Edzésvideók Encivel

Ezek az edzésvideók azt segítik elő, hogy beépítsd az életedbe a rendszeres testmozgást. Nem kell hozzá elmenned sehova, az otthonod kényelméből, a saját tempódban végezheted a gyakorlatokat.

Te is azt érzed, hogy már nagyon kéne valamit mozogni, de nem tudod, hogyan kezdd el?
Már régóta nem edzettél és most már úgy érzed, itt az idő újra belevágni?
Te is szeretnél feszesebb, tónusosabb formát?

Készen állsz? Akkor most nagyon jó helyen vagy, hogy belevágj az edzésbe, hiszen ezek az edzésvideók kezdőtől a haladó szintig kihívást jelenthetnek!

Miért fontos a rendszeres mozgás az életedben?


Ahhoz hogy valódi változást érj el, tudatos életmódra van szükséged.
Ezért érdemes egyszerre foglalkoznod a tudat teremtő erejével, a számodra megfelelő táplálkozással és a hatékony testedzéssel.

A fizikai aktivitás, a sport is lényeges eleme az egészséges életmódnak, viszont ezt is érdemes intelligensen és okosan végezni, hiszen nagyon nem mindegy, hogy mit és hogyan is csinálsz, hogy az számodra hatékony legyen!

Lényeges az is, hogy olyan állapotban legyen a szervezeted és a tested, mely alkalmas a mozgásra és a terhelésre.

Itt az ideje, hogy belevágj valamilyen mozgásformába, és ehhez most egy remek edzés lehetőséggel is kedveskedünk neked!

Összeállítottunk néhány edzés videót, melyek pont azt segítik elő, hogy beépítsd az életedbe a rendszeres testmozgást.

Nem kell hozzá elmenned sehova, az otthonod kényelméből, a saját tempódban végezheted. Nem kell hozzá extra felszerelés, csak olyan, amit otthon is megtalálsz a háztartásban vagy nagyon könnyen beszerezhető.

Bármely testmozgás során az egyik legfontosabb dolog, hogy a saját edzettségi szintednek megfelelő terhelést válassz.

Ezért a videókban lévő edzésfeladatokat úgy válogattuk össze, és olyan instrukciókat adunk hozzájuk, melyekből lehetőséged lesz kiválasztani azt a változatot, amire éppen képes vagy a jelenlegi edzettségi szintednek megfelelően.
Azonban bőven van benne fejlődési lehetőség is, ha azt valóban rendszeresíted az életedben!

És amit a videókban nem mondok el!

Az edzés videókat elvégezheted külön-külön is, hogy például csak az egyik felsőtest vagy csak az egyik alsótest blokkot, de csinálhatsz belőlük egy komplett edzéstervet is! Akár A/B edzésnapot is összerakhatsz belőlük.

Amire figyelj, hogy bárhogyan is kombinálod össze az edzés videókat, a bemelegítés és a nyújtás mindig legyen benne, mert ezek az edzés két legfontosabb részei!

Fontos tudnod, hogy az edzésnek számos pozitív élettani és pszichoszociális (lélektani) hatása is van, a látható fizikai jeleken kívül.

Például:

 • erősödik a szív,- és vérkeringési rendszer, ezáltal az erek rugalmasabbak lesznek
 • nő a tüdőkapacitás, így jobb lesz az oxigén felvevő képesség
 • hatékonyabb zsírégetés
 • vérnyomás szabályozó
 • immunrendszer erősödik
 • testösszetétel javul
 • depresszió és stresszoldó hatású
 • kedélyállapot javul
 • öröm hormonok szabadulnak fel
 • nő az önbizalom
 • nő a kitartás, az akaraterő
 • javul az élethez való hozzá állás
 • motiváló erővel bír
 • kikapcsolódást jelent


A videók közt találsz kétféle felsőtest programot, kétféle alsótest programot, és kétféle törzs programot, valamint bármilyen edzés elválaszthatatlan részét képező bemelegítés és nyújtás videót is!

Neked való, ha:

 •  az életed részévé akarod tenni a mozgást
 • kezdő vagy és még soha nem csináltál semmit
 • már az életed része ugyan a mozgás, de új, másféle kihívást keresel
 • otthon is végezhető edzésprogramot szeretnél
 • szisztematikusan, okosan összeállított gyakorlatokat keresel
 • csökkenteni akarod a stresszt az életedben
 • meg akarod tapasztalni az edzés által felszabaduló jó érzéseket, melyek aztán feltöltenek energiával

Nem való Neked, ha:

 • egyáltalán nem akarsz mozogni
 • nem akarsz változtatni a formai megjelenéseden
 • fárasztónak tartod a mozgást
 • szeretsz elégedetlen és enervált lenni 
 • nem akarsz kilépni a komfortzónádból
 • a kényelem fontosabb számodra a fejlődésnél

Ha Te is elkezded az edzésprogramot rendszeresen végezni, akkor ajándékod lesz az ideális formai megjelenés és mellé kapsz még energiával feltöltött mindennapokat is!

Ahogy mondani szoktam:
Használd a tested, különben elveszíted!

A 8 db edzés videóból álló csomag a következőket tartalmazza:

 • Egy bemelegítést tartalmazó videó
 • Kettő felsőtestet átmozgató videó
 • Kettő alsótestet formáló videó
 • Egy törzsizmokat erősítő videó
 • Egy kínai hastorna gyakorlatot bemutató videó
 • Egy nyújtást bemutató videó

korlátlan idejű és számú hozzáférést és megtekintési lehetőséget kapsz.


A 8 db edzés videó ára:

24.900 Ft

Helyett 25% kedvezménnyel

19.900 Ft

Élmény garancia


Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a videós anyaggal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezeken a videókon keresztül kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Aki az edzéseket bemutatja:

Szántai Csonka Enikő

4 gyermekes családanya, a BodyWakes női alapítója, egészségmentor, funkcionális táplálkozási tanácsadó, fitness szakember, a BombaAnyuka egészségtudatos receptjei című receptkönyv szerzője


Az egészség témakörével annak idején, még 2008-ban személyi edzőként kezdtem el foglalkozni, de előtte sok területen kipróbáltam magam. Dolgoztam a Mc Donalds’ban diákként, ahol fél év alatt műszakvezető lettem és rengeteget tanultam. Egy gumiabroncsokkal és felnikkel foglalkozó országos vállalat egyik budapesti telephelyén értékesítőként és ’mindenesként’. De például voltam a néhai Citibankban is telefonos behajtó… Éreztem, hogy nem vagyok a helyemen, így mindig tovább mentem, de valójában egyik sem volt az én utam. 

A sport viszont mindig is végig kísérte az életemet gyerekkoromtól kezdve.

Így egyszer csak elmentem egy edzőterembe, ahol később edzőként dolgoztam is, s egyszerűen magával ragadott ez a világ. Imádtam oda járni, edzővel dolgoztam első perctől kezdve, nem volt kérdés, beleszerettem abba az egészbe. Úgy éreztem, megérkeztem, hazaértem, itthon vagyok. Így alakult, hogy hamarosan már én is edzőnek tanultam, és elvégeztem számos képzést ezen a területen, hogy a lehető legprofibb legyek, és minél többet tudjak nyújtani a hozzám forduló vendégeknek. Annyira megtaláltam magam ebben, hogy kb. 3-6 hónap leforgása alatt a nulláról építettem fel úgy az ügyfélkörömet, hogy reggeltől estig jöttek hozzám edzésre.

Hobbim lett a hivatásom, ebben úgy igazán fel tudok töltődni, és mindenben ami edzés, edzéstartás, és tanulás.

Közben annyira magával ragadott ez a világ, hogy elkezdtem versenyezni is fitness modell kategóriában, ami odáig ment, hogy többszörös magyar bajnok lettem, majd megnyertem az egyik IFBB Világkupát, mellyel jogot nyertem az amerikai Arnold Classicon való részvételre is, ahol bekerültem a Top 10-be. Egy álom vált valóra, imádtam ennek az egésznek minden egyes percét.

Majd ahogy folyamatosan mélyedtem bele a „munkámba”, és szereztem minél több ismeretet, tudást a szakmámról, nem tudott elkerülni engem sem, hogy elkezdjek foglalkozni a táplálkozással is. Hiszen már akkor tapasztaltam a vendégeimen, hogy ami az egyiknél működik, az a másiknál nem biztos, hogy fog.

Ráadásul ők voltak azok, akik hozzám fordultak tanácsért azzal kapcsolatban, hogyan is kellene enniük. Én ebben még nem voltam akkor szakember, és gondban is voltam, most miket mondjak, hogy az jó legyen, hiszen nem vagyunk egyformák, és ahogy írtam is fentebb: az, ami nekem bevált, az másnál nem biztos, hogy működni fog.

Így adta az élet a lehetőséget, hogy közben megismerkedtem Zsolttal, aki mára már a Férjem is. Ő viszont ezen a területen már akkoriban is profi volt, és kész rendszere volt arra, hogy kinek mi a jó a táplálkozást illetően.

Zseniális együttállás lett. Én szinte minden vendégemet hozzá küldtem táplálkozási tanácsadásra, és hát persze, hogy engem is érdekelni kezdett ez az irány is. Ezért, amit csak tudtam, megtanultam tőle.

Így lett aztán, hogy összeadtuk, amink volt, és megalapítottuk együtt 2014-ben saját vállalkozásunkat, a BodyWakes-t, ahol sokáig csak ketten voltunk minden szerepben, miközben megszülettek a gyermekeink is és folyamatosan bővült a kis családunk.

Mára már 4 gyermekes büszke, boldog anyuka vagyok. 3 kislány és egy fiúgyermek döntött úgy, hogy minket választ szüleinek.

Ők nekem az a motiváló és egyben inspiráló erő is, hogy megmutassam, hogy anyukaként és feleségként is lehetséges Nőnek maradni, hogy élhetünk egészségesen – mert ha egészséged van, akkor mindened megvan -, hogy példát mutassak nekik ebben és a példaképük lehessek.

Kérdésed van?

Fordulj bizalommal hozzánk!

Központi elérhetőségeink:

0670/671-1160 (H-P 09h-18h)

ugyfelszolgalat@bodywakes.hu

Kapcsolat:  +36 70 671 1160       ugyfelszolgalat@bodywakes.hu