Két napos Táplálkozási Szeminárium az alapoktól az anyagcsere típusokig felvétel

– A Diétaháború Vége –

Te is..

Eltévedtél a táplálkozási útvesztőkben?

Érdekel az egészséges táplálkozás, de nem tudod hogyan kezdj bele?

Személyre szabott diétával szeretnéd megoldani a súlyproblémádat, növelni energiaszintedet, javítani egészségi állapotodon?

Szeretnéd mélyebben megismerni tested működését?

Ezen a szemináriumi felvételen kezedbe adjuk
a megoldás kulcsát!

Miért érdemes megvásárolnod a szeminárium felvételét?

Alapvető szempont, hogy sem mentálisan, sem fizikálisan nem vagyunk egyformák.

Szeretnénk megmutatni neked, ahhoz, hogy fitt, egészséges legyél, és jól érezd magad a bőrödben, nem a különböző fogyókúrákon keresztül vezet az út.

Szemináriumunknak köszönhetően, lépésről lépésre megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal az alapoktól egészen az anyagcsere típusokig. Az így szerzett tudás birtokában a számodra optimális étrendet, életmódot alakíthatod ki, tartós eredményeket elérve ezzel.

A videóanyag megtekintése után tudatosan alakíthatod majd étkezési szokásaid a Neked leginkább megfelelő módon. Célunk, hogy a két napos képzés felvételének végére megalapozott tudással a kezedben „önjáróvá” válj táplálkozásod, életviteled jegyében.

Tematika

I. Nap

1. rész: Emésztőrendszerünk csodálatos működése – előadó: Dr. Rusvai Beáta, gyermekgyógyász, természetgyógyász

A tápcsatorna

A máj, az epe és a hasnyálmirigy működése

2. rész: Szervezetünk üzemanyagai – előadó: Heszberger Edina dietetikus

Fehérjék

Zsírok

Szénhidrátok

Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek

Víz

3. rész: A tápanyagok útja a sejtekig – előadó: Bartalis Bertalan BodyWakes egészségmentor, agrármérnök

Vér

Sejten kívüli és sejten belüli folyadékok áramlása és kommunikációja

Sejtanyagcsere

4. rész: A benned rejlő intelligens irányítórendszerek – előadó: Szántai Zsolt és Szántai Csonka Enikő

Kiválasztó rendszer

Vegetatív idegrendszer

Hormonrendszer

II. Nap

5. rész: Antitápanyagok, alapvető táplálkozási hibák és tévhitek – előadó: Bohó Tímea BodyWakes egészségmentor, biológus

6. rész: Az egyéni táplálkozási (anyagcsere) és hormontípusok sokszínűségei és összefüggései – előadó: Csonka Enikő és Szántai Zsolt, BodyWakes alapítók, egészségmentorok

7. rész: Egyéni anyagcsere-és hormontípus feltérképezése és kiértékelése kérdőívekkel – előadó: Csonka Enikő és Szántai Zsolt, BodyWakes alapítók, egészségmentorok

Egyéni táplálkozási típus feltérképezése

Egyéni hormontípus feltérképezése

Kiértékelés és elemzés

8. rész: Funkcionális táplálkozási protokollok, egyéni labor elemzés és terápiás javaslatok jelentősége a táplálkozásban – előadó: Szántai Zsolt, BodyWakes alapító, egészségmentor

Funkcionális táplálkozás lehetőségei

Labor elemzések más szemmel

Terápiás javallatok

Neked való ez a felvétel, ha

Olyan tudást szeretnél birtokolni a saját tested működését illetően, amelyet még csak nagyon kevesen tudnak.

Szeretnél olyan energiaszintre emelkedni, hogy a hétköznapi teendők ismét erőfeszítés nélkül könnyedén menjenek

Fontos számodra, hogy egészségesen töltsd el életed hátra lévő éveit a szeretteiddel

Kíváncsi és vevő vagy az innovatív módszerekre a táplálkozás területén

Tudni akarod, hogy az az életmód, amit csinálsz az hosszú távon is biztonságos a testednek

Meg szeretnéd spórolni a jövőben a divatos csodakapszulák és az egészségtelen életmód árát

Rendeld meg a szeminárium felvételét és kezedbe adjuk
a megoldás kulcsát!

Mennyibe kerül a szeminárium felvétele?

A két napos táplálkozási szeminárium videóanyagának díja:

39.900 Ft helyett 29.900 Ft

Előadóink

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, az “Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert.

Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni.

Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 6 gyermek büszke édesapja.

csonka-eniko

Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

Végzettségét tekintve személyi edző, gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében. Az edzősködés mellett a versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el.

Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt. A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és négy közös gyermekük büszke édesanyja.

Heszberger Edina

Dietetikus, BodyWakes Nagykövet

Először a vendéglátóiparban, mint közgazdász szerzett diplomát a Budapesti Gazdasági Főiskolán, majd a budapesti Semmelweis Egyetem hallgatójaként 2012-ben dietetikusként diplomázott.

Táplálkozástudományi tanulmányait már annak felismerésében kezdte, hogy megtapasztalta mennyire fontos helyet foglal el a helyes táplálkozás kialakítása a testi egészség helyreállításában, illetve fenntartásában.

Jelenlegi táplálkozás-tanácsadói munkája során is azt látja, hogy azok az emberek, akik meg tudják valósítani, hogy testük optimális működését szolgáló módon táplálkozzanak, azok nagymértékben meg tudják változtatni az egészségüket, a testképüket, a testi energiájukat, ennek kapcsán pedig változik a gondolkodásmódjuk, az önmagukkal való viszonyuk és ezen keresztül pedig az egész élethez való hozzáállásuk is.

Bartalis Bertalan

BodyWakes egészségmentor, Holisztikus táplálkozási tanácsadó, BodyWakes Nagykövet, Okleveles agrármérnök, Szakmai asszisztens

Bertalan az élet értelmének és értékének mélyebb kutatását a 2003-ban történt agyműtéte utáni csodás felépülés és élmények hatására kezdte el.

Egyetemi tanulmányait a Pannon Egyetem Georgikon Karán végezte, ahol Állattenyésztő mérnöki és Agrármérnöki diplomákat szerzett és takarmányozási, illetve élettani területen végzett kutatómunkát. Egyetemi évei alatt kezdte el a növényi-, állati-, és emberi élettan összefüggéseinek átható tanulmányozását és felismerte, hogy mélységeiben érti a sejtanyagcserét.

Az ezt követő években munkája mellett folyamatosan kutatta a betegségek kialakulásának fizikai, lelki és szellemi okait egyaránt. Tapasztalatai és felismerései hatására döntötte el, hogy embertársainak szeretne segíteni.

E döntését követően talált rá a BodyWakes-re és iratkozott be az Életmód Akadémiára. A tanulás mellett elkezdődött a közös szakmai együttműködés. Bertalannak webshop manageri tapasztalatai is vannak, így a webáruház teljes körű irányítását és működtetését vállalta.

Bohó Tímea

BodyWakes egészségmentor, biológus, BodyWakes Nagykövet

Timi első diplomáját 2010-ben szerezte a Nyíregyházi Főiskolán, majd a mesterdiplomáját 2013-ban a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karán.

Tanulmányai alatt egy női fitneszteremben dolgozott, ahol azt vette észre, hogy a mozgás önmagában nem hozza meg mindenki számára a kívánt eredményt és ekkor kezdett a figyelme a táplálkozás felé irányulni.

Az egyetem után a Nemzeti Környezetügyi Intézet Természetvédelmi Osztályán helyezkedett el. Munka mellett kedvenc sportágát, az akrobatikus rock and rollt tovább folytatta és csapatával 2014-ben az MLTSZ országos, majd európai versenyén is első helyezést ért el.

Timi érdeklődése a táplálkozási tudományok felé akkor mélyült el, mikor megállapították, hogy laktóz és glutén intoleranciája van. Ekkor neki is meg kellett változtatnia életmódbeli szokásait, ami sokkal bonyolultabbnak tűnt elsőre, mint amilyen valójában. Nem sokkal később rátalált a BodyWakes csapatára, ahol lehetőséget kapott, hogy ezt a tudást még jobban elmélyítse, és másokkal is megoszthassa.

dr. Rusvai Beáta

Gyermekgyógyász szakorvos, természetgyógyász, a Magyar Életmód Orvostani Társaság tagja, a BodyWakes Orvos igazgatója

Beáta orvosi diplomáját 1998-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, egészségügyi közgazdász és menedzser diplomáját pedig 2000-ben a Szegedi Tudományegyetemen szerezte. 2008-ban csecsemő- és gyermekgyógyász szakvizsgát tett.

18 éves tapasztalata van a gyógyítás területén. Dolgozott gyermekkórházakban, és újszülött-koraszülött osztályokon is, jelenleg magánpraxisban fogadja a gyógyulni vágyó gyermekeket és felnőtteket. Mindig is érdekelték a természetes gyógymódok, a természetgyógyász alapvizsgáját még az Orvosi Egyetem előtt letette, s 2012-ben akupresszőr szakvizsgát is szerzett.

Munkája során holisztikus szemlélettel dolgozik, mindig az egész embert figyeli, test-lélek-szellem síkon, és ötvözi a nyugati és keleti gyógymódokat, de a hangsúly mindig a helyes, egészségtudatos táplálkozáson van. Fontos számára a folyamatos tanulás, önfejlesztés, képzés, nagyon sok alternatív gyógymódokkal kapcsolatos tanfolyamon vett már részt. Rendszeresen tart előadásokat az egészséges életmóddal, táplálkozással kapcsolatban.

2019-ben sikeresen felvételizett a Semmelweis Egyetem Táplálkozástudományi mesterképzésére.

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes szemináriumra 100% garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a szemináriummal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudod megrendelni az előadást!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit a szeminárium által kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.