Két napos ONLINE Táplálkozási Szeminárium az alapoktól az anyagcseretípusokig

– A Diétaháború Vége –

Te is..

Eltévedtél a táplálkozási útvesztőkben?

Érdekel az egészséges táplálkozás, de nem tudod hogyan kezdj bele?

Személyre szabott diétával szeretnéd megoldani a súlyproblémádat, növelni energiaszintedet, javítani egészségi állapotodon?

Szeretnéd mélyebben megismerni tested működését?

Ezen a szemináriumon kezedbe adjuk
a megoldás kulcsát!

Miért érdemes eljönnöd a szemináriumra?

Alapvető szempont, hogy sem mentálisan, sem fizikálisan nem vagyunk egyformák.

Szeretnénk megmutatni neked, ahhoz, hogy fitt, egészséges legyél, és jól érezd magad a bőrödben, nem a különböző fogyókúrákon keresztül vezet az út.

Szemináriumunknak köszönhetően, lépésről lépésre megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal az alapoktól egészen az anyagcsere típusokig. Az így szerzett tudás birtokában a számodra optimális étrendet, életmódot alakíthatod ki, tartós eredményeket elérve ezzel.

A szeminárium után tudatosan alakíthatod majd étkezési szokásaid a Neked leginkább megfelelő módon. Célunk, hogy a két napos képzés végére megalapozott tudással a kezedben „önjáróvá” válj táplálkozásod, életviteled jegyében.

Tematika

I. Nap

9:30 – 10:00: Érkezés és regisztráció

10:00 – 10:10: Megnyitó

10:10 – 11:40: 1. rész: Emésztőrendszerünk csodálatos működése – előadó: Árendás László, természetgyógyász

A tápcsatorna

A máj, az epe és a hasnyálmirigy működése

11:40 – 12:00: Szünet

12:00 – 13:30: 2. rész: Szervezetünk üzemanyagai – előadó: Heszberger Edina dietetikus

Fehérjék

Zsírok

Szénhidrátok

Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek

Víz

13:30 – 14:30: Ebéd

14:30 – 16:00: 3. rész: A tápanyagok útja a sejtekig – előadó: Bartalis Bertalan, BodyWakes egészségmentor, agrármérnök

Vér

Sejten kívüli és sejten belüli folyadékok áramlása és kommunikációja

Sejtanyagcsere

16:00-16:30: Szünet

16:30 – 18:00: 4. rész: A benned rejlő intelligens irányítórendszerek – előadó: Szántai Zsolt és Szántai Csonka Enikő

Kiválasztó rendszer

Vegetatív idegrendszer

Hormonrendszer

II. Nap

9:30 – 10:00: Érkezés; Kérdések és válaszok

10:00 – 11:30: 5. rész: Antitápanyagok, alapvető táplálkozási hibák és tévhitek – előadó: Bohó Tímea BodyWakes egészségmentor, biológus

11:30 – 12:00: Szünet

12:00 – 13:30: 6. rész: Az egyéni táplálkozási (anyagcsere) és hormontípusok sokszínűségei és összefüggései – előadó: Csonka Enikő és Szántai Zsolt, BodyWakes alapítók, egészségmentorok

13:30 – 14:30: Ebéd

14:30 – 16:00: 7. rész: Egyéni anyagcsere-és hormontípus feltérképezése és kiértékelése kérdőívekkel – előadó: Csonka Enikő és Szántai Zsolt, BodyWakes alapítók, egészségmentorok

Egyéni táplálkozási típus feltérképezése

Egyéni hormontípus feltérképezése

Kiértékelés és elemzés

16:00 – 16:30: Szünet

16:30 – 18:00: 8. rész: Funkcionális táplálkozási protokollok, egyéni labor elemzés és terápiás javaslatok jelentősége a táplálkozásban – előadó: Szántai Zsolt, BodyWakes alapító, egészségmentor

Funkcionális táplálkozás lehetőségei

Labor elemzések más szemmel

Terápiás javallatok

18:00 – 18:30: Kérdések és válaszok Szeminárium lezárása

Itt a helyed, ha

Olyan tudást szeretnél birtokolni a saját tested működését illetően, amelyet még csak nagyon kevesen tudnak.

Szeretnél olyan energiaszintre emelkedni, hogy a hétköznapi teendők ismét erőfeszítés nélkül könnyedén menjenek

Fontos számodra, hogy egészségesen töltsd el életed hátra lévő éveit a szeretteiddel

Szeretsz jó hangulatú szemináriumokra járni

Kíváncsi és vevő vagy az innovatív módszerekre a táplálkozás területén

Tudni akarod, hogy az az életmód, amit csinálsz az hosszú távon is biztonságos a testednek

Meg szeretnéd spórolni a jövőben a divatos csodakapszulák és az egészségtelen életmód árát

Gyere el a szemináriumunkra és kezedbe adjuk
a megoldás kulcsát!

Hol és mikor?

Online

Helyszín:

Online

Időpont:

2020. november 28-29., szombat és vasárnap, 10-18h

Jelentkezési határidő: 2020. november 19. csütörtök éjfél

Mennyibe kerül a szeminárium?

