Egészségtudatos táplálkozási útmutató

– Az első lépés az egészséges életvitelhez, ideális formához és magas energiaszinthez! –

Tapasztaltad már magadon, hogy…

enervált vagy, alacsony a mindennapi energiaszinted?

könnyen levesznek a lábadról kisebb betegségek, fertőzések?

hajlamos vagy időnként alvászavarra, puffadásra, ízületi-, és bőrproblémákra (pattanások, kiütések, száraz bőr, ekcéma…)?

a divatos fogyókúrákat követve is ragaszkodnak hozzád a plusz kilók?

Tudtad, hogy a táplálkozás az egyik legfőbb olyan környezeti tényező, azaz epigenetikai hatás, ami befolyásolja az egyes gének megnyilvánulását vagy meg nem nyilvánulását, s ez által kódolja azt, hogy valaki egészséges, energikus vagy jó formába kerül vagy sem?

Mivel a genetika csak 10%-ban befolyásoló tényező az elhízás és a betegségek kialakulásának szempontjából, így lehetőséged van arra, hogy bármikor változtathass!

 

Ez azért jó hír, mert így neked van a legnagyobb hatásod arra, hogy a tested megfelelő táplálásával szervezeted optimálisan működhessen.

Képzelj el egy olyan életet, ahol…

kicsattanó energiával éled mindennapjaidat

szervezeted ellenállóbbá válhat a betegségekkel szemben

pihentetőek az éjszakáid és reggelente könnyedén ébredsz

örömmel nézel tükörbe, mert elégedetté tesz, amit látsz

szenvedés nélkül elérheted és megtarthatod ideális formádat

Az egészségtudatos táplálkozási útmutató azzal a céllal készült, hogy egy, a lehető legegyszerűbben betartható és a legfőbb szakmai irányvonalakat figyelembe vevő anyagot kapj, ami ha nem is személyre szabott, de a legfőbb modern tudományos szakmai alapokat tartalmazza.

Amit biztosan megtalálsz majd az ajánlásban:

40 oldalas részletes leírást a táplálkozás jelentőségéről és az egészséges táplálkozás alapjairól

Útmutatást és praktikákat a gyakorlati kivitelezéshez

Az útmutatónak megfelelő konkrét recepteket

Egy összefoglalót és leírást az antitápanyagokról

Egy általános táplálkozási ajánlások nevű anyagot

Egy általános élelmiszerlistát, melyen kategorizálva láthatod a különböző alapanyagokat: jótékony, semleges, ritkán fogyasztandó vagy kerülendő besorolás szerint

Egy bevásárlólistát segítségképp az induláshoz

Egy 5.000 Ft értékű kedvezmény kupont, mely beváltható a személyre szabott táplálkozási tanácsadásra

És még sok más hasznos információt

Neked való ez az útmutató, ha…

szeretnéd egészségtudatosabban élni a mindennapjaidat

a természetes megoldások híve vagy

energikusabbá akarsz válni

szeretnél egy ideális formát elérni, miközben egészséged is megőrzöd

nemcsak elolvasod, hanem alkalmazod is a megszerzett tudást

NEM Neked való, ha…

nem szeretnéd egészségtudatosabban élni a mindennapjaidat

nem vagy a természetes megoldások híve

nem akarsz energikusabbá válni

nem szeretnél egy ideális formát elérni, miközben egészséged is megőrzöd

csak elolvasod, de nem alkalmazod a megszerzett tudást

Miért vásárold meg az egészségtudatos táplálkozási útmutatót?

Az elmúlt években táplálkozási tanácsadásaink során több száz esettapasztalatunk gyűlt össze, melyek tanulságait levonva azt látjuk, hogy vannak olyan alap táplálkozásbeli ajánlások, melyek betartásával már önmagában is nagy változást érhet el az ember. Ezekre az ajánlásokra később sokkal könnyebben és hatékonyabban lehet akár egy teljesen személyre szabott ajánlást is építeni.
Ez az útmutató e-book csomag ezeket az egészségtudatos iránymutatásokat fűzi egybe.

Mennyibe kerül az útmutató?

Az egészségtudatos táplálkozási útmutató ára:
9.900 Ft helyett

most akciósan 20% kedvezménnyel

7.900 Ft

Élmény garancia

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a termékkel, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk.

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a tudásanyagon keresztül kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Kifogások

Nincs erre pénzem!

A piacon a hasonló termékek kétszeres, háromszoros áron vannak, mint a mienk. Ráadásul, ha megnézed azt, hogy milyen hasznod lesz belőle, gondolj bele: ha csak egyetlen célodhoz közelebb visz, akkor az mennyit érne meg neked?! Mi lenne, ha mostantól az ajánlások hozzásegítenének ahhoz, hogy leadj pár felesleges kilót és egészségestudatosan táplálkozz a saját szervezeted igénye szerint? Megérne ez neked mindössze egyszeri 9 900 forintot, amelynek árát a személyre szabott táplálkozási tanácsadás árába is beszámítjuk? Ha így nézzük, akkor már nem is kerül olyan sokba, igaz?

Nekem nincs erre időm, hogy olvasgassak!

Nyilvánvalóan nem reggeltől estig kell egyszerre elolvasni. Ehhez elég mindössze 2-3x 30 perc. Gondold át az olvasottakat, adj időt magadnak! Az egészségedre fordított idő sosem felesleges időtöltés.

Mégis mi pluszt adhat nekem ez az útmutató?

Megismerhetsz olyan alapvető táplálkozási ajánlásokat amelyek alkalmazásával akár bizonyos egészségügyi kihívások kialakulásának kockázatát és az elhízást is elkerülheted. Megtudhatod, hogy általánosságban mely élelmiszerek minősülnek jótékonynak vagy semlegesnek és melyek azok, amelyek fogyasztását érdemes csökkentened vagy kiiktatnod a mindennapi étkezéseidből. Ezen információk birtokában közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy vajon hogyan érheted el a jó egészséget, ideális testsúlyt és magas energiaszintet.

Az online egészségmentorod

Szántai Zsolt

Egészségmentor, Horisan Metabolic Typing táplálkozási szakértő, Funkcionális táplálkozási szakértő, a BodyWakes alapítója

10 éve foglalkozom táplálkozási tanácsadással, tanulmányaim nagy részét külföldön szereztem meg.
Kezdetben személyi edzőként dolgoztam és az edzések mellett nagyon sokan kértek tőlem diétás tanácsokat.
Ezért hamar felfedeztem, hogy a testedzés mellett bizony a táplálkozásra is rá kell tennem a fókuszt. Így önszorgalomból elkezdtem táplálkozással kapcsolatos szakkönyveket, szakirodalmakat olvasni.

Ahogy elkezdtem vizsgálni a különböző kutatási anyagokat, rájöttem, hogy bizony ebben a témában a tudományos körökben is lényegi ellentmondások vannak. Emiatt folyamatosan kísérleteztem magamon, hogy mi lehet az optimális táplálkozási irány.

Rengeteg módszert kipróbáltam és kifejlesztettem egy diétát, melyet akkoriban ideálisnak gondoltam. És mivel ez nekem bevált, ezért elkezdtem ajánlani a tanítványaimnak. Volt, akinek remek eredményt hozott, viszont volt olyan is, aki 5 kg-ot hízott tőle zsírban egy hónap alatt.

Nem értettem, hogyan lehet ez?

Hogyan lehet, hogy ugyanaz a diéta valakinél működik, míg valakinél egyáltalán nem? Éreztem, hogy itt valamit nagyon nem tudok és tovább kell ásnom, még mélyebbre.

Nem sokáig kellett várnom és az élet meghozta a választ. Pár hónappal később találkoztam egy gyerekkori pajtásommal, aki azt mondta nekem:

„Figyelj Zsolt, van egy érdekes módszer, amivel azt lehet megnézni, hogy ki milyen anyagcseretípusba tartozik és ez alapján hogyan érdemes táplálkoznia annak érdekében, hogy összhangban legyen a saját genetikai sajátosságaival.”

Kipróbáltam a dolgot és szinte teljesen visszaigazolta a módszer, hogy az a diéta, amit magamnak összeraktam, az valóban nekem való, s ezért működik. Viszont a kulcs abban van, hogy nem vagyunk egyformák és óriási különbségek lehetnek ember és ember között annak tükrében, hogy milyen anyagcsere módosulásokat örökölt a felmenőitől.

Elődeinktől egyedi testi vonatkozásokat örököltünk, így elmondható, hogy mindenkinek van egy úgynevezett táplálkozási típusa, van legalább egy hormontípusa és lehetnek ezen belül még egyéni érzékenységei, ami összefüggést mutathat a vércsoportjával.

Mit mondanak mások?

Amennyiben kíváncsi vagy, hogy az eddig hozzánk fordult ügyfelek, milyen eredményt értek el, olvasd el a lenti beszámolókat és kattints a még több Sikersztori gombra!