Két napos ONLINE Táplálkozási Szeminárium az alapoktól az anyagcseretípusokig

– A Diétaháború Vége –

Te is..

Eltévedtél a táplálkozási útvesztőkben?

Érdekel az egészséges táplálkozás, de nem tudod hogyan kezdj bele?

Személyre szabott diétával szeretnéd megoldani a súlyproblémádat, növelni energiaszintedet, javítani egészségi állapotodon?

Szeretnéd mélyebben megismerni tested működését?

Ezen a szemináriumon kezedbe adjuk
a megoldás kulcsát!

Miért érdemes részt venned a szemináriumon?

Alapvető szempont, hogy sem mentálisan, sem fizikálisan nem vagyunk egyformák.

Szeretnénk megmutatni neked, ahhoz, hogy fitt, egészséges legyél, és jól érezd magad a bőrödben, nem a különböző fogyókúrákon keresztül vezet az út.

Szemináriumunknak köszönhetően, lépésről lépésre megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal az alapoktól egészen az anyagcsere típusokig. Az így szerzett tudás birtokában a számodra optimális étrendet, életmódot alakíthatod ki, tartós eredményeket elérve ezzel.

A szeminárium után tudatosan alakíthatod majd étkezési szokásaid a Neked leginkább megfelelő módon. Célunk, hogy a két napos képzés végére megalapozott tudással a kezedben „önjáróvá” válj táplálkozásod, életviteled jegyében.

Tematika

I. Nap
2021. november 27.

9:30 – 10:00: Csatlakozás és regisztráció

10:00 – 10:10: Megnyitó

10:10 – 11:40: 1. rész: Emésztőrendszerünk csodálatos működése – előadó: Árendás László természetgyógyász

A tápcsatorna

A máj, az epe és a hasnyálmirigy működése

11:40 – 12:00: Szünet

12:00 – 13:30: 2. rész: Szervezetünk üzemanyagai – előadó: Heszberger Edina dietetikus

Fehérjék

Zsírok

Szénhidrátok

Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek

Víz

13:30 – 14:30: Ebéd

14:30 – 16:00: 3. rész: A tápanyagok útja a sejtekig – előadó: Bartalis Bertalan, BodyWakes egészségmentor, agrármérnök

Vér

Sejten kívüli és sejten belüli folyadékok áramlása és kommunikációja

Sejtanyagcsere

16:00-16:30: Szünet

16:30 – 18:00: 4. rész: A benned rejlő intelligens irányítórendszerek – előadó: Szántai Zsolt és Szántai Csonka Enikő

Kiválasztó rendszer

Vegetatív idegrendszer

Hormonrendszer

II. Nap
2021. november 28.

10:00 – 11:30: 5. rész: Antitápanyagok, alapvető táplálkozási hibák és tévhitek – előadó: dr. Rusvai Beáta gyermekgyógyász szakorvos, természetgyógyász

11:30 – 12:00: Szünet

12:00 – 13:30: 6. rész: Az egyéni táplálkozási (anyagcsere) és hormontípusok sokszínűségei és összefüggései – előadó: Csonka Enikő és Szántai Zsolt, BodyWakes alapítók, egészségmentorok

13:30 – 14:30: Ebéd

14:30 – 16:00: 7. rész: Egyéni anyagcsere-és hormontípus feltérképezése és kiértékelése kérdőívekkel – előadó: Csonka Enikő és Szántai Zsolt, BodyWakes alapítók, egészségmentorok

Egyéni táplálkozási típus feltérképezése

Egyéni hormontípus feltérképezése

Kiértékelés és elemzés

16:00 – 16:30: Szünet

16:30 – 18:00: 8. rész: Funkcionális táplálkozási protokollok, egyéni labor elemzés és terápiás javaslatok jelentősége a táplálkozásban – előadó: Szántai Zsolt, BodyWakes alapító, egészségmentor

Funkcionális táplálkozás lehetőségei

Labor elemzések más szemmel

Terápiás javallatok

18:00 – 18:30: Kérdések és válaszok Szeminárium lezárása

Itt a helyed, ha

Olyan tudást szeretnél birtokolni a saját tested működését illetően, amelyet még csak nagyon kevesen tudnak.

Szeretnél olyan energiaszintre emelkedni, hogy a hétköznapi teendők ismét erőfeszítés nélkül könnyedén menjenek

Fontos számodra, hogy egészségesen töltsd el életed hátra lévő éveit a szeretteiddel

Szeretsz jó hangulatú szemináriumokra járni

Kíváncsi és vevő vagy az innovatív módszerekre a táplálkozás területén

Tudni akarod, hogy az az életmód, amit csinálsz az hosszú távon is biztonságos a testednek

Meg szeretnéd spórolni a jövőben a divatos csodakapszulák és az egészségtelen életmód árát

Gyere el a szemináriumunkra és kezedbe adjuk
a megoldás kulcsát!

Hol és mikor?

Online

Helyszín:

Online

Időpont:

2021. november 27-28. (10:00-18:00 között)

Jelentkezési határidő: 2021. november 25. csütörtök éjfél

[wpcdt-countdown id="27164"]

Mennyibe kerül a szeminárium?

A két napos táplálkozási szeminárium díja

39.900 Ft/ fő

Bónuszok:

3 hónapon keresztül hozzáférés a felvételekhez

Ajándék munkafüzet letölthető PDF-formátumban

Kedvezmény kupon a kontroll méréssel egybekötött Holisztikus táplálkozási tanácsadás árából

  • Végső jelentkezési határidő 2021. november 25. csütörtök éjfél

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes szemináriumra 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a szemináriummal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudod megrendelni az előadást!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit az előadás által kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Előadóink

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója és A tudat hatalma című könyv társszerzője

Több, mint 12 éve mutat utat csapatával az egészségtudatos gondolkodásmód, a személyre szabott táplálkozás és testedzés területeit lefedve.
Közvetlenül és közvetetten több tízezer embernek segített elérni a jó egészséget, a magas energiaszintet és az ideális formát. Az munkája során alkalmazott speciális módszertanában ötvözi az integratív szemléletű és holisztikus megközelítésű eljárásokat, ahol központi elv, az egyénre szabottság.

