Erősítsd meg az immunrendszered a tudatod erejével, anyagcseretípusodnak megfelelő személyre szabott táplálkozással és okos edzésprogrammal!

– Tudtad, hogy az immunrendszer működésének hatékonysága és a táplálkozás között nagyon szoros összefüggés van? 

És azt tudtad, hogy az egészséges táplálkozásnak a kulcsa, hogy nem vagyunk egyformák? –

Vajon miért van az, hogy…

valakinek ellenállóbb a szervezete a különböző kórokozókkal szemben, míg másnak kevésbé?

akinek optimálisan működik az emésztőrendszere, annak a szervezete sokkal könnyebben legyőzi a fertőzéseket?

akinek a tápanyag ellátottsága sejtszinten magasabb, az kevésbé érzi meg, hogyha a szervezetének immunrendszere éppen harcol valamivel?

valakinek a vírus megküzdő képessége, és ezáltal az immunvédelme jóval erősebb, mint mások?

valaki sokkal jobban tolerálja a változásokkal és a kihívásokkal járó stresszt, aminek következtében alkalmazkodó képessége is rugalmasabb?

Tudtad, hogy a jó egészségnek, a magas energiaszintnek, az ideális formának, valamint a szervezet ellenálló képességének az egyik legfontosabb pillére az optimális táplálkozás?

Ha nem testünk igényeinek megfelelően táplálkozunk, akkor azoknak a szabályozó rendszereknek a működését borítjuk fel, amelyek biztosítják szervezetünk számára a belső egyensúlyt.

Ebből fakad, hogy a táplálkozás óriási hatással van egészségünkre, hiszen egy betegség kialakulását mindig megelőzi valamilyen belső egyensúlytalanság, illetve a táplálkozás az egyik legdirektebb kapcsolat a környezettel, mert lényegében megesszük azt nagyon sarkítva.

Túl sok antitápanyagot (glutén, állati eredetű tej,- és tejtermék, finomított szénhidrátok, szója, koffein, tartósítószer, mesterséges ízfokozó, finomított só) tartalmazó ételt fogyasztasz? Ezek azok a rossz szokások, amelyek krónikus gyulladáshoz vezethetnek és károsíthatják a szervezetet.

Ezeknek a fogyasztása lényegében pusztítást okoz a bélrendszerben.

Lehet, hogy nem tudod, de a bélrendszer az egyik legfontosabb az emberi szervezetben. Ez az immunrendszered 3/4-ét teszi ki és sokan ezt figyelmen kívül hagyva, nem visznek különösebb tudatosságot a megfelelő táplálkozásra, és olykor figyelmen kívül hagyják testük jelzéseit is.

A rossz étkezési szokások megterhelik az emésztőrendszert, ami hormonegyensúlytalansághoz, túlzott éhséghez, fáradtsághoz és akár gyulladásokhoz is vezethet.

Szóval az antitápanyagmentes étkezés a nulladik lépés és érdemes azzal kezdeni táplálkozásunk változtatását, de érdemes azzal is tisztában lenni ezen túlmenően, hogy önmagában már az is stresszt okoz, ha nem az anyagcseretípusodnak megfelelően étkezel.

Viszont nem csak a bevitt élelmiszerek károsíthatják az emésztőrendszert, hanem a stressz szinted is hatalmas hatással van rá.

A stresszt szakmai életünk “normális” részeként fogadjuk el, de a stressz veszélyes.
Gyakorlatilag egy láthatatlan gyilkos, amit teljesen kiiktatni az életünkből, nem lehet, de azon bármikor változtathatunk, miképp kezeljük, hogyan reagálunk rá, ás mekkora teret engedünk neki a mindennapjainkban.

Az állandó stressz növeli a kortizol hormon szintet a szervezetben.
Ha a kortizol hosszabb ideig termelődik, károsíthatja a csontokat és az izmokat, megzavarhatja a normális hormonális háztartást.

Ráadásul a stressz gyengítheti az immunrendszert és a természetes immunvédelmet is, így ha rendszeresen szorongsz, félsz, pánikolsz vagy aggodalmaskodsz, a lehető leginkább terheled vele a szervezetedet, kitéve önmagad a külső környezeti “támadásoknak”, kihívásoknak.

Ez a folyamat különböző epigetenikai elváltozásokhoz vezethet, mely megnyilvánulhat fáradtságban, elhízásban és különböző egészségügyi kihívásokban, de akár abban is, hogy fogékonyabb leszel a különböző bakteriális fertőzésekre, vírusokra, gyulladásokra.

Mi lenne, ha kapnál a kezedbe egy olyan, tudományosan alátámasztott, szisztematikusan összeállított, személyre szabott, gyakorlatias és eredményes útmutatót, ami eszközként beveti a tudat teremtő hatalmát, az anyagcseretípusodnak megfelelő táplálkozás formáló erejét és egy intelligens mozgásprogram átváltoztató hatását?

 

Fontos figyelmeztetés!

Mi nem egy huszadik fogyókúrás vagy csodabogyókat kínáló, könnyű, erőfeszítés mentes és kényelmes, pár hetes pénztárca lehúzós “kamuságot” adunk, hanem egy olyan egészségtudatos, egyénre szabott és bizonyítottan működő életmód programot, amit több évtizedes kutatómunkára támaszkodó, holisztikus szemléletű orvosokból, dietetikusokból, természetgyógyászokból, funkcionális táplálkozási tanácsadókból és személyi edzőkből álló csapat állított össze.

Továbbá nemcsak megmutatjuk az utat, hanem végig is kísérünk rajta egy olyan támogató közösségi háttérrel, ahol naponta inspirálódhatsz, erőt meríthetsz, és élő példákat követhetsz annak érdekében, hogy te is azok táborába tartozz, akik felszabadultan, optimális testformájukban és egy erős, megbízható immunrendszerrel élvezik az életet.

Mivel a táplálkozás a szervezetünk belső egyensúlyát szabályozó rendszerekre hat, mint pl. vegetatív idegrendszer, hormonrendszer, sejtanyagcsere folyamatok, ezért egy olyan táplálkozási módszer, diéta, fogyókúra alkalmazásával, ami nem a Te testednek való, akár súlyos egészségromlást is tudsz okozni magadnak hosszútávon!

Éppen ezért érdemes abbahagynod a kísérletezést saját magadon, hogy vajon Neked mi válik be, mert az nagyon kockázatos és fárasztó lehet!

Válaszd inkább helyette a holisztikus megközelítést, ahol egyszerre alkalmazzuk a tudat, a táplálkozás és a testedzés erejét!

A tudatod hatalmát úgy tudod latba vetni az egészséged és az egészséges immunvédelmed elérése érdekében, hogy lépésről lépésre, egy vezetett meditáció segítségével képessé válsz tudatosan megteremteni azt.

A meditáció által lehetőség nyílik arra, hogy módosult tudatállapotban jobban megismerd önmagad. Képessé tesz arra, hogy tudatosítsd magadban tudattalan testi és mentális állapotaidat. Általa megfigyelheted régi automatikus programjaidat, majd azok felülírásával új létállapotot hozhatsz létre.

Az egészségre hangolva vezetett meditáció célja, hogy visszaállítsuk a szervezetünk belső egyensúlyát és aktiváljuk testünk természetes öngyógyító folyamatait. Ezt úgy érhetjük el, hogy módosult tudatállapotban megváltoztatjuk agyunk idegsejtjeinek berögzült sémáit a neuroplaszticitás, azaz az idegsejtek újrahuzalozásával. Ezt követően az új gondolati minták energia rezgését megfelelő pozitív érzelmekkel felerősítjük. Így a test belső kommunikációs csatornáin keresztül (vegetatív idegrendszer, celluláris és humorális mediátorok, biofotonok) eljuttatjuk az egészséges sejtműködéssel szinkronban lévő információt minden egyes sejtünkhöz.

Ezáltal sejtszinten ún. epigenetikai változásokat tudunk bekapcsolni, amelyek hatnak a DNS-re, azaz a sejtek magjában lévő örökítő – és információt tartalmazó anyagra. Így olyan gének kerülnek kifejeződésre, amelyek hatására a génből kinyert információ olyan funkcionális fehérjéket hoz létre, amelyek pozitív irányba változtatják sejtjeink működését. Így sejtszinten tudjuk magunkat az egészséges működésre hangolni.

A táplálkozás beállításánál pedig legfontosabb szempont, amit  figyelembe érdemes venni, hogy

NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!

Éppen ezért nem működnek a sablon diéták. Hiszen egyeseknél jó eredményt hoz pl. a vegetáriánus étkezés, míg másoknál viszont a paleo szerinti táplálkozás válik be. Pedig a két táplálkozási irány nagyon ellentmond egymásnak.

Egyedi sajátosságaid határozzák meg ugyanis, hogy számodra mi a megfelelő táplálkozás.

Ezt bizonyítja például egy kutatás, mely az úgynevezett FTO gén különböző génvariációját vizsgálta. Ugyanis az egyik változat hordozói hús alapú étkezéssel tudtak fogyást elérni, míg a másik változat hordozói növényi alapú étkezéssel tudták optimalizálni a testsúlyukat. (Moleres és mts. 2012).

Egy, a Nature folyóiratban megjelent tanulmányban kimutatták, hogy az emberek háromféle béltípussal rendelkezhetnek. Ez alapján egyes emberek enteromösszetétele (béltípusa) eltérést mutat annak tükrében, hogy fehérjében, zsírban gazdagon és szénhidrát szegényen vagy inkább fehérjében, zsírban szegényen és szénhidrátban gazdagon táplálkozzanak. (Peer Bork és mtsai. 2011)

Egy másik kutatás alapján különbözünk abban is, hogy a sejtjeink tápanyag égetést végző sejtszervecskéi inkább energia- vagy inkább hőtermelésre fordítják a táplálékok elégetéséből felszabaduló anyagokat, ami összefüggést mutat azzal, hogy inkább fehérjében vagy zsírban vagy inkább szénhidrátban gazdagabban táplálkozzanak (mitokondrionális haplotípus). (Douglas C. Wallace, 2005)

Mi utat tudunk mutatni abban, hogy Neked pontosan milyen irányt érdemes követned az étkezésben, ami összhangban van saját tested igényeivel, hogy maximalizáld az immunvédelmed, energikus legyél és kicsattanj az egészségtől!

Egyre több kutatás kerül napvilágra azzal kapcsolatban, hogy a járványügyi biztonsági intézkedések (például maszkviselés, távolságtartás és egyéb korlátozások) és a vakcinázás önmagában kicsi valószínűséggel fogja hosszú távon véglegesen megoldani a világban kialakuló helyzetet.
Ilyen például a Nature magazinban megjelent ‘Five reasons why COVID herd immunity is probably impossible’ című cikk vagy Dr. Geert vanden Bossche PhD is írt tudományos cikkeket a témában. (geertvandenbossche.org 2021.)

Amit hangsúlyozni szeretnénk ezzel, hogy a több, mint 50 trillió sejtből felépülő emberi szervezet végtelen intelligenciája és az azt szabályozó immunrendszere csak akkor fog kellő hatékonysággal megküzdeni a patogén kórokozókkal, ha megfelelő belső környezetet teremtünk életmódunkkal, melynek szerves része az egészségtudatos, személyre szabott táplálkozás, lelki-mentális egészség, rendszeres testmozgás és típusnak megfelelő vitaminpótlás.

A táplálkozási útmutatások dzsungelében viszont nagyon könnyű eltévedni.

Ha azt akarod, hogy a táplálkozásoddal tényleg megtámogasd a szervezeted egészséges és erős működését, akkor érdemes szem előtt tartanod – mielőtt bármilyen diétába belekezdenél -, hogy különbözünk abban, hogy kinek mi az ideális irány.

Vajon miért nem vagyunk egyformák a táplálkozási igényeink szerint?

Ez annak köszönhető, hogy az emberiség a népvándorlás során különböző klímazónákban telepedett le, ