Szilvi 75%-ra emelte vitalitását, búcsút intett a fejfájásnak, a hasfájásnak emellett pedig csodás példát mutat gyermekeinek!

Szilvi 75%-ra emelte vitalitását, búcsút intett a fejfájásnak, a hasfájásnak emellett pedig csodás példát mutat gyermekeinek!


  • 0
  • 2019-02-08

Szilvi tavaly szeptemberben vett részt nálam táplálkozási tanácsadáson, ahol elmesélte, hogy egy gyerekkori, komoly vesegyulladást követően a szülei mindentől óvták, a mozgástól is, így nem tudott 100%-ban kiteljesedni. Most felnőttfejjel viszont rátalált a futásra, amiben egyre több kihívást és fejlődési lehetőséget látott, egyre magasabb szinteket szeretett volna megugrani, éppen ezért mindezt szerette volna megtámogatni a táplálkozással is.

Mindemellett elmesélte, hogy 3 csodálatos gyermek édesanyja, akiknek szeretne jó példát mutatni az életmódjával és így inspirálni őket is az egészségtudatos életvitelre.

Ahhoz, hogy összerakhassam Szilvi számára azt a személyre szabott térképet a táplálkozás területén, amivel elérheti céljait, műszeres mérések segítségével megnéztem táplálkozási típusát, hormontípusát és különböző egyéni érzékenységeit.

Ezek alapján pedig öt lépésben beállítottam táplálkozását.

Először is megbeszéltük mik azok az élelmiszerek, melyek számára jótékonyak, semlegesek, ritkán fogyasztandók, vagy esetleg kerülendők.

Második lépés gyanánt megnéztük egy-egy étkezésen belül a neki legideálisabb fehérje, zsír és szénhidrát bevitel arányát.

Harmadik lépésként meghatároztuk hányszor és milyen időközönként érdemes étkeznie, figyelembe véve a mindennapi tevékenységeit, időbeosztását.

Negyedikként a mennyiségekről is beszéltünk, hogy ezekben az időpontokban pontosan mennyit érdemes fogyasztania.

Ötödik lépcsőben pedig az étrendkiegészítés területére is ránéztünk, hogy mik azok az étrendkiegészítők, amik az étrenden felül segíthetik a szervezet optimális működését Szilvi céljainak megfelelően.

Ő pedig mindezt beiktatta mindennapjaiba és tudatosan lépésről lépésre átalakította táplálkozási szokásait.

Mindennek köszönhetően a tanácsadáson boldogan számolt be arról, hogy korábban jellemző hasfájásos panaszai megszűntek, a haja dúsabb lett és tartása is jobbá vált. Plusz mellékhatásként pedig fejfájásainak is búcsút inthetett.

Emellett megnéztük vitalitását, ami 50%-ról 75%-ra emelkedett.

Szilvi az első alkalommal azt fogalmazta meg, hogy szeretne 20-30-40 év múlva is mozogni, sportolni, aktív életet élni, három gyermekének pedig jó példát mutatni.

Mindehhez pedig mostmár a lehető legjobb úton jár!

Gratulálok Szilvi! Igazi példa vagy!

Kiss Vivien

BodyWakes Egészségmentor

Funkcionális táplálkozási tanácsadó

Életmódváltás mesterfokon
online előadás
ÉRDEKEL