Szilágyi Andrea

szilagyi-andrea
A BodyWakes Életmód Akadémia koordinátora, Ezokurzus oktatásszervező, BodyWakes Nagykövet

Közel 2 évtized pénzügyi területen eltöltött köztisztviselői munka után Andi kilépett a biztonságot nyújtó alkalmazotti létből, dolgozott biztosítási tanácsadóként, kereskedelemben több évig területi képviselőként, majd nővére fonalboltjában is, ahol rátalált arra a hobbira, ami még ma is az élete részét képezi: Andi ugyanis tervezőként a kézzel készült horgolt alkotások szerelmeseinek népes táborát erősíti.

Amikor önfejlesztés során rátalált a Bodywakes csapatára és megismerkedett a cég filozófiájával – miszerint a jó egészség, a magas energiaszint és az ideális forma bárki számára elérhető – elhatározta, hogy minél mélyebben el szeretné sajátítani azt a tudást, amivel a saját- és családja életét minőségibbé tudja tenni, s ez által bebizonyítsa, és példát mutasson a környezetének, hogy ez tényleg bármely életkorban elérhető és fenntartható.

A Bodywakes előadásainak, tréningjeinek és az életmód tábornak a résztvevőjeként egyre nagyobb rajongóvá vált, és ma már abban a csodában van része, hogy a Bodywakes csapatát erősítheti. A Bodywakes Akadémia koordinátoraként részt vesz abban, hogy ez a tudás minél több ember birtokába juthasson, és rajtuk keresztül emberek ezreinek élete változzon pozitív irányban.

Andi megtanulta, hogy az élethosszig tartó tanulás az élet része, és csak akkor haladunk előre, ha álmainkért teszünk is, és ha teszünk, akkor megtörténnek a csodák.

Kedvenc idézete:

„A cselekvés révén lobbantod fel a szikrát, az univerzum pedig meggyújtja a tüzet” – Mike Dooley

Csapatunk további tagjai

Ismerj meg minket! Kattints a képekre a részletes bemutatkozásokhoz!

spanics-dora
Spanics Dóra
Operatív vezető
kiss-vivien2
Kiss Vivien
Bodywakes egészségmentor
boho-timea
Bohó Tímea
Bodywakes egészségmentor
horvath-tamas
Horváth Tamás
Bodywakes egészségmentor
czicze-beatrix
Czicze Beatrix
Bodywakes lélekmentor
monok-reni-foto
Monok Renáta
Ügyfélszolgálati asszisztens
toth-timi-foto
Tóth Tímea
Marketing asszisztens
wolf-olga
Wolf Olga
Food projektvezető
nagy-laszlo
Nagy László
Bodywakes egészségmentor
szantaine-zsuzsa-kep
Szántainé Kiss Zsuzsanna
Pénzügyi asszisztens
bertalan200x200
Bartalis Bertalan
Food projektvezető