Tudását és tapasztalatait oly mélységekbe és szélességekbe integrálta, hogy tanításai hazai és nemzetközi szinten is széles platformot kaptak. Előadásaival, tréningjeivel bejárta Európát, az ország és a világ több pontjáról érkeznek hozzá kliensek személyes tanácsadásokra. A BodyWakes Életmód Akadémia társalapítója és vezető tanára, valamint a magyarországi Integratív Medicina meghívott oktatója.

csonka-eniko

Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert.

Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni.

Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 5 gyermek büszke édesapja.

Heszberger Edina

Dietetikus, BodyWakes Nagykövet

Először a vendéglátóiparban, mint közgazdász szerzett diplomát a Budapesti Gazdasági Főiskolán, majd a budapesti Semmelweis Egyetem hallgatójaként 2012-ben dietetikusként diplomázott.

Táplálkozástudományi tanulmányait már annak felismerésében kezdte, hogy megtapasztalta mennyire fontos helyet foglal el a helyes táplálkozás kialakítása a testi egészség helyreállításában, illetve fenntartásában.

Jelenlegi táplálkozás-tanácsadói munkája során is azt látja, hogy azok az emberek, akik meg tudják valósítani, hogy testük optimális működését szolgáló módon táplálkozzanak, azok nagymértékben meg tudják változtatni az egészségüket, a testképüket, a testi energiájukat, ennek kapcsán pedig változik a gondolkodásmódjuk, az önmagukkal való viszonyuk és ezen keresztül pedig az egész élethez való hozzáállásuk is.

Bartalis Bertalan

BodyWakes egészségmentor, Holisztikus táplálkozási tanácsadó, BodyWakes Nagykövet, Okleveles agrármérnök, Szakmai asszisztens

Bertalan az élet értelmének és értékének mélyebb kutatását a 2003-ban történt agyműtéte utáni csodás felépülés és élmények hatására kezdte el.

Egyetemi tanulmányait a Pannon Egyetem Georgikon Karán végezte, ahol Állattenyésztő mérnöki és Agrármérnöki diplomákat szerzett és takarmányozási, illetve élettani területen végzett kutatómunkát. Egyetemi évei alatt kezdte el a növényi-, állati-, és emberi élettan összefüggéseinek átható tanulmányozását és felismerte, hogy mélységeiben érti a sejtanyagcserét.

Az ezt követő években munkája mellett folyamatosan kutatta a betegségek kialakulásának fizikai, lelki és szellemi okait egyaránt. Tapasztalatai és felismerései hatására döntötte el, hogy embertársainak szeretne segíteni.

E döntését követően talált rá a BodyWakes-re és iratkozott be az Életmód Akadémiára. A tanulás mellett elkezdődött a közös szakmai együttműködés. Bertalannak webshop manageri tapasztalatai is vannak, így a webáruház teljes körű irányítását és működtetését vállalta.

Árendás László

Természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta, bioenergetikus, fülakupunktúrás addiktológus, szemtréner, az Ezokurzus képzési központ vezetője

2000 márciusában kapta természetgyógyász diplomáit, ezen belül Életmód-tanácsadó és terapeuta, Bioenergetikus, Fülakupunktúrás Addiktológus, valamint Szemtréner képesítéssel rendelkezik.
A napi rendelés mellett előadásokat tart bioenergetikából, s az ehhez tartozó kezelési módszerekről. Anatómiát – élettant – kórélettant, szimbólum terápiát, fülakupunktúrás addiktológiát, tradicionális Thai – masszázst, makrobiotikát, kézfejen és lábfejen található kezelési pontokat oktat.

Végzett természetgyógyászok számára kollégáival akkreditált képzéseket tart több diszciplínában.

dr. Rusvai Beáta

Gyermekgyógyász szakorvos, természetgyógyász, a Magyar Életmód Orvostani Társaság tagja, a BodyWakes Orvos igazgatója

Beáta orvosi diplomáját 1998-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, egészségügyi közgazdász és menedzser diplomáját pedig 2000-ben a Szegedi Tudományegyetemen szerezte. 2008-ban csecsemő- és gyermekgyógyász szakvizsgát tett.

18 éves tapasztalata van a gyógyítás területén. Dolgozott gyermekkórházakban, és újszülött-koraszülött osztályokon is, jelenleg magánpraxisban fogadja a gyógyulni vágyó gyermekeket és felnőtteket. Mindig is érdekelték a természetes gyógymódok, a természetgyógyász alapvizsgáját még az Orvosi Egyetem előtt letette, s 2012-ben akupresszőr szakvizsgát is szerzett.

Munkája során holisztikus szemlélettel dolgozik, mindig az egész embert figyeli, test-lélek-szellem síkon, és ötvözi a nyugati és keleti gyógymódokat, de a hangsúly mindig a helyes, egészségtudatos táplálkozáson van. Fontos számára a folyamatos tanulás, önfejlesztés, képzés, nagyon sok alternatív gyógymódokkal kapcsolatos tanfolyamon vett már részt. Rendszeresen tart előadásokat az egészséges életmóddal, táplálkozással kapcsolatban.

2019-ben sikeresen felvételizett a Semmelweis Egyetem Táplálkozástudományi mesterképzésére.