BodyWakes Közösség

Egészségtudatosok közössége és klubja

Ez a közösség azoknak szól, akik már elkezdték alkalmazni a BodyWakes életmód koncepciót, az egészségtudatos gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területi által. De azokat is szívesen várjuk, akik még csak ízlelgetik ezt a másfajta életmódot.

A közösség és ezen belül a klub célja, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat, sikereinket, eredményeinket. Tanácsokkal lássuk el és saját példánkkal motiváljuk egymást az egészségtudatossá válás útján.

Ezt több fórumon is tesszük:

Klubtalálkozó

2019. Április 12.
A klubtalálkozók akalmával személyesen is összejövünk és meghallgatunk egy szakmai motivációs előadást, elfogyasztunk a 36 bisztró jóvoltából egy egészségesen elkészítette vacsorát és egy hatalmasat bulizunk.

BodyWakes Egészségtudatosok Klubja Zárt Facebook csoport

Itt heti rendszerességgel nyílt vállalásokat teszünk önmagunknak a csoport előtt, hogy mit fogunk megtenni a következő héten az egészségünk, a vitalitásunk és a jó formánk elérése és megtartása érdekében. Majd hétvégén beszámolunk egymásnak az eredményekről az oldalon. Ezzel bíztatva és motiválva egymást, hogy a szándékainkat végig is csináljuk. A FB csoportba történő jelentkezéshez:

Egy napos BodyWakes túra

2019. Május 25.
Panoráma kör

Gyere és tölts velünk gyönyörű környezetben, fantasztikus emberek társaságában egy napot, ahol a testi-lelki feltöltődés garantált!

Részletekért:

Öt napos életmód tábor

2019 Július 10-14-ig
Kecskeméten, a Granada Hotelben

Részletekért: