BodyWakes Általános Táplálkozási Útmutató

A Jódpótlás Tudományos Alapokon Facebook-csoport tagjai részére

Az elmúlt két évben táplálkozási tanácsadásaink során több száz esettapasztalatunk gyűlt össze, melyek tanulságait a BodyWakes Szakmai Kutató Csoportja, aminek Árvay Bálint is tagja, folyamatosan elemez és ezek alapján finomhangolja és tovább fejleszti a terápiás protokollokat az egyes egészségügyi kihívások esetén.

Legfontosabb szakmai végkövetkeztetésünk az lett, hogy az ortomolekuláris jódpótlás megkezdése előtt legalább 6 hónappal kiemelten fontos tudatosságot belevinni az étkezési szokásokba, azaz diétázni és ezt tartani a jódpótlás alatt is.

Egy megfelelően összeállított diéta, ami irányított tudatos táplálkozást jelent, nagyban hozzájárul ahhoz, hogy felkészítsük és optimális állapotba hozzuk a szervezetet ahhoz, hogy a jódpótlás a lehető legpozitívabb élettani hatásokat és a lehető legkevesebb kellemetlen méregtelenítő tünetet okozzon, illetve ne terhelje meg túlságosan a szervezetet.

Az általános táplálkozási útmutató azzal a céllal készült a csoport részére, hogy egy a lehető legegyszerűbben betartható és a legfőbb szakmai irányvonalakat figyelembe vevő anyagot kapjatok, ami igaz nem személyre szabottan, de a legfőbb modern tudományos szakmai alapokat tartalmazza

Amit biztosan megtalálsz majd az ajánlásban:

Részletes leírást a táplálkozás jelentőségéről és az egészséges táplálkozás alapjairól

Egy összefoglalót és leírást az antitápanyagokról

Útmutatást és praktikákat a gyakorlati kivitelezéshez

Az útmutatónak megfelelő konkrét recepteket

És még sok más hasznos információt

Mennyibe kerül?

9.900 Ft helyett Neked ez most ajándék!

Nem kell mást tenned csak töltsd ki az alábbi űrlapot és máris küldjük Neked e-mailben az útmutatót!