Egészségtudatos élet mesterfokon

online tréning

– Azaz, hogyan érj el egy magasabb vitalitással jobb és hosszabb életet? –

A mai világban egyre többen kezdenek rádöbbeni arra, hogy ha egészségünk nincs, akkor semmink sincs!

Az egészség az a kincs, amit az talál meg, aki képes annak ellenértékét életmódjával megfizetni. Alapból ajándékba kapjuk születésünkkel, viszont az évek előrehaladtával egyre többet érdemes tenni érte, hogy ezt az állapotot fenn tudjuk tartani, meg tudjuk őrizni egészségünket, vitalitásunkat és teljesítőképeségünket. Azaz, meg tudjuk előzni egy betegség kialakulását vagy egy már kialakult egészségügyi kihívást hosszútávon és véglegesen meg tudjunk oldani a szervezetünk öngyógyító képességeinek a maximalizálásával.

Tudtad, hogy ma Magyarországon,

5,4 millió ember túlsúlyos

3 millió dohányos

2,5 millió allergiás

1 millió alkoholbeteg

1 millió depressziós

1 millió cukorbeteg (naponta 2 ember vakul meg cukorbetegség következtében)

800 ezer rokkantnyugdíjas

650 ezer tüdőbeteg

a testünk genetikailag 120 évre van programozva, ennek ellenére az átlag életkor Magyarországon férfiak esetében 68, nők esetében 72 év,

40 év felett 10-ből 8 ember 2-nél több gyógyszert szed rendszeresen,

utolsó húsz évüket az emberek jellemzően betegségben töltik?

Miért ilyen siralmas a helyzet?

Mert az általános fizikai közérzet és egy betegség kialakulásának oka 80%-ban az életmódban keresendő! Ezt tudományos, orvosi kutatások bizonyították. A gyógyszerek használata olykor elengedhetetlenül szükséges, de az csak tüneti kezelés. A valódi probléma megoldására kevésbé alkalmas, ezért hosszú távon nem sokra megyünk velük.

Mindennek oka van. Egy betegség sem ok nélkül alakul ki. Épp ellenkezőleg, egy betegség kialakulását mindig megelőzi a szervezet belső egyensúlyának felborulása.

A belső egyensúlyt gyakran mi magunk borítjuk fel helytelen életmódunkkal, amit a legtöbb esetben nem szándékosan teszünk, hanem a nem tudásból fakadóan.

Sejtjeink működésére ugyanis nagyon sok minden befolyással bír és ha folyamatosan olyan negatív hatásoknak tesszük ki szervezetünket, amelyek csökkentik sejtvitalitásunkat, akkor annak eredménye nagyon könnyen lehet egy betegség.

Szervezetünket ugyanis több mint 50 trillió sejt összehangolt működése élteti. Minden sejtnek megvan a speciális feladata. A sejt viszont csak akkor tudja ellátni megfelelően feladatát, ha megfelelő környezetet teremtünk számára.

A sejteket képzeljük el halacskáknak, amelyek egy akváriumban úszkálnak. Ha az akvárium vízébe belekerül valamilyen anyag, akkor az hatással lesz a benne lévő halacskák állapotára. A környezeti jelek, amellyekkel kapcsolatba kerül a szervezet, sokfélék lehetnek, amelyek mind befolyásolják a sejtek működését azzal, hogy hatással vannak a szervezetre.

Az életmódbeli tényezők, mint pl.: alvás, táplálkozás, fizikai aktivitás, légzés, gondolatok és érzelmek, olyan választható környezeti hatások, amelyeket lehetőségünk van befolyásolni, és vannak olyan, a hatókörünkön kívül eső környezeti tényezők, amelyeket kevésbé. Ezeket összességében epigenetikai tényezőknek hívjuk, amelyek hatással vannak a sejtben lévő információ, azaz a DNS megnyilvánulására.

Kutatások azt is bebizonyították, hogy sorsunk és betegségre való hajlamunk nem elsősorban a genetikánkban keresendő, hanem sokkal nagyobb hatással bírnak azok az epigenetikai környezeti tényezők, amelyek befolyásolják sejtjeink működését. Azaz életmódunkkal saját magunk génsebészei lehetünk.

Azt, hogy egy betegség kialakulására hajlamosító gén megnyilvánul, vagy sem, elsősorban a sejtet érő epigenetikai hatások határozzák meg. Ha valaki helyes életmódot folytat, akkor megelőzheti korunk rettegett betegségeinek kialakulását, mint például:

 • szív- és érrendszeri problémák
 • kóros elhízás
 • daganatos betegségek.

Az öregedés elkerülhetetlen, viszont arra, hogy milyen gyorsan és milyen módon következik be, illetve addig milyen minőségben éljük az életünket, óriási hatásunk van életmódbeli szokásaink kialakításával.

Tehát ha valaki egészséges akar lenni, ami tesi, lelki, mentális jóllétet jelent, annak érdemes olyan egészségtudatos szokásokat kialakítani, amelyek következtében sejtjei vitalitását magasan tudja tartani.

Vegyél részt online tréningünkön és kezedbe adjuk a megoldás kulcsát!

Ezen a tréningen azokat az epigenetikai környezeti tényezőket mutatjuk be, amelyekre befolyással lehetünk, ha megszerezzük az ahhoz szükséges ismereteket és azok gyakorlatba történő átültetésének módszerét.

Tematika:

Az emberi test csodája

Az epigenetikáról érthetően

Hogyan befolyásolhatjuk tudatosan az epigenetikai környezeti hatásokat?

  • Pszichoszociális hatások
  • Alvás
  • Légzés
  • Fényhatások
  • Hanghatások
  • Hőmérséklet
  • Táplálkozás
  • Fizikai aktivitás (sport)
  • Környezeti toxinok
  • Elektroszmog
  • Gyógyszerek
  • Gondolatok és érzelmek

Kérdések és válaszok

Neked való a tréning, ha…

kezedbe akarod venni egészséged irányítását,

magasra kívánod emelni energiaszintedet,

hosszú és minőségi életre vágysz,

betegségektől való rettegés helyett maximalizálnád szervezeted öngyógyító képességét,

olyan tudás birtokába akarsz kerülni, melyet könnyen át tudsz ültetni a gyakorlatba annak érdekében, hogy egészségtudatos életet élj mesterfokon.

NEM Neked való ez a tréning, ha…

nem akarod kezedbe venni egészséged irányítását,

nem kívánod magasra emelni energiaszintedet,

nem vágysz hosszú és minőségi életre,

nem vagy kíváncsi arra, hogy hogyan lehet elkerülni a betegségeket,

nem akarsz új tudás birtokába kerülni.

Mennyibe kerül a tréning?

A 4×60 perces előadásból álló program díja:
14.900 Ft helyett most 

9.900 Ft

*A jelentkezést követően minden információt e-mailben fogunk elküldeni az online csatlakozáshoz.

Amely tartalmazza:

A BodyWakes alapítói, Enikő és Zsolt által tartott 4x60 perces online előadáson való részvételt, mely során ismereteket nyerhetsz az emberi szervezet sejtszintű működéséről

hogyan tudsz hatással lenni a génjeinkben lévő információk megjelenésére, ezzel befolyásolva sejtjeink működését

azokat a gyakorlati útmutatókat, amelyekkel befolyásolni tudod sejtjeid energiaellátottságát, ezzel növelve vitalitásodat és hosszútávon biztosítva az egészségedet

a teljes online programról készült felvételt ajándékként, amelyet később is bármikor visszanézhetsz

az előadások kivonatait munkafüzet formájában

a kurzus végén egy grátisz vezetett meditációt

Időpont és helyszín

Időpont:

2020. május 23.

9-14-ig, óránként 15 perces szünetekkel.

Helyszín:

Online

Élmény garancia

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a termékkel, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk.

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a tudásanyagon keresztül kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Kifogások / Gyakori kérdések:

A jelenlegi helyzetben nem szeretnék kimozdulni otthonról.

Mivel a program online zajlik, így kényelmesen, a világ bármely pontjáról, otthonod biztonságából élvezheted az előadásokat.

Hogyan tudok majd bekapcsolódni a tréningbe?

Az online közvetítés az egyszerűen kezelhető zoom rendszeren keresztül zajlik majd, mely asztali gépről, laptopról, tabletről és akár okos telefonról is elérhető. A csatlakozáshoz kapcsolódó minden fontos információt előzetesen elküldünk majd neked e-mailben.

Hogyan jutok hozzá a munkafüzethez?

A munkafüzethez szükséges drive linket, melyen keresztül letölthető, előzetesen elküldjük e-mailben. Ezáltal az előadások során a munkafüzet már számodra is szerkeszthető formában lesz elérhető.

Részt vehetek-e mindenféle előképzettség nélkül az előadásokon?

Az online programon bárki részt vehet, attól függetlenül, hogy volt-e már táplálkozási tanácsadáson, ismeri-e az anygacseretípusát vagy éppen már feketeöves életmódváltó.

Kezdőként, tapasztalat hiányában is részt vehetek-e a meditáción?

Bátran csatlakozz a mediátcióhoz akkor is, ha még nincs vagy csak kevés a tapasztalatod benne. Minden rendben akkor is, hogyha elsőre nem sikerül teljesen kikapcsolnod. A cél, hogy csak engedd bele magad, elvárások nélkül és élvezd áldásos hatásait.

Az előadók:

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, fitnesz szakember, az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója, A Tudat Hatalma című könyv társszerzője, a BodyWakes Életmód Akadémia alapító tagja

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert.

Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni.

Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 5 gyermek büszke édesapja.

csonka-eniko

Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes, a BodyWakes Életmód Akadémia alapító tagja

Végzettségét tekintve személyi edző, Gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több, mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében.

Az edzősködés mellett versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt.

A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és három közös gyermekük büszke édesanyja.