Lóránd sejtszintű vitalitása 35%-ot emelkedett, hasnyálmirigy kapacitása 15%-ot és -2,2 kg-t fogyott zsírból úgy, hogy közben + 0,5 kg izomtömeget növelt

Lóránd sejtszintű vitalitása 35%-ot emelkedett, hasnyálmirigy kapacitása 15%-ot és -2,2 kg-t fogyott zsírból úgy, hogy közben + 0,5 kg izomtömeget növelt


  • 0
  • 2017-06-08

Lóránt januárban járt nálam táplálkozási tanácsadáson, mert amellett, hogy jó fizikumban volt, rendszeresen sportolt és odafigyelt a táplálkozására, a közérzete és az energiaszintje mégsem volt rendben, ráadásul éjszakánként sem aludt jól. Napi 5 kávéra volt szüksége, ami mellett erős migrénes fejfájásai is voltak.

 

Mára sejtszintű vitalitása 40%-ról 75%-ra emelkedett, hasnyálmirigy kapacitása pedig 60%-ról 75%-ra.

Migrénes fejfájása javult, elhagyta a napi 5 kávét, úgy, hogy energiaszintje és közérzete normalizálódott, éjszakánként pedig jól alszik.
Elsősorban az egészséges életmód és a vitalitásnövelés volt a cél, de a testösszetétele is jó irányba változott.

-2,2 kg-t fogyott zsírból úgy, hogy közben + 0,5 kg izomtömeget növelt, így minden téren ideális lett a testösszetétele is.

 

Nálunk a tanácsadás teljeskörű kivizsgálással kezdődik, kérdezünk táplálkozási és életmódbeli szokásokról, nézünk testösszetételt, laboreredményeket, majd megcsináljuk az anyagcseretípus mérést. Ezekből kiderül, hogy ki milyen táplálkozási és hormontípusba típusba tartozik, mennyi a fehérje-zsír-szénhidrát arány igénye, mik az egyéni érzékenységei, milyen a sejtszintű vitalitása és a hasnyálmirigy kapacitása.

Ezeknek az információknak az összességéből állítjuk be 5 lépésben teljesen egyénre szabottan a táplálkozást, egy egyensúlyi állapotot kialakítva a szervezetben, figyelembe véve az egyéb funkcionális táplálkozási protokollokat.

Kiiktatjuk azokat az élelmiszereket, amik egyénileg negatívan hatnak a szervezetre és az anyagcseréjére.
Mellékvese típusként Lórántnak a vöröshúsok, a koffein, a stressz és a sós-fűszeres ételek ártottak a legtöbbet, kifárasztották a mellékveséjét, ami az egész közérzetére kihatott. Kiiktattuk azokat az élelmiszereket az étrendjéből, amik levitték a sejtszintű vitalitását, és helyettesítettük számára megfelelő alapanyagokkal.
Ha jól akarod érezni magad a bőrödben, nem elég a jó forma és a helyes mentális gondolkodásmód, elengedhetetlen az egészség és a magas energiaszint is. Ezek mind hozzátartoznak a teljes és egészséges élethez, amihez sokszor jól jön egy szakember segítsége.

 

 

Vitális szép estét mindenkinek 🙂

 

Tóth Bogi

Életmódváltás mesterfokon
online előadás
ÉRDEKEL