Dr. Rusvai Beáta

Dr. Rusvai Beáta fotó weboldal
Gyermekgyógyász szakorvos, Egészségügyi közgazdász és menedzser, Természetgyógyász, Akupresszőr, Okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, Okleveles Humán anyagcseretípusok és azok táplálkozási irányelvei tanácsadó, Okleveles Holisztikus táplálkozási tanácsadó, Hormonegyensúly tanácsadó, Táplálkozástudományi mesterképzés I. éves egyetemi hallgatója, a Magyar Életmód Orvostani Társaság tagja, a BodyWakes Orvos igazgatója, BodyWakes Nagykövet

Beáta orvosi diplomáját 1998-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, egészségügyi közgazdász és menedzser diplomáját pedig 2000-ben a Szegedi Tudományegyetemen szerezte. 2008-ban csecsemő- és gyermekgyógyász szakvizsgát tett.

18 éves tapasztalata van a gyógyítás területén. Dolgozott gyermekkórházakban, és újszülött-koraszülött osztályokon is, jelenleg magánpraxisban fogadja a gyógyulni vágyó gyermekeket és felnőtteket. Mindig is érdekelték a természetes gyógymódok, a természetgyógyász alapvizsgáját még az Orvosi Egyetem előtt letette, s 2012-ben akupresszőr szakvizsgát is szerzett.

Munkája során holisztikus szemlélettel dolgozik, mindig az egész embert figyeli, test-lélek-szellem síkon, és ötvözi a nyugati és keleti gyógymódokat, de a hangsúly mindig a helyes, egészségtudatos táplálkozáson van. Fontos számára a folyamatos tanulás, önfejlesztés, képzés, nagyon sok alternatív gyógymódokkal kapcsolatos tanfolyamon vett már részt. Rendszeresen tart előadásokat az egészséges életmóddal, táplálkozással kapcsolatban.

2019-ben sikeresen felvételizett a Semmelweis Egyetem Táplálkozástudományi mesterképzésére.

Hitvallása

“Orvos-természetgyógyászként az a cél motivál engem, hogy minél több embert megismertessek az egészségtudatos életformával, melynek részei a tudatos, pozitív gondolkodás, az egyénre szabott, egészséges táplálkozás és a megfelelő testmozgás. Mindhárom terület együttes, tudatos fejlesztése szükséges ahhoz, hogy az ember egy egészséges, teljes, kiegyensúlyozott életet élhessen.”

Kedvenc idézete

“Vigyázz a testedre! Ez az egyetlen hely, ahol élhetsz.” – Jim Rohn

Csapatunk további tagjai

Ismerj meg minket! Kattints a képekre a részletes bemutatkozásokhoz!

spanics-dora
Spanics Dóra
Operatív vezető
kiss-vivien2
Kiss Vivien
Bodywakes egészségmentor
boho-timea
Bohó Tímea
Bodywakes egészségmentor
horvath-tamas
Horváth Tamás
Bodywakes egészségmentor
szilagyi-andrea
Szilágyi Andrea
Oktatásszervező
czicze-beatrix
Czicze Beatrix
Bodywakes lélekmentor
monok-reni-foto
Monok Renáta
Ügyfélszolgálati asszisztens
toth-timi-foto
Tóth Tímea
Marketing asszisztens
wolf-olga
Wolf Olga
Food projektvezető
nagy-laszlo
Nagy László
Bodywakes egészségmentor
szantaine-zsuzsa-kep
Szántainé Kiss Zsuzsanna
Pénzügyi asszisztens
bertalan200x200
Bartalis Bertalan
Food projektvezető