Általános táplálkozási alapismeretek felvétel

– 5 alkalmas képzés, 30 órás képzési időtartamban – videóanyag

Kinek szól a képzés felvétele?

Elsősorban azoknak, akik érdeklődnek a természetgyógyászat és a táplálkozástudomány iránt, valamint szeretnének általános táplálkozási alapismereteket elsajátítani.

Mit tartalmaz az anyag?

Az összesen 5 alkalom, naponta 6 órás képzési napok felvételét.

Tematika

I. Nap

A táplálkozás jelentősége

Előadó: Smeller Kitty

Táplálkozástani alapismeretek I. – A makrotápanyagokról részletesen

Előadó: Tóth Boglárka

Táplálkozástani alapismeretek II. – A makrotápanyagokról részletesen

Előadó: Tóth Boglárka

Víz- és folyadékbevitel

Előadó: Felföldi Melinda

II. Nap

Emésztés a gyomorban és a vékonybélben + máj és epe hasnyálmirigy

Előadó: Árendás László

Emésztés a vastagbélben + mikrobiom és vese, lép

Előadó: Árendás László

Tápanyag útja a sejtekig

Előadó: Tóth Boglárka

Sejtanyagcsere és citrátkör

Előadó: Tóth Boglárka

III. Nap

Gyógynövények

Előadó: Smeller Kitty

Vitaminok

Előadó: Felföldi Melinda

Ásványi anyagok és nyomelemek

Előadó: Felföldi Melinda

A tápcsatornában előforduló betegségek fitoterápiás kezelése

Előadó: Dr. Báthory Gábor

IV. Nap

Aminosavak I.

Előadó: Szántai Zsolt

Aminosavak II.

Előadó: Szántai Zsolt

Élelmiszerbiológia

Előadó: Felföldi Melinda

Antitápanyagok

Előadó: Kiss Vivien

V. Nap

Arcdiagnosztika

Előadó: Árendás László

Energiaszükséglet

Előadó: Felföldi Melinda

Általános táplálkozási tanácsok a gyakorlatban

Előadó: Szántai Zsolt

Táplálkozási zavarok

Előadó: Varsányi Péter

Oktatóink

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, az “Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert. Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben.

Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 5 gyermek büszke édesapja.

csonka-eniko

Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

Végzettségét tekintve személyi edző, gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében. Az edzősködés mellett a versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el.

Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt. A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és három közös gyermekük büszke édesanyja.

Felföldi Melinda Melitta

A BodyWakes táplálkozási szekció szakmai vezetője, gasztronómiai- és életmód tanácsadó, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, Germán Gyógytudomány konzulens, ThetaHealing konzulens, a BodyWakes Életmód Akadémia alapító tagja, oktatója, BodyWakes Nagykövet

A JEL-en = az Út – amelyen most jár: a BodyWakes táplálkozási szekciójának vezetőjeként ellátja

  • a cég táplálkozási részlegének szakmai képviseletét
  • a BodyWakes csapat egészségmentorainak szakmai képzését, továbbképzését, tudásuk bővítését
  • a BodyWakes Életmód Akadémia képzési anyagainak összeállítását és oktatását – hiteles, naprakész szakmai információk felkutatásával, rendszerezésével
  • a hozzá forduló ügyfelek táplálkozási- és életmód tanácsadását céljaik elérése érdekében

Melitta mottója és célkitűzése:
“Ne halat adj az éhezőknek, hanem tanítsd meg őket halászni!”

 

 

Kiss Vivien

BodyWakes egészségmentor, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, mediball és jógaoktató

Gyermekkorától fogva a sport, a mozgás szerelmese. Az erősítő edzések mellett, hat éve rátalált a mediball nevezetű mozgásformára, melyben az oktatás mellett számos verseny eredményt könyvelhet. A 2017-ben Kínában megrendezett világbajnokságról bronzérmesként tért haza.

Arra azonban fiatalon rájött, hogy a mozgás önmagában nem elegendő a jó egészség és az ideális forma megtartásához, hiszen a táplálkozás és gondolkodásmód is elengedhetetlen részei az egészséges életmódnak.

Jelenleg a BodyWakes egészségmentora és személyi asszisztense egyben, továbbá mediball és mozgásoktató.

Smeller Kitty

BodyWakes egészségmentor, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, a BodyWakes győri kirendeltségének vezetője

Végzettségét tekintve, funkcionális táplálkozási referens és aerobik oktató.6 évig dolgozott egy professzionális alakformáló gépekkel felszerelt stúdióban, ahol rájött, hogy nem lehet ugyanazokat a módszereket és a sablonokat ráhúzni az emberekre. Gyerekkora óta nyitott az egészséges táplálkozás reformjaira és alkalmazza is azokat. Így már 16 évesen 22 kg súlyfeleslegtől szabadult meg, kereste és kutatta azt a módszert, amivel nem csak a migrénes fejfájásaiból szeretett volna kiutat, hanem befejezni az örökös harcot a plusz kilókkal és életre szóló barátságot kötni a mérleggel.Az idők során, több egészségügyi kihívással és hormon egyensúlytalansággal nézett szembe ezért szaktudása mellett saját tapasztalatokkal is rendelkezik.A BodyWakes első vidéki, azaz a győri kirendeltségének vezetője és egészségmentora is egyben.Valamint jelenleg 2 győri fitnesz centrumban is tart egyéni és csoportos edzéseket.

Árendás László

Természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta, bioenergetikus, fülakupunktúrás addiktológus, szemtréner, az Ezokurzus képzési központ vezetője

2000 márciusában kaptam természetgyógyász diplomáimat, ezen belül Életmód-tanácsadó és terapeuta, Bioenergetikus, Fülakupunktúrás Addiktológus, valamint Szemtréner képesítéssel rendelkezem.

A napi rendelés mellett előadásokat tartok bioenergetikából, s az ehhez tartozó kezelési módszerekről. Anatómiát – élettant – kórélettant, szimbólum terápiát, fülakupunktúrás addiktológiát, tradicionális Thai – masszázst, makrobiotikát, kézfejen és lábfejen található kezelési pontokat oktatok.

Végzett természetgyógyászok számára kollégáimmal akkreditált képzéseket tartunk több diszciplínában.

Dr. Báthory Gábor

Szakgyógyszerész, fitoterapeuta, életmód-tanácsadó és terapeuta
Több természetgyógyászati szakterületen az ÁEEK vizsgaelnöki és szakértői névjegyzékének tagja

Pályámat kutatóként és egyetemi oktatóként kezdtem, és jelenleg is részben a kutatásban dolgozom. A természetes gyógymódokkal és életmód-terápiákkal mintegy tizenöt évvel ezelőtt kezdtem el aktívan foglalkozni. Tanítványaim főként fitoterápia tanfolyamok oktatójaként, életmódtáborok gyógynövény-ismereti túráin, vagy ÁEEK vizsgáztatóként találkozhatnak velem. Az oktatásban arra törekszem, hogy a lehető legtöbb és legjobb szakmai segítséget adjam a tanítványaimnak.

Kedvenc idézetem: “Ha arra mégy, amerre az utad visz, bizonyosan meg fogsz érkezni.” (P.É.)

Varsányi Péter

Természetgyógyász, Bach-virágterapeuta, fitoterapeuta, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, életmód-tanácsadó és terapeuta, fülakupunktúrás addiktológus, pszichológus

1993 óta foglalkozom Bach-virágterápiával, egyike vagyok azon szerencsés embereknek, akik a rendszerváltás után úgy kezdhettek természetgyógyászattal foglalkozni, hogy nem volt előtte más foglalkozásuk/hivatásuk.

1995 óta rendszeresen oktatok természetgyógyászati témájú tanfolyamokon, elsősorban Bach-virágterápiát, emellett fitoterápiát, alternatív mozgás- és masszázsterápiát és fülakupunktúrás addiktológiát.
2005 óta szerepelek a természetgyógyászati szakértői, illetve a vizsgaelnöki szaknévsorban, így rendszeresen részt veszek a leendő természetgyógyászok vizsgáztatásában.

2006-ban annak érdekében, hogy Bach-virágterápiás tevékenységemet még színvonalasabban és szakmai szempontból hitelesebben végezhessem, pszichológus diplomát szereztem.

A felvétel díja

75.000 Ft

Részletekről és egyéb lehetőségekről érdeklődjön alábbi elérhetőségeinken:
andrea.szilagyi@bodywakes.hu
+36 70 633 9368