BodyWakes vitalitás teszt

10 pontból álló kérdőív, amelyből nagy valószínűséggel megtudhatod, hogy:

  • sejtjeid mennyire vannak ellátva energiával, azaz mennyire működnek optimálisan és állnak ellen a betegségeknek,
  • tested mennyire működik harmonikusan és mekkora a valószínűsége egy súlyosabb betegség kialakulásának,
  • szervezeted mennyire ellenálló a negatív környezeti hatásokkal szemben.

Miért van az, hogy az egyik ember a genetikailag kódolt lehetséges 120 év élettartamnak a felét sem éli meg, míg mások képesek arra, hogy hosszú, minőségi életet éljenek egészségben?

A válasz érdekes módon nem a genetikai adottságokban rejlik, hanem sokkal inkább abban, hogy az illető milyen életmódot folytat, azaz mennyire magas sejtjeinek vitalitási szintje.

Hiszen minél magasabb egy sejt vitalitási szintje, annál jobban el tudja látni sejtspecifikus funkcióit, ami nemcsak az adott sejt optimális működésére, hanem a sejtekből felépülő szervek, szervekből felépülő szervrendszerek és az egész szervezet működésére pozitív hatással lehet.

Ezt bizonyítják az új biológia irányzat kutatásai, amelyek a neuroplaszticitás, az epigenetika és a kvantumbiológia hatásmechanizmusai által azt hangsúlyozzák, hogy az egyén életmódja mennyire befolyásolja az élettartamot és életminőséget.

Tehát életmódunk, sejtjeink vitalitási szintje és életminőségünk, valamint várható élettartamunk szoros ok-okozati összefüggésben van egymással.

Vajon a te vitalitási szinted jelenleg mit mutat?

Töltsd ki az alábbi 10 kérdéses gyors tesztet és máris megkapod a választ!