Az életmódváltás buktatói

Hogyan tudod átfordítani a kudarcokat sikerré?

Interaktív online est Enikő & Zsolt és a BodyWakes csapat közreműködésével
2022. május 12. 20h

A táplálkozási tanácsadás óta Te is…

Úgy érzed, elakadtál az életmódváltás útján?

Azt tapasztalod, hogy elsodornak a hétköznapok?

Elvesztetted a motivációdat?

Úgy érzed, fejtörést okoz a ``grammozás`` a konyhában állva?

Szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, de még mindig hiányzik valami?

Szeretnéd átélni a saját sikertörténetedet, de nem álltak össze a szükséges lépések és meg nem értésben vagy a koncepció egyes elemeivel?

Te is hozzájárulnál ahhoz, hogy még jobban szolgálhassuk ki ügyfeleinket, így Téged is? Van javaslatod, mivel bővítsük a szolgáltatásainkat, termékpalettánkat?

Akkor sok szeretettel várunk Téged is 2022. május 12-én, csütörtökön este 20h-tól egy élő, zártkörű Zoom beszélgetésen, ahol a teljes BodyWakes csapattal találkozhatsz.
A Ti visszajelzéseitek a legfontosabbak a számunkra és a legfőbb célunk, hogy elégedettek legyetek! Így most Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy valódi támogatást tudjunk nyújtani Számotokra és tényleg azt érezhesd, hogy “mi itt vagyunk Veled, fogjuk a kezed és segítünk”!

Az est programja

A résztvevőkre hangolódva az egyéni tapasztalatok megosztása, tanácsok, javaslatok a BodyWakes csapat által.
Interaktív kérdezz-felelek lehetőség a résztvevők számára élőben az egészségmentorok és az operatív csapat közreműködésével egyaránt.
Időtartam tervezetten 90 perc

Helyszín és időpont

Helyszín

Online

– zárt Zoom-callon keresztül (A bejelentkezéshez szükséges információkat előzetesen e-mailben fogjuk elküldeni.)

Időpont

2022. május 12., csütörtök 20h

Az est házigazdái:

Szántai Csonka Enikő &
Szántai Zsolt

csonka-eniko
Bemutatkozás

Az anyaság, a karrier és az önmegvalósítás nem egymást kizáró, hanem egymást kiegészítő dolog. Csupán az a kérdés, hogy miként hozhatjuk harmóniába őket…

A folytatásért kattints ide!

Anno személyi edzőként dolgozott, valamint versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt.

A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és mára már 4 közös gyermekes büszke, boldog édesanyja.

Ők az a motiváló és egyben inspiráló erő is Enikő számára, hogy megmutassa, hogy anyukaként és feleségként is lehetséges Nőnek maradni, hogy élhetünk egészségesen – mert ha egészséged van, akkor mindened megvan -, hogy példát mutasson nekik ebben és a példaképük lehessen.

Hiszi, vallja és éli, hogy megvalósítható a mindennapokban egy olyan élet, amelyben az üzlet mellett lehet Nőnek is maradni és Anyának is lenni. Mindezt úgy egyensúlyban tartani, hogy megmarad az egyik legfontosabb érték: az egészségünk.

121967550_2088145157986135_3945513803517156500_n
Bemutatkozás

Több, mint 12 éve mutat utat csapatával az egészségtudatos gondolkodásmód, a személyre szabott táplálkozás és testedzés területeit lefedve.
Közvetlenül és közvetetten több tízezer embernek segített elérni a jó egészséget, a magas energiaszintet és az ideális formát…

A folytatásért kattints ide!

A munkája során alkalmazott speciális módszertanában ötvözi az integratív szemléletű és holisztikus megközelítésű eljárásokat, ahol központi elv, az egyénre szabottság.

Tudását és tapasztalatait oly mélységekbe és szélességekbe integrálta, hogy tanításai hazai és nemzetközi szinten is széles platformot kaptak. Előadásaival, tréningjeivel bejárta Európát, az ország és a világ több pontjáról érkeznek hozzá kliensek személyes tanácsadásokra. A BodyWakes Életmód Akadémia társalaptója és vezető tanára, valamint a magyarországi Integratív Medicína meghívott oktatója.

A részvétel ingyenes

Jelentkezés

A jelentkezéshez kérlek, töltsd ki az űrlapot!