-4,4kg tisztán zsírból és 55%-kal növekedett energiaszint!

-4,4kg tisztán zsírból és 55%-kal növekedett energiaszint!


  • 0
  • 2018-06-11

Eszter próbálkozott már diétákkal, de nem sok sikere volt benne mostanában ezért is keresett meg.
Egy olyan módszert akart alkalmazni, ami biztosan jó lesz neki. Sok mindent lehet hallani és leginkább látni olvasni az interneten különböző oldalakon de nehezen dönti el egy laikus , hogy most neki az jó lesz-e vagy sem. Ez épp olyan mint bármilyen dolog, hogyha meghibásodik a mosógép akkor jó esetben nem kontárkodunk bele az interneten olvasottak alapján, hanem segítséget kérünk egy szakavatott embertől, amivel bizony meg lehet időt, energiát és pénzt is spórolni, de a legfőbb szempont az, hogy egy diéta kiválasztásánál az egészségünket is kockára tehetjük.

Eszter nem akart tovább kísérletezni ezért megkapta tőlem a 100%-ban személyre szabott életmódjához az ajánlást és 1 heti minta étrendet is, hogy könnyebben induljon el az útón, de természetesen azt is megmutattam neki, hogy hogyan tud összeállítani olyan ételeket ami neki kedves.

A táplálkozási tanácsadás alkalmával azt is megállapítottam nála, hogy a sejtszintű vitalitása a rossz energiaellátottság tartományában volt (35%). A sejtszintű vitalitás azt mutatja meg, hogy a sejtjeink a jelenlegi életmódunknak köszönhetően mennyire vannak jól ellátva energiával. Mivel az 35% közel sem egy ideális állapot így Eszter nem véletlenül érezte magát fáradtnak és levertnek. A sejtszintű vitalitásra több minden hat: ilyenek az alvási szokásaink, a táplálkozás, a gondolkodás, a sport és a környezeti hatások. Szerencsére egy kivételével mindegyiken tudunk változtatni és, ami az egyik legjobban hat erre, az a táplálkozás.

Nála a vegetatív idegrendszer szimpatikus oldala van túlsúlyban, a paraszimpatikus oldal a gyengébb, ilyenkor ezt próbáljuk meg ELLENSÚLYOZNI és erősíteni a MINŐSÉGI SZÉNHIDRÁTOK bevitelével, kevesebb fehérje és zsír fogyasztásával. A sejtanyagcsere, azaz az égetőrendszer szempontjából pedig lassú égetésű, ami az jelenti, hogy sejtszinten lassabban mennek végbe az energianyerő folyamatok, így ezt GYORSÍTANI kell, amit szintén MINŐSÉGI SZÉNHIDRÁTTAL tud megtenni.

A hormonok a szervezetünkben az információcserét segítik, úgymond hírvivők, keringenek a nyirokrendszerben, a véráramban, alapvetően szabályozzák testünk alapvető működését. A hormonokat a hormontermelő mirigyek termelik, és vannak olyan mirigyek, amelyek bizonyos élelmiszerek elfogyasztása után több hormont kezdenek el termelni. Ennek hatására pedig egy ideig jó érzés tölt el bennünket, úgy érezzük, tele vagyunk energiával „fel vagyunk dobódva” tőlük. Nőknél négy ilyen mirigytípust különböztethetünk meg: mellékvese, agyalapi, pajzsmirigy, petefészek (férfiaknál értelemszerűen hármat). Mindenkinek van legalább egy (van, akinek kettő) domináns hormontermelő mirigye, ami pedig azt jelenti, hogy az adott hormontermelő mirigy eleve érzékenyebb és hajlamosabb az erőteljesebb működésre. Ahogy a nevében is benne van, az dominál.
Eszter petefészek, másodlagos agyalapi hormontípusba tartozik.
Így nála triplán nem fejtenek ki pozitív hatást a tejtermékek, mert a két domináns hormontermelő mirigyét is stimulálják, illetve a vitalitását is rontották. Ezen kívül érdemes még kerülnie a csípős fűszeres ételeket, a belsőségeket, a finomított szénhidrátokat, alkoholt és bizony a koffeint is.

Megbeszéltük , hogy az az út, amin eddig járt nem vitte el a céljához, sőt egyre távolabb került attól, így ő is belátta, elfogadta és megfogadta a tanácsimat, változtatott.

Ennek köszönhetően szuper eredményeket produkált: Sejtszintű vitalitását KIVÁLÓ tartományba emelte tehát 90%-ra. 4,4 kg-ot fogyott TISZTÁN ZSÍRBÓL, és ONNAN AHONNAN SZERETETT VOLNA, mert petefészek hormontípusúként mindig is a fenék, csípő comb környéki zsírpárnák okoztak neki nehézséget és most kifejezetten onnan fogyott. Illetve még 1 kg izmot is épített magára.
Ezt tudja a 100%-ban személyre szabott étrend/életmód.

Gratulálok Eszternek!

Életmódváltás mesterfokon
online előadás
ÉRDEKEL