13 kg fogyás zsírból, magas energiaszint és 75%-os sejtvitalitás 3 hónap alatt!

13 kg fogyás zsírból, magas energiaszint és 75%-os sejtvitalitás 3 hónap alatt!


  • 0
  • 2018-10-24

Kisztina ezt az eredményét éhezés és egyenlőre sport nélkül érte el, de most hogy -13 kg-mal könnyebb, több az energiája, a rendszeres edzés is visszaáll az életébe.

Tudjátok az életmódváltás területén sem vagyunk egyformák, nagyon fontos, hogy mindenki a saját tempójában haladjon lépésről lépésre a kívánt cél eléréséig.
Érdemes egyszerre csak annyit vállalni, amennyit be is tudtok tartani, hiszen így sikerélményeket szereztek, nem pedig kudarcélményeket.
A folyamatos sikerélmények pedig tovább fognak vinni,- inspirálni, ami meg fogja könnyíteni az egyébként kitartó és kemény munkátokat.

Fontos továbbá, hogy sose másokhoz hasonlítsátok magatokat, hanem mindig 1 nappal vagy 1 hónappal korábbi Önmagatokhoz, hiszen a változás mindenkinél más mértékű és mást jelenthet.
A lényeg, hogy saját magaddal vedd fel a versenyt, elég ha csak picivel vagy jobb, mint tegnap.

Krisztinek azon túlmenően, hogy az egész étrendjét lecseréltem, át kellett alakítani a mindennapjait annak érdekében, hogy otthon meg tudjon főzni magának mindent. Korábban otthon sosem főzött, ma viszont minden ételét Ő készíti el, új alapanyagaiból. Tudta mit akar, elszánt volt , segítséget kért és tett a változás érdekében.

Krisztina korábban nem evett sokat, viszont azt a keveset pont olyan alapanyagokból vitte be, amik hormonálisan hízlalták Őt. (Vöröshúsok, tej-tejtermékek, hagyományos pékáruk)
Nem feltétlenül kell sok cukrot és finomított szénhidrátot enni valakinek ahhoz, hogy meginduljanak a kilók felfelé.
Elég ha valaki pont olyan lapanyagokat fogyaszt, ami kifejezetten NEKI nem jók.
Például a vörös hús engem nem hízlal, de Krisztit már nagyon.

Kriszti mellékvese agyalapi hormontípusba tartozik, ami azt jelenti, hogy ez a két hormontermelő mirigye aktívabb a szervezetében, ezáltal több hormont termelnek a kelleténél, így hormonálisan hízlalják Őt.
A vörös húsok és tejtermékek pedig direktben stimulálják ezt a 2 hormontermelő mirigyet, így ezek az ételek hízlalták Őt elsősorban.

Továbbá idegrendszeri és égetőrendszeri beállítottsága szerint kiderült, hogy magas a fehérje és zsír igénye, kimértem a pontos arányait, egyéni érzékenységeit, ami alapján teljesen személyre tudtam szabni a táplálkozását.

3 hónap alatt hasnyálmirigy kapacitása duplájára nőtt, sejtszintű vitalitása pedig 75%-ra emelkedett, miközben -13 kg zsírtól szabadult meg.

A sport beiktatása egy következő lépcsőfok lesz az életmódváltásban és már nagyon várjuk a további fejleményeket!

Gartulálok a hatalmas változáshoz, a kitartó munkádhoz és pozitív hozzáállásodhoz!

Tóth Boglárka
Biológus
BodyWakes egészségmentor
Táplálkozási tanácsadó

Életmódváltás mesterfokon
online előadás
ÉRDEKEL