Heszberger Edina

heszberger-edina
Dietetikus, BodyWakes Nagykövet

Először a vendéglátóiparban, mint közgazdász szerzett diplomát a Budapesti Gazdasági Főiskolán, majd a budapesti Semmelweis Egyetem hallgatójaként 2012-ben dietetikusként diplomázott.

Táplálkozástudományi tanulmányait már annak felismerésében kezdte, hogy megtapasztalta mennyire fontos helyet foglal el a helyes táplálkozás kialakítása a testi egészség helyreállításában, illetve fenntartásában.

Jelenlegi táplálkozás-tanácsadói munkája során is azt látja, hogy azok az emberek, akik meg tudják valósítani, hogy testük optimális működését szolgáló módon táplálkozzanak, azok nagymértékben meg tudják változtatni az egészségüket, a testképüket, a testi energiájukat, ennek kapcsán pedig változik a gondolkodásmódjuk, az önmagukkal való viszonyuk és ezen keresztül pedig az egész élethez való hozzáállásuk is.

A Semmelweis Egyetemen megszerzett dietetikai tudásra alapozva Edina később Németországban sajátította el a manapság valóban újnak számító, de alapvetően nagyon hatékonyan alkalmazható tudást és módszert (Horisan Metabolic Typing®), mellyel az anyagcsere működés egyedi jellemzői feltérképezhetők, és ez által az étkezési iránymutatás teljesen egyedivé szabható.

Hitvallása

“Hiszem, hogy a valódi boldogság alapja a testi működéseink optimalizálásán keresztül valósítható meg. A megfelelő étkezés kialakításával tudjuk alapvetően kihozni magunkból a maximumot, azt a belső erőt, mellyel valóban csodákra vagyunk képesek!”

Küldetésem, visszaadni az emberek kezébe a felelősséget, hogy megtanulják értékelni és átélni az egészséget, a tudatos táplálkozás és életvitel segítségével.

Csapatunk további tagjai

Ismerj meg minket! Kattints a képekre a részletes bemutatkozásokhoz!

horvath-tamas
Horváth Tamás
Bodywakes egészségmentor
czicze-beatrix
Czicze Beatrix
Bodywakes lélekmentor
szantaine-zsuzsa-kep
Szántainé Kiss Zsuzsanna
Pénzügyi asszisztens
KovácsFIldikó_profil_kép
Kovács F. Ildikó
Bodywakes egészségmentor
Edit portré
Dr. Baka Edit
Craniosacralis terapeuta