Czicze Beatrix

czicze-beatrix
BodyWakes lélekmentor, természetgyógyász, kineziológus, BodyWakes Nagykövet

Beatrix 18 éves korában indult el az életfeladata útján, ami rávezetett a spirituális utjának beteljesüléséhez. Megismerkedett a Kineziológia Three in One Concepts ágaival (Brain Gym, One Brain) mely rengeteg tudást, felismerést, és megértést adott önmagával és az életével kapcsolatban is. Ez a tudásszomj és küldetés elmélyült benne, így tovább tanult.

Számtalan mini kineziológia tanfolyam elvégzésén túl, elsajátította az Agykontroll technikát, számmisztikát, spirituális választerápiát és a frissítő svéd masszázst.

2000-ben sikeres szakvizsgát tett természetgyógyászatból, kineziológiából. Rendületlenül haladt tovább, elsősorban önfejlesztés céljából, még több módszerrel megismerkedve, mint például az AFT, (Erőtér technika) Elmeakupunktúra, Thetahealing, Access Bars technikájával. Később a German medicinával és Gyógyító hangtálak tulajdonságaival.

Később örömmel vett részt egy különleges 3 éves Papnő képzésen, ezután egy Sámán gyógyászati képzésen is, és lelkesedéssel vetette bele magát az Akasha olvasás rejtelmeibe tanfolyamok segítségével, melyeket szintén előszeretettel használ saját magán és a klienseinél is.

Különböző testi-lelki problémák feloldásában elért ügyfél sikerek: szorongás, önbizalomhiány, fóbia, félelmek, pánikbetegségek, -pánikfélelem, depresszió gyomorfájdalom, fülfájás, fülzúgás, migrénes fejfájás, dadogás, pajzsmirigy betegségek, meddőség, ciszta, endometriózis, cukorbetegség, körömrágás, tanulási nehézség, testvér féltékenység, alvászavar, párkapcsolati nehézségek, munkahelyi problémák, stb…

“Bízom benne, hogy segítő mentorod lehetek saját fényedhez vezető úton.”

Csapatunk további tagjai

Ismerj meg minket! Kattints a képekre a részletes bemutatkozásokhoz!

horvath-tamas
Horváth Tamás
Bodywakes egészségmentor
szantaine-zsuzsa-kep
Szántainé Kiss Zsuzsanna
Pénzügyi asszisztens
KovácsFIldikó_profil_kép
Kovács F. Ildikó
Bodywakes egészségmentor
Edit portré
Dr. Baka Edit
Craniosacralis terapeuta