> Bemutatkozás

A BodyWakes egy új irányt képvisel az egészség, az ideális forma és a magas energiaszint elérésének és megtartásának területén.

Küldetésünk:

A céget képviselő hiteles szakemberek, úgynevezett egészségmentorok, utat mutassanak, megtanítsák és rávezessék az életmódváltást igénylő embereket arra az életformára, aminek eredménye egy teljes, kiegyensúlyozott és boldog élet.

A BodyWakes egészségmentor egy olyan speciálisan képzett szakember, aki holisztikus szemlélettel az ok-okozati összefüggéseket feltárva, személyre szabott útmutatást ad az egészséges életmód területén.

Értékeink:

  • hiteles
  • szakértő
  • tanító
  • gondoskodó
  • megbízható
  • eredményes
  • innovatív
  • közösség építő

Szándékunk:

Az egészségtudatos életformát minél több emberhez eljuttatni a világon.

A mai rohanó világban az emberek túlterheltek, stresszesek és enerváltak. Két végén égetik a gyertyát, miközben szó szerint halálra dolgozzák magukat és elfelejtik, ha egészségük nincs, akkor semmijük sincs.

Lehet ezt másképpen is csinálni. Lehet valaki úgy is sikeres és rendelkezhet úgy is magas egzisztenciával, hogy közben minőségi és tudatos életet él az egészséges életmód jegyében. Ezt ugyan úgy, mint más képességet, ki lehet fejleszteni és meg lehet tanulni, majd szokássá lehet tenni. Ennek érdekében alapvetően három irányból kell az életünket másképpen menedzselni.

Akár mennyire hihetetlen, de az eredményesség tekintetében a gondolkodásmódnak van a legnagyobb jelentősége, legyen akár szó túlsúlyról, egészségügyi problémákról vagy energiahiányról. Igen 50% a gondolkodásmódon múlik, 35% a táplálkozáson és 15% a testedzésen. Ezért érdemes a gondolkodásmóddal kezdeni. Ha itt jól csináljuk a dolgokat, már fél úton járunk a siker felé.

Tovább…A táplálkozás a második legfontosabb szerepet tölti be az egészségtudatos életmód kialakításában. Hiszen az életmódváltás eredményessége tekintetében 50% jelentősége a gondolkodásmódnak, 35% jelentősége a táplálkozásnak és 15% jelentősége a testedzésnek van.

Tovább…Az emberi test mozgásra lett teremtve. Az egészséges életmód egyik szerves részét képezi a rendszeres testmozgás is, az edzés. A rendszeres testmozgásnak több előnye is van, talán a legjobb, hogy több erőnk és energiánk lesz tőle, és ezáltal többre leszünk képesek.

Tovább…

Alapvető szempont, hogy sem mentálisan, sem fizikálisan nem vagyunk egyformák, ezért mielőtt a komplett programot összeállítjuk, előtte tesztekkel, mérésekkel feltérképezzük a genetikai kódnak megfelelő egyedi sajátosságokat. Ennek köszönhetően mind a 3 területen olyan változást tudunk elindítani aminek eredményeképpen, a kívánt célt hatékonyan tudjuk elérni és azt utána meg is tudja tartani a résztvevő. Hiszen nem csak megmutatjuk az utat, hanem meg is tanítjuk azt, hogyan kell ezeket alkalmazni a hétköznapokban és életük részévé, új szokásokká tenni, egy egészségtudatos élet kialakítása érdekében. Célunk az, hogy a program befejezése után „önjáróvá” váljanak a klienseink az új életvitelük jegyében.