AFT / Erőtér technika

„Az univerzum kulcsa bennünk van.”

/Kurt Ebert/

AFT / Attractor Field Technique az egyik legújabb módszer a fizikai és lelki eredetű problémák kezelésére. A testet és annak problémáit teljes komplexitásban tekinti. Egyaránt dolgozik a fizikai tünetekkel, érzelmi problémákkal és azok múltban gyökerező érzelmi problémáival, valamint kiváltó okával.
Az AFT egy alternatív kineziológiai módszer, amely Dr. David R. Hawkins Erő kontra erő című könyvében leírt alapelvekre épül.
A technikát Dr. Kurt Ebert pszichiáter orvos fejlesztette ki. Lényege, hogy a hagyományos kínai orvoslásból ismert meridián pontok stimulálásával, aktiválásával hatást gyakorol az agyra, a gyógyulás elérése érdekében. Ezzel olyan energiamezőkre hat, amelyek a meridiánok működésével állnak kapcsolatban.
Gondolataink, testünket befolyásoló energiamintákat teremtenek, amiket a meridiánok közvetítenek. A hosszú időn át fennálló negatív gondolkodás és viselkedés egy önmagát fenntartani képes energiamezőt hoz létre, ami hatással van a fizikai testre, megalapozva a különféle betegségeket. Tehát ezek az energiamezők eredményezik, hogy úgy lássuk a világot, ahogy látjuk, hogy úgy viszonyuljunk a dolgokhoz, ahogy viszonyulunk. Az AFT gyógyító módszere magában foglalja a szokásos gondolatminták által generált energia megváltoztatását.
Kineziológiai módszerként izomtesztelést alkalmazunk a problémák gyökerének feltárásához. A meridiánokkal dolgozunk, hasonlóan az akupunktúrához, de nem használunk tűket, hanem manuálisan kopogtatjuk az energiamezőket. Módszer az emberi test – elme – szellem egységét hangsúlyozza bármilyen típusú és jellegű betegségek és problémák megnyilvánulásainak tekintetében. A gyógyulásban mind a tudatosság megváltoztatása, mind a betegség és a tünetek létrejöttéért felelős energiaminták eltávolítása szerepet játszik.
Czicze Beatrix

BodyWakes Lélekmentor

Természetgyógyász, kineziológus