Belső Erő Nap Hogyan maradj a középpontodban viharos időszakban?

Töltsünk együtt egy egész napot a testi, lelki, szellemi erőink ébresztése és harmonizálása érdekében .


ÚGY ÉRZED, HOGY…

 • a mai őrült világ kezd elsodorni ?
 • kiestél a középpontodból és nem találsz vissza ?
 • fogy az erőd, az életkedved, mert nincs ami visszatöltsön? 
 • elvesztetted önmagad?
 • nincs egyensúly a kötelező teendők és a kikapcsolódás között ?
 • egyre nagyobb a kilátástalanság , amely magával ragad?
 • nincsenek céljaid és úszol az árral?
 • összecsap fejed felett a hullámok, ami már az egészségedet is veszélyezteti

Képzelj el egy olyan állapotot, ahol…

 • együtt áramolsz az élettel
 • átadod az irányítást a belső bölcsességnek
 • ritmusba kerülsz önmagaddal és az élettel
 • megismered a benned rejlő belső erőt
 • az érzékelés egy magasabb minőséget tapasztalt meg
 • megszületik benned a test, a lélek és a szellem egysége
 • összhangba a gondolataid, az érzéseid és a cselekedeteid az Univerzum lüktetésével
 • újra megtapasztalod a gyermeki ártatlanság játékos örömét
 • a tudatosságod kiteljesedik a jelen pillanat megélésében

Találd meg a belső erődet!

Az életben egy dolog biztos, az pedig a változás. A mai világunkban, minden folyamatosan változik, csak a megszokottnál fokozottabb iramban és annyira más ez a közeg, amiben most élünk, hogy nem igazán találunk megoldást az önmagunkhoz való kapcsolódásra.


A kulcs az, hogy tudatosan fókuszáljunk belső középpontunkra, hogy megtaláljuk az önmagunkkal, és rálépjünk arra az útra ami elvezet a belső erőnkhöz. Ennek eszköze lehet a meditáció, amit érdemes gyakorolni különböző formákban, akár ülő helyzetben, akár aktív mozgással összekapcsolva. 


Nem baj ha nem vagy gyakorlott meditáló, nem baj ha nem foglalkozol még mélyebben a belső fejlődéssel, nem baj, ha ügyetlennek magad a mozgásművészetben. Lépésről lépésre vezetünk be abba a folyamatba, amin keresztül megtapasztalhatod a lényedben rejlő csodát.


Itt az ideje, hogy jobban megismerd a tudatod és megízleld milyen az, amikor átadod a jelen pillanatnak, amiben megszületik a benned rejlő belső harmónia.

Mi is igyekszünk elcsendesíteni az elménket és a belsőnkre hangolódni, a mindennapok viharában. Egyik ilyen alkalommal, az a sugallat érkezett, hogy szervezzünk egy olyan egész napos találkozót, ahol minél több téren több ember, egy közös személyesen kapcsolódhat, egyazon cél, hogy együtt visszataláljunk a saját középpontunkhoz és ráérezzünk a valódi belső erőnkre.


 Így jött létre a Belső Erő nap, amelyre, ha hívást érzel, Téged is várunk szeretettel.


Amire a nap folyamán számíthatsz:

08:00-09:00

Érkezés, regisztráció

09:00-09:40 között

Napindító hangolódó meditáció és testébresztő gyakorlatok

10:00-11:30 között

Az érzékelés kiterjesztése és a belső erő felébresztése előadás

11:50-13:30 között 

Bothmer gimnasztika

 - azaz, a belső erő megtapasztalása a testen keresztül -

13:30-14:00 

Ebédszünet ( Nem lesz lehetőség helyben ételt vásárolni, ezért mindenki hozzon magával otthonról csomagolt ennivalót. )

14:00-14:40 között

Vezetett meditáció a belső erő felébresztéséért

15:00-17:30
Mediball
- azaz meditatív mozgásművészet a belső középpont fókuszálásáért -

18:00-18:30
Taiko, japán dob
- azaz az erő ritmusa -

a mi Pickünk

Napindító hangolódó meditáció és testébresztő gyakorlatok

A meditáció egy remek eszköz, hogy megtanuljuk tudatunkat helyesen használni.
Segítségével elcsitíthatjuk elménk lármáját, érzelmeink kavalkádját és megtalálhatjuk magunkban a belső csendet. Hasonlóan az óceánhoz, a felszínét a vihar tépázza, de a mélységben nyugalom és csend honol. Ebből a belső mélységből érdemes erőt meríteni és kapcsolódni egymáshoz, hogy egy magasabb minőségben tapasztaljuk meg önmagunkat és a világot. A meditáció nemcsak egy helyben ücsörgést jelent, hanem annak megélését mozgásban is érdemes megtapasztalni.

Az érzékelés kiterjesztése és a belső erő felébresztése előadás

Az öt érzékszerven túl, mint amilyen a látás, hallás, szaglás, ízlelés, érintés, minden ember sokkal mélyebben tapasztalhatja meg önmagát a világban. Egyes tanítások tizenkét érzéket tartanak számon, melyek megközelítésében az egyes érzékek teljesen más megközelítést tárnak fel az emberben rejlő lehetőségekről. Ha tudatosítjuk ezeket az érzékeket, és megértjük mélyebb értelmüket, megnyílhat mindig egy olyan belső erőnek a forrása, amelyik ott lakozott bennünk.

Bothmer gimnasztika, kapcsolódás önmagadhoz és a világhoz a mozgáson keresztülA Bothmer-gimnasztikai gyakorlatok rendszeres végzésével megtapasztalhatjuk az archetipikus formákat, melyek nyitottságot, világosságot és erőt közvetítenek a mai ember felé is. Ennek eredményeként finomodik a térérzékelés, a mozgás szabadabb lesz és tudatosság hatja át. Az ember a teret minőségként élheti meg, és így önmagát is egészebbnek élheti meg. A test tudatos fejlesztése kihat a lélek és a szellem területeire is. Módszerében a célzott gimnasztikai gyakorlatokkal, játékkal, sporttal és a mozgás más területeinek segítségével az emberi test „újranevelhető” abba az irányba, hogy a fizikai test támogassa lényünk minden részét.

a mi Pickünk

Vezetett meditáció a belső erő felébresztéséért

Az emberi lény több, mint a fizikai teste. Amit látunk a tükörben, az egy húsból és vérből álló anyagi szövet, de ha mélyebben betekintünk magunkba, felfedezhetjük, hogy minden egyes sejtünket áthat egy intelligens energia. Ebből az energiából az Egyetemes Tudat lelkünk egyedi megnyilvánulása által hozza létre a fizikai szervezetet. Ha ráhangolódunk erre a belső energetikai mezőre és megtisztítjuk tudatunkat a zavart okozó gondolatok és érzelmek szakadatlan kavalkádjától, akkor kapcsolódhatunk igaz önvalónkhoz, belső lényünkhöz, és rajta keresztül megtapasztalhatjuk valódi erőnket, amivel a Szellem megajándékozott minket.

Mediball

Egy olyan szemléletet képviselünk, ami a testfizikai intelligencia fejlesztésére, az agy kapacitásának növelésére és a lelki tényezők fontosságára alapszik, mindezt úgy, hogy a hosszú távú fizikális-mentális és érzelmi egyensúly van előtérben. A mozgástanulás alkalmazott speciális és egyedi módszereknek a gyakorlatban való részvétele során a kreatív önkifejezést és az önmegvalósítást tapasztalhatják meg. Mindemellett előhozva a bennük rejlő gyermeki játékosságot és szabadságot.
A foglalkozás során lesz egyéni kreatív mozgás, illetve páros játék is, mely során elő fog jönni, hogy milyen fontosak is a kapcsolatok, mind az önmagunkkal való kapcsolatunk és társas kapcsolataink.
A MediBallal törekszünk a belső erőnk felébresztésére, a belső létezésünkre, tiszta megnyilvánulására, előre nem megkoreografált módon, így olyan is könnyen elsajátíthatja ezt a mozgásformát, aki sosem sportolt.
"Gyógyítja" a lelket, feltölti az elmét és átmozgatja a testet.

Taiko, avagy japándob, az erő ritmusa

A 'daiko', vagy más néven 'wadaiko', eredeti jelentése: japándob, illetve csoportos dobolás.
A taipán kulturális hagyományának dobolás szerves része, az 1950-es évektől lett egyre ismertebb és népszerűbb, Oguchi Daihachi mester munkásságának legjobban.
A Kiyo Kito Taiko dobcsoport 2000. március 21-én elsőként alakult meg nemcsak Magyarországon, hanem a Kelet-közép Európai régióban is, alapítói Paulinyi Tamás és Fürjes-Benke Katalin.
A 'Kiyo Kito' jelentése 'Visszatérés az Eredethez' avagy 'Visszatérés a Tiszta Hanghoz'.
2008. márciusától a zenekar vezetősége lecserélődött, azóta a dobkör szervezését, koordinálását, a fellépések szervezését, menedzselését Laár Dávidált, a művészeti vezető Takaku Keijiro.
Zenekarunk repertoárját hagyományos japán taiko dalok, illetve azok átiratai, valamint - mostanra már - nagyobbrészt saját szerzemények alkotják.

Ez egy olyan nap lesz, ami olyan mély nyomot fog benned hagyni, amire egész életedben emlékezni fogsz. Itt az ideje, hogy kiszakadj a hétköznapok mókuskerekéből és szentelj Önmagadra és a belső fejlődésedre.

 

Átérezheted a kapcsolódást, amikor több ember szíve egyként dobban a szeretet ritmusára.

 

Tapasztald meg Te is, milyen érzés az, amikor képessé válsz elengedni korlátolt kicsi énedet, és ha csak pillanatokra is, megélni a kapcsolódást a benned lévő belső vezetővel, és rajta keresztül a Mindenséggel.

 

Minél többször átéled ezt a minőséget, tudatilag annál könnyebben fogsz tudni hangolódni a mindennapok forgatagában, éles szituációkban is a saját középpontodra. Ideje véget vetni az aggódásnak, félelmeknek, viszályoknak, és békét kötni önmagaddal és a világgal, ami a jelen pillanat megélésén keresztül bontakozhat ki benned.


Gyere velünk, csatlakozz hozzánk, tárd ki te is a szíved és engedd, hogy felébredjen benned az a belső erő, ami mindig is ott rejlett a lényt.

Vajon Neked szól ez a nap?

Kinek való?

 • aki pozitív irányba akar az életén
 • aki nyitott az újdonságra és hajlandó fejlődni
 • aki meg akarja ismerni a benne rejlő belső erőt
 • aki meg akarja tapasztalni a gyermeki ártatlanság játékos örömét
 • aki hajlandó energiát befektetni a változás érdekében
 • aki valóban jelen akar lenni a saját életében

Kinek nem való?

 • aki az áramlás helyett örül a tehetetlen sodródásnak
 • aki nem akar fejlődni
 • aki azt hiszi, nincs választása
 • aki megelégszik az élet árnyékos oldalával
 • akinek megfelel a kilátástalanság és erővesztettség érzése
 • aki szeret a múlton rágódni és a jövő miatt aggódni

A Belső Erő Nap részvételi díja:
10.000.- Ft

A nap önköltséges, ami nem foglal magában a szervezők számára semmilyen üzleti profitot!!

A fizetést átutalással lehet rendezni.

A kijelentkezés után számlát állítunk ki, melyet emailben küldünk el.

Helyszín és időpont

Helyszín:

Solymár Fészek,
A Fészek Waldorf Iskola sportcsarnoka
2083 Solymár, Rókus utca 1.


2023. november 19.  vasárnap 09:00-19:00-ig

Jelentkezési határidő:
2023. november 15. szerda éjfél

A nap mentorai:

Szántai Zsolt

 • BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő
 • Az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója
 • A Tudat hatalma című könyv társszerzője
 • Boldog férj és 6 gyermek édesapja

Szakmai életút:

Több, mint 12 éve mutat utat csapatával az egészségtudatos gondolkodásmód, a személyre szabott táplálkozás és testedzés területeit lefedve.
Közvetlenül és közvetetten több tízezer embernek elérni a jó egészséget, a magas energiaszintet és az ideális formát. A munkája során alkalmazott speciális módszertanában ötvözi az integratív szemléletű és holisztikus megközelítésű eljárásokat, ahol központi elv, az egyénre szabottság.Tud és tapasztalatait oly mélységekbe és szélességekbe integrálta, hogy tanításai és hazai szinten is széles platformot kaptak. Előadásaival, tréningjeivel bejárta Európát, az ország és a világ több pontjáról érkeznek hozzá kliensek személyes tanácsadásokra. A BodyWakes Életmód Akadémia társalaptója és vezető tanára, valamint a magyarországi Integratív Medicína meghívott oktatója.
Szántai Csonka Enikő

 •  Spirituális és egészségmentor, táplálkozási szakértő
 • Fitness szakember, fitness modell világkupa győztes
 • A BombaAnyuka egészségtudatos receptjei című könyv szerzője
 • Boldog feleség és 4 gyermek édesanyja
 • Jelenleg a Bothmer képzés másod éves hallgatója

Szakmai életút:

Végzettségét tekintve személyi edző, Gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több, mint 10 évet foglalkozott edzéstartással, csoportos órák tartásával, tanárként is részt vett korábban az IWI edzőképzésében. 
Az edzősködés mellett versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt.

A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és mára már 4 közös gyermekük boldog édesanyja. 

Ők az a motiváló és egyben inspiráló erő is Enikő számára, hogy megmutassa, hogy anyukaként és feleségként is lehetséges Nőnek maradni, hogy élhessünk egészségesen – mert ha egészséged van, akkor minden megvan -, hogy példát mutasson nekik ebben a példaképük lehessen.

A mozgás mindig is életének szerves részét képezte. Enikő az,aki a mozgáson keresztül tud leginkább a jelenben lenni. Mindig is érezte, hogy a mozgásban sokkal több van, mint ami kívülről látszik, minsig kereste annak a lehetőségeit, hogyan lehet  mozgás által közelebb kerülni önmagunkhoz és a világhoz. Így nem véletlen, hogy rátalált a Bothmer gimnasztika, mely annyira megérintette, hogy mélyebben is szeretné megát beleásni, mostanra már a Bothmer képzés lelkes hallgatója.
Karkus Ottó

 • waldorf tanár
 • mozgásterepauta
 • Bothmer gimnasztika és térdinamika oktató 

Horváth Tamás

 • StrongFirst Kettlebell Instruktor
 • Emelt szintű MediBall és Harcművészet oktató
 • Fitness-wellness oktató
 • Gerincbarát edző

Szakmai életút:

Horváth Tamás vagyok, gyerekorrom óta a mozgás szerelmese. Sok sportágban fejlesztettem magam, ezek között kapott helyet a tollaslabda, box, kondícionáló és karate edzések.

Utóbbit 14 éven keresztül rendszeresen és versenyszerűen gyakoroltam. Akkori Mestereim készítettek fel az életre és a szolgálatra, ami azóta is az életem része. Az egyik Szeretetnyelvem is ez: szolgálni.

Már akkoriban is megmutatkozott bennem az elszántság, az akarat és a képességek megszerzése iránt. De mára sem maradt el a mozgás és az önfejlesztés utáni érdeklődésem.

Szerencsésnek tartom magam, hisz ismét olyan mesterek közé 'fújt a szél', akik meglátásom szerint Magyarország mozgással és életmóddal foglalkozó elitjébe tartoznak. Tőlük tanulok és fejlődők tovább a mai napig. Főbb területeim a MedibBall, harcműészet, kettlebell és a BodyWakes életmód koncepciója, ebből instruktori vizsgákat is tettem. Mindemellett csoportos és személyi edzői képesítéssel rendelkezik.

Több, mint 10 éve foglalkoznak edzéstartással, utat mutatva az embereknek a bennük rejlő lehetőségek kiaknázására mind mentális, fizikális, mind érzelmi területeken. Az elmúlt években Ground force method oktató, funkcionális mozgás minta szűrés és gerincbarát edző végzettségeket is szereztem.

Gyere, csatlakozz te is ahhoz a közösséghez, akinek tagjai nem csak sodródnak az árral, hanem hajlandóak tenni is azért, hogy belső lényükhöz való kapcsolódás révén, felébredjen önmaguk igazi ereje.

Regisztrációhoz, kérlek, töltsd ki a jelentkezési űrlapot!


Kapcsolat: +36 70 671 1160

      ugyfelszolgalat@bodywakes.hu