A két napos táplálkozási szeminárium díja 2020. november 12-ig történő jelentkezés esetén 39.900 Ft / fő helyett 29.900 Ft / fő

Bónuszok:

3 hónapon keresztül hozzáférés a felvételekhez

Ajándék munkafüzet letölthető PDF-formátumban

Kedvezmény kupon a Holisztikus táplálkozási tanácsadás árából

2020. november 12. után való jelentkezés esetén 39.900 Ft / fő

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes szemináriumra 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a szemináriummal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudod megrendelni az előadást!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit az előadás által kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Előadóink

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, az “Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert.

Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni.

Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 5 gyermek büszke édesapja.

csonka-eniko

Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert.

Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni.

Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 5 gyermek büszke édesapja.

Heszberger Edina

Dietetikus, BodyWakes Nagykövet

Először a vendéglátóiparban, mint közgazdász szerzett diplomát a Budapesti Gazdasági Főiskolán, majd a budapesti Semmelweis Egyetem hallgatójaként 2012-ben dietetikusként diplomázott.

Táplálkozástudományi tanulmányait már annak felismerésében kezdte, hogy megtapasztalta mennyire fontos helyet foglal el a helyes táplálkozás kialakítása a testi egészség helyreállításában, illetve fenntartásában.

Jelenlegi táplálkozás-tanácsadói munkája során is azt látja, hogy azok az emberek, akik meg tudják valósítani, hogy testük optimális működését szolgáló módon táplálkozzanak, azok nagymértékben meg tudják változtatni az egészségüket, a testképüket, a testi energiájukat, ennek kapcsán pedig változik a gondolkodásmódjuk, az önmagukkal való viszonyuk és ezen keresztül pedig az egész élethez való hozzáállásuk is.

Bartalis Bertalan

BodyWakes egészségmentor, Holisztikus táplálkozási tanácsadó, BodyWakes Nagykövet, Okleveles agrármérnök, Szakmai asszisztens

Bertalan az élet értelmének és értékének mélyebb kutatását a 2003-ban történt agyműtéte utáni csodás felépülés és élmények hatására kezdte el.

Egyetemi tanulmányait a Pannon Egyetem Georgikon Karán végezte, ahol Állattenyésztő mérnöki és Agrármérnöki diplomákat szerzett és takarmányozási, illetve élettani területen végzett kutatómunkát. Egyetemi évei alatt kezdte el a növényi-, állati-, és emberi élettan összefüggéseinek átható tanulmányozását és felismerte, hogy mélységeiben érti a sejtanyagcserét.

Az ezt követő években munkája mellett folyamatosan kutatta a betegségek kialakulásának fizikai, lelki és szellemi okait egyaránt. Tapasztalatai és felismerései hatására döntötte el, hogy embertársainak szeretne segíteni.

E döntését követően talált rá a BodyWakes-re és iratkozott be az Életmód Akadémiára. A tanulás mellett elkezdődött a közös szakmai együttműködés. Bertalannak webshop manageri tapasztalatai is vannak, így a webáruház teljes körű irányítását és működtetését vállalta.

Bohó Tímea

BodyWakes egészségmentor, okleveles biológus, BodyWakes Nagykövet

Timi ellső diplomáját 2010-ben szerezte a Nyíregyházi Főiskolán, majd a mesterdiplomáját 2013-ban a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karán.

Tanulmányai alatt egy női fitneszteremben dolgozott, ahol azt vette észre, hogy a mozgás önmagában nem hozza meg mindenki számára a kívánt eredményt és ekkor kezdett a figyelme a táplálkozás felé irányulni.

Az egyetem után a Nemzeti Környezetügyi Intézet Természetvédelmi Osztályán helyezkedett el. Munka mellett kedvenc sportágát, az akrobatikus rock and rollt tovább folytatta és csapatával 2014-ben az MLTSZ országos, majd európai versenyén is első helyezést ért el.

Timi érdeklődése a táplálkozási tudományok felé akkor mélyült el, mikor megállapították, hogy laktóz és glutén intoleranciája van. Ekkor neki is meg kellett változtatnia életmódbeli szokásait, ami sokkal bonyolultabbnak tűnt elsőre, mint amilyen valójában. Nem sokkal később rátalált a BodyWakes csapatára, ahol lehetőséget kapott, hogy ezt a tudást még jobban elmélyítse, és másokkal is megoszthassa.

Árendás László

Természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta, bioenergetikus, fülakupunktúrás addiktológus, szemtréner, az Ezokurzus képzési központ vezetője

2000 márciusában kaptam természetgyógyász diplomáimat, ezen belül Életmód-tanácsadó és terapeuta, Bioenergetikus, Fülakupunktúrás Addiktológus, valamint Szemtréner képesítéssel rendelkezem.

A napi rendelés mellett előadásokat tartok bioenergetikából, s az ehhez tartozó kezelési módszerekről. Anatómiát – élettant – kórélettant, szimbólum terápiát, fülakupunktúrás addiktológiát, tradicionális Thai – masszázst, makrobiotikát, kézfejen és lábfejen található kezelési pontokat oktatok.

Végzett természetgyógyászok számára kollégáimmal akkreditált képzéseket tartunk több diszciplínában.