Egészségügyi Life Coaching
Hogyan alakíts ki és menedzselj egy egészségtudatos életmódot?

Tisztában vagy azzal, hogy az egészség a legdrágább kincs, mégis amikor a hétköznapi életedet éled, gyakran nem ennek megfelelően szervezed a teendőidet?
Valahogy mindig úgy alakul, hogy fontosabbak a karrierépítéssel,  munkával, pénzszerzéssel vagy akár a családban betöltött szerepeiddel járó elfoglaltságok?
Ott motoszkál benned, hogy másképp kellene csinálnod, több figyelmet kellene szentelned önmagadra, egészségedre, pihenésre, de mégis képtelen vagy változtatni berögzült szokásaidon?
Megnyugtatlak, nagyon sokan vannak ezzel így.
Hiába vettek részt akár egy táplálkozási tanácsadáson, próbálkoztak különböző mozgásformákkal vagy próbálták megreformálni életüket, hogy egészségesebbek legyenek, mégsem jártak hosszú távon sikerrel.
Ennek számos oka lehet, és alapvető szempontként itt is érdemes figyelembe venni, hogy nem vagyunk egyformák.
Más-más élethelyzetekből jövünk, más-más dolgokat tapasztaltunk eddig, eltérő a tudásunk, különböző erősségeink, gyengeségeink, lehetőségeink vannak.
A jó hír, hogy minden kudarc felismeréseket rejt magában és olyan tapasztalati bölcsességet, amelyeket megfelelő rávezetéssel, rámutatással tudatos megértésre lehet emelni.
Ezt követően, ezeket átültetve, a személy egyedi körülményeit figyelembe vevő élethelyzetekre alkalmazva, hosszú távon sikeresen alakíthatóak ki új, egészségtudatos szokások.
A rossz szokások megváltoztatása és az új szokások sikeres kialakítása egyáltalán nem könnyű feladat, nem megy egyik napról a másikra, és a legtöbb esetben szakértői támogatást, inspirálást, beszámolási lehetőséget, korrekciót igényel.

Te is úgy érzed, hogy…

elvesztetted a belső fókuszodat?

folyamatosan túlterhelt vagy?

nem tudsz elég minőségi időt tölteni önmagaddal?

sokat stresszelsz olyan dolgokon, amelyekre kevésbé van vagy lehet hatásod?

„ezerrel dolgozol”, mégsem úgy haladsz, ahogy szeretnéd?

ki se látszol a problémákból és nem találod a megoldást?

elhangolódtál az egészség hullámhosszáról?

lényed fájdalmasan, betegségek formájában kiált vissza, mert letértél az utadról?

Akkor ez a szolgáltatás Neked szól!

Gyere ki a kudarcok zsákutcáiból, jelentkezz még ma és tarts velünk a siker útján!

Legyen szó akár:

Krónikus fáradtságról

Stresszről

Kiégésről

Halogatásról

Céltalanságról

Egészségügyi kihívásokról

Elhízásról

Egyensúly hiányról

Eredményesség növelésről

Önmenedzselési problémákról

A Te szakmai konzulensed:

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, Egészségügyi Life coach, az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója és A tudat hatalma című könyv társszerzője, boldog férj és 6 gyermek büszke édesapja

Több, mint 12 éve mutat utat csapatával az egészségtudatos gondolkodásmód, a személyre szabott táplálkozás és testedzés területeit lefedve.
Közvetlenül és közvetetten több tízezer embernek segített elérni a jó egészséget, a magas energiaszintet és az ideális formát. Az munkája során alkalmazott speciális módszertanában ötvözi az integratív szemléletű és holisztikus megközelítésű eljárásokat, ahol központi elv, az egyénre szabottság.

Tudását és tapasztalatait oly mélységekbe és szélességekbe integrálta, hogy tanításai hazai és nemzetközi szinten is széles platformot kaptak. Előadásaival, tréningjeivel bejárta Európát, az ország és a világ több pontjáról érkeznek hozzá kliensek személyes tanácsadásokra. A BodyWakes Életmód Akadémia társalaptója és vezető tanára, valamint a magyarországi Integratív Medicína meghívott oktatója.

A konzultáció díja


25.000 Ft/alkalom (90 perc)

 

Időpont és helyszín

Helyszín:

1044, Budapest Medcity Egészségügyi Központ - BodyWakes iroda

Időpont:

Előre egyeztetett időpontban

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes szolgáltatásunkra 100% Garanciát vállalunk 60 napon belüli visszafizetéssel!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a programmal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát az első alkalomtól számított 60 napon belül és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz jelentkezni a szolgáltatásra.

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit a konzultációk által kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Időpont foglaláshoz és jelentkezéshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!