BodyWake_logo_white

Életmódváltás mesterfokon

szakmai és motivációs előadás
  • Az ideális testsúly
  • A jó egészség
  • A magas energiaszint

elérésének és megtartásának 5 aranylépése

Életmódváltás mesterfokon szakmai & motivációs előadás

Számtalan fogyókúrát kipróbáltál már, de nem sikerült tartós eredményt elérned?

Jobb egészségi állapotra vágysz, és eleged van a folyamatos gyógyszerszedésből?

Úgy érzed nincs elég energiád, hogy az élet minden területén helytállj?

Olvass tovább, mert mi segítünk neked hogyan válts életmódot sikeresen és hogyan érd el a céljaid. Mellébeszélés nélkül garanciával! A tartós eredmény eléréséhez bizony meg kell változtatni a gondolkodásmódot, rendbe kell tenni a táplálkozást, és el kell kezdeni okosan sportolni. Egyszóval életmódváltás kell, mégpedig mesterfokon.

A tartós eredmény eléréséhez bizony meg kell változtatni a gondolkodásmódot, rendbe kell tenni a táplálkozást, és el kell kezdeni okosan sportolni! Egyszóval életmódváltás kell, mégpedig mesterfokon!

Igen ám, de hogyan?

Szeretnélek bíztatni az ÉLETMÓDVÁLTÁSRA. Azonnal jöhet a válaszod, minek nekem mentor, elég az elhatározás és az erős akarat! Csakhogy nagyon tévedsz, az elhatározás és az erős akarat ahhoz kell, hogy odaállj a starthoz. De az úthoz, amin eljutsz egy tartós – hangsúlyozom, nem időszakos életmód változtatáshoz, vezetőre van szükséged, mert eltévedsz.

35 éve dolgozom belgyógyász, kardiológus és foglalkozás egészségügyi orvosként és ezáltal az egészségügy és a magyar emberek egészségi állapotának és gondolkodás módjának – életmódjának széles palettájára van rálátásom. Kezdetekben még elsődlegesen a betegeim vergődéseit láttam a súly problémák, a diéták,és a rendszeres mozgás kérdésével kapcsolatban. Gondjaim voltak, mint diétetikai és életmód tanácsadó orvos, mert nem tudtam igazán tartós eredményeket, biztos sikert garantáló módszereket ajánlani. Aztán az életkorom előre haladtával már személyesen én is beléptem az útkeresők csapatába és a betegeimmel konzultálva próbálkoztam százféle programmal. A káposzta levestől az egész speciális étrend kombinációig mindent kipróbáltam, de a jojó effektus , azaz a fogyás utáni visszahízás engem sem került el. Törtem a fejem, hogy hogyan tudnék előre lépni és a sok általános tanács és elv helyett egy egyedi, személyre szabott programot javasolni és kipróbálni. Ekkor jött a találkozás egy életmódjában-megjelenésében teljesen pozitívan megváltozott ismerősünkön keresztül Zsolt és Enikő módszerével. Elmentem egy szombat délelőttön előadásukra, még az utolsó pillanatban is kétkedve, hogy orvosként mit keresek én itt, nekem kéne oktatni, nem engem…. Az előadás azonban meggyőzött arról, hogy így kell kezdeni az életmódváltást!

Dr Ruzsás Éva

Dr Ruzsás ÉvaBelgyógyász, Foglalkozás egészségügyi szakorvos Orvos igazgató és ÉLETMÓDVÁLTÓ

20 kg túlsúly, inzulinrezisztencia és pajzsmirigy alulműködés. 4 hónap alatt mindez már a múlté! Nézd meg a videót, hogy mi történt Emesével…

Az élet minden területén, így ha az életmódról van szó, akkor is igaz, hogy nem az kerül sokba, amit nem tudsz, hanem az, amit rosszul tudsz. Ha igazán elszántad magad az életmódváltásra, válaszd ehhez a legprofibb egészség mentort Szántai Zsolt barátom személyében!

Szabó Péter

Szabó PéterMotivációs előadó, tréner, és a többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője

Mi nem ígérgetünk, hanem bizonyítunk! Gyere el előadásunkra, és megkapod a megoldást!

Itt a helyed, ha:

gyökeres pozitív változásokat akarsz elindítani az életedben;

le akarod cserélni rossz szokásaidat;

éhezés és kínzó fogyókúrák nélkül akarsz szuper formába kerülni;

magas energiaszintre- és jó egészségre vágysz;

életmódot akarsz váltani, de nem tudod, hogyan kezdj bele!

Biztosak vagyunk benne, hogy Neked is tudunk segíteni,
ezért az egész előadásra garanciát vállalunk!

Helyszín:

MedCity Egészségközpont, 1044 Bp., Megyeri u. 53.

Rendezvény részvételi díja

2900 Forint/fő

+ ajándék Életmódváltás mesterfokon könyv

+ ajándék 30 perc konzultáció

+ 100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Időpont:

2016.07.16. Szombat, 10-13 óra.

Garancia:

Ha úgy érzed, hogy nem kaptál semmi olyan új információt, ami segítséget adhat neked abban, hogy egy kiegyensúlyozottabb, egészségesebb életmódot élj, és elérd az ideális testsúlyod, valamint több energiád legyen, akkor kérdés nélkül visszaadjuk a részvételi díjad.

Program

Az ideális testsúly, a jó egészség és a magas energiaszint elérésének és megtartásának 5 aranylépése.

A rendezvény programja

10:00 – 10:15 Megnyitó

10:15 – 11:00 Hogyan válj egészség tudatossá és változtasd meg szokásaid?

11:00 – 11:15 szünet

11:15 – 12:00 Anyagcseretípus szerinti, személyre szabott táplálkozás rejtelmei!

12:00 – 12:15 szünet

12:15 – 13:00 A genetikai kódnak megfelelő, hatékony testedzés titka!

Előadók:

zsolt_kozeliSzántai Zsolt
BodyWakes egészség mentor, táplálkozási szakértő, fitness szakember az „Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója.

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgoztam. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezettem. Később meghonosítottam Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépítettem egy franchise rendszert. Több mint 10.000 embernek mutattam közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismertem, hogy mondhatok én bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségemmel, Csonka Enikővel létrehoztam egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkozunk a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan.

csonka-enikoCsonka Enikő
BodyWakes egészség mentor, táplálkozási szakértő, fitness szakember, fitness modell világbajnok

Filozófiám, hogy úgy, ahogyan a táplálkozásunkra való odafigyelés, úgy a sport is életünk részét kell, hogy képezze. A kulcs az életmódváltásban van. Hosszú távon csak ez hozza meg az elvárt és tartós eredményt. Ahhoz, hogy ezt be tudjuk építeni a mindennapjainkba, óriási önfegyelem és kitartás szükséges. Mindent el lehet érni, csak akarni kell! Ki kell tűzni a célokat, és tenni kell értük nap mit nap! Ez igaz az élet minden területére, így nem kivétel az egészségünk sem. Akárhány éves is vagy most, nagyon nem mindegy, hogy milyen minőségben éled az életed, és milyenben szeretnéd!


Vélemények:

Ajándék:

Életmódváltás mesterfokon könyv

2900 Ft értékben

30 perc személyes konzultáció

6000 Ft értékben

100% hasznosság garancia

Helyszín:

MedCity Egészségközpont, 1044 Bp., Megyeri u. 53.

Rendezvény részvételi díja

2900 Forint/fő

+ ajándék Életmódváltás mesterfokon könyv

+ ajándék 30 perc konzultáció

+ 100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Időpont:

2016.07.16. Szombat, 10-13 óra.