencia

Ajánljuk ezt a közel 19 órás tudásanyagot:

holisztikus szemléletű orvosoknak, dietetikusoknak, egészségügyi szakembereknek,

természetgyógyászoknak, terapeutáknak,

integratív szemléletű pszichológusoknak, pszicho terapeutáknak,

táplálkozási tanácsadóknak,

coachoknak,

magánembereknek, akiket érdekel a nehézfém kivezetés témaköre és lehetséges diszfunkciók kiváltó okai, szövődményei

A felvételek tartalma átlagosan 1,5 órás előadásokra bontva:

1. nap

Bevezető – Nehézfémekről általánosságban. Miért nőtt meg a témakör jelentősége a napjainkban? Tudatos életmód, mint evolúciós előny.

Nehézfémterheltség mint vitatott egészségügyi probléma. Miért nincs egyetértés ebben témában még a szakmai körökben sem?

Milyen főbb nehézfémeket ismerünk, milyen kockázatokat jelentenek és milyen forrásból érkezhetnek?

Higany, mint legveszélyesebb nehézfém. Milyen veszélyeket rejt magában a (krónikus) higanymérgezés? Milyen tünetekről ismerhetjük fel?

Milyen vizsgálatokkal lehet kimutatni és monitorozni a nehézfémterheltséget?

Beépített méregtelenítő rendszereink - a több fázisú méregtelenítési folyamat, glutation rendszer, metiláció, metallothionein fehérjék, szelenoproteinek és egyéb rendszerek. Egyéni genetikai különbségek, polimorfizmusok (SNP) jelentősége.

Különféle nehézfém-kivezető módszerek áttekintése, előnyök-hátrányok

  1. Természetes gyógynövényekre alapozott technikák;
  2. Joalis méregtelenítő program;
  3. Huminsavak használata;
  4. Advanced TRS (Nano-zeolite);
  5. Glutation rendszer felturbózása;
  6. EDTA; OSR/Emeramide;
  7. Böjt-autofágia;
  8. Szauna, lábfürdők; Intravénás technikák;
  9. Andy Cutler-féle kivezetés (ACC)

2. Nap

Kelációs nehézfém-kivezető módszerek: előnyök, lehetséges kockázatok és azok minimalizálása/kezelése, az ideális kelátor.

Az Andy Cutler-féle orális kelációs nehézfém-kivezetés (ACC). Mitől egyedi a módszer? A redisztribúció veszélyei. Alfa-liponsav mint antioxidáns és nehézfém-kelátor.

Előkészületek: fogászati teendők, SMART amalgámeltávolítás, támogató protokollok szerepe (emésztőrendszertől a stresszkezelésen át a gyulladáscsökkentésig), ortomolekuláris tápanyagpótlás, előzetes és követő vizsgálatok

Az ACC protokoll a gyakorlatban: megfelelő gradiens beállítása, redisztribúció, dump fázis, tiol érzékenység és diéta, kötőanyagok szerepe. Tiltott dolgok, avagy hogyan lehet elrontani.

Speciális témák

  1. Patogének (Lyme, EBV, HPV, Candida stb…);
  2. pajzsmirigy és mellékvese problémák;
  3. babatervezés, várandósság és gyermekek nehézfém-terheltsége

Lelki-mentális tényezők a BodyWakes életmód-koncepció tükrében.

Sikertörténetek

Kérdések és válaszok

Szakértőink

Árvay Bálint

Funkcionális táplálkozási tanácsadó, a BodyWakes Szakmai Kutató Csoport tagja, a Jódpótlás tudományos alapokon Facebook-csoport vezetője, előadó

Saját életében és családja történetében felmerült összetett egészségügyi kihívások irányították rá a figyelmét a funkcionális szemléletre és terelték aztán arra az útra, melyen jelenleg munkahelyi elfoglaltságai mellett a tanító szolgálat jegyében jár. A mögöttes okok és összefüggések tanulmányozása s az egészségtudatos gondolkozás azóta élete alapvető részévé vált.

A „Humán anyagcseretípusok és azok táplálkozási irányelvei”, illetve a „Holisztikus táplálkozási ismeretek” kurzusokat végezte el idáig a BodyWakes Életmód Akadémián, ez utóbbinál előadóként is támogatja az oktatói kört immár harmadik éve.

Több mint 5 éve tanulmányozza behatóan a nehézfémek témakörét, miután sikerült kiderítenie, hogy régóta húzódó egészségi kálváriája elsődleges kiváltó oka ez a probléma volt.

 

Mottója: „Használd a kihívásaidban rejlő energiát arra, hogy megtanuld a leckét és segíts vele magadon és másokon egyaránt.”

IMG_8640.2

Bartalis Bertalan

BodyWakes egészségmentor, Holisztikus táplálkozási tanácsadó, BodyWakes Nagykövet, Okleveles agrármérnök, Szakmai asszisztens, leendő természetgyógyász

Bertalan az élet értelmének és értékének mélyebb kutatását a 2003-ban történ agyműtéte utáni csodás felépülés és élmények hatására kezdte el.

Egyetemi tanulmányait a Pannon Egyetem Georgikon Karán végezte, ahol Állattenyésztő mérnöki és Agrármérnöki diplomákat szerzett és takarmányozási, illetve élettani területen végzett kutatómunkát. Egyetemi évei alatt kezdte el a növényi-, állati-, és emberi élettan összefüggéseinek átható tanulmányozását és felismerte, hogy mélységeiben érti a sejtanyagcserét.

Az ezt követő években munkája mellett folyamatosan kutatta a betegségek kialakulásának fizikai, lelki és szellemi okait egyaránt. Tapasztalatai és felismerései hatására döntötte el, hogy embertársainak szeretne segíteni.

E döntését követően talált rá a BodyWakes-re és iratkozott be az Életmód Akadémiára. A tanulás mellett elkezdődött a közös együttműködés. Bertalannak webshop manageri tapasztalatai is vannak így a webáruház teljeskörű irányítását és működtetését vállalta.

A 19 órás videós anyag díja:


79.800 Ft helyett
50% kedvezménnyel
39.900 Ft

Élmény garancia

A képzésre 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve az online termékkel, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudod  megvásárolni a terméket!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen felvételek által kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel. Tarts velünk!

„Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja!”