Diétaháború vége online előadás

Miért van az, hogy akár egy tudományosan is alátámasztott étrend az egyik embernél működik, míg a másiknál eredmény helyett még betegséget is okozhat?

Nem véletlen, hogy oly kevesen tudják elérni az ideális testsúlyt, a jó egészséget és magas energiaszintet, hiszen alapvető szempont, hogy nem vagyunk egyformák, mindenkinek más út vezet az eredményhez.

Te is keresed a számodra megfelelő utat a táplálkozási útmutatások labirintusában, mert lehet, hogy…

súlyproblémával küzdesz,

formálódni akarsz,

egészséges életet szeretnél,

egészséges gyerekeket szeretnél,

növelni szeretnéd az energiaszinted?

Itt az ideje, hogy te is megtudd az egészséges táplálkozás valódi titkát, amely magyarázatot ad arra, hogy miért nem vagyunk egyformák a táplálkozási igényeinkben és hogyan találd meg a számodra megfelelő diétát!

Nézd meg online előadásunkat és kezedbe adjuk a megoldás kulcsát!

A valódi változás és a tartós eredmény eléréséhez először értsd meg, aztán csináld, majd szeress bele a módszerbe!

Ez az életviteli rendszer nem akar rád erőltetni egy sablonos diétát, hanem a tested egyedi igényeit feltérképezve nyújt számodra személyre szabott, az epigenetikai alkalmazkodásodnak megfelelő, élhető táplálkozási programot.

Miért érdemes megrendelned az online előadást?

A táplálkozás egy kulcsfontosságú terület az ideális forma, a magas energiaszint és a jó egészség elérésének és megtartásának szempontjából. Manapság viszont egyre nehezebb eligazodni a különböző diéták és táplálkozási irányzatok labirintusában. Bizonyára te is tapasztaltad már, hogy ugyanazok a sablon diéták nem mindenkinél váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Nem is csoda, hiszen – ahogy már említettük – minden ember más és más.

Célunk az, hogy az előadás megtekintésével olyan tudás birtokába kerülj, amely gyakorlatba való átültetésével te is rátalálsz a táplálkozási labirintusból számodra kivezető útra a jó egészség, a magas energiaszint és az ideális forma eléréséért.

Mennyibe kerül az előadás?

A 120 perces szakmai és motivációs előadás díja
9.990 Ft helyett
most akciósan 25% kedvezménnyel

7.990 Ft

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes előadásra 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve az előadással, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudod megrendelni az előadást!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit az előadás által kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Előadóink

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, holisztikus táplálkozási szakértő, az “Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert.

Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni.

Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 5 gyermek büszke édesapja.

csonka-eniko

Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, okleveles funkcionális táplálkozási szakértő, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

Végzettségét tekintve személyi edző, gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében. Az edzősködés mellett a versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el.

Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt. A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és három közös gyermekük büszke édesanyja.