A VÍZ – mint intelligens élőlény!

A VÍZ – mint intelligens élőlény!

Biztos sokan hallottatok, olvastatok arról, hogy a vízkristályok megváltoztatják alakjukat a különböző gondolatok, szavak, hangok, zenék, érzelmek hatására.

Dr. Masauru Emoto az alternatív gyógytudományok japán doktora “láthatóvá tette a láthatatlant” , olyan elgondolkodtató tanulmányt mutatott be, aminek folytán lefotózta a vízkristályokat különböző körülmények között. Megmutatta hogyan reagál a víz a “szeretet”, a “hála” gondolataira, és mit a “gyűlöllek” vagy “hülye vagy” gondolataira.

A SZÉP, JÓ, KELLEMES, ELŐNYÖS és POZITÍV gondolatok, szavak, érzelmek hatására rendezett, harmonikus- EGYséget, EGÉSZet, szépséget tükröző alakzatba rendeződnek a víz kristályai,
míg a gonosz, rossz, félelmetes gondolatok, a bántó, zajos, kellemetlen zenék és ilyen érzések hatására csúnya, homályos, zavaros alakzatot vesznek fel…..

A víz minden információt elraktároz, mellyel érintkezésbe kerül, ezért olyan alapvető fontosságú, hogy milyen vizet igyunk. Nemcsak lehetőleg káros anyagtól mentesnek kell lennie, hanem ENERGETIKAILAG POZITÍV REZGÉSŰNEK is, hiszen ezt ADJA ÁT NEKÜNK.

Ha a gondolatok, szavak, hangok ilyen hatással vannak vízre, akkor fizikai testünkre is, hiszen az emberi test 70%-a víz!!
Alkalmazd egészséged, boldogságod, nyugalmad megvalósítására és megőrzésére!

Életmódváltás mesterfokon
online előadás
ÉRDEKEL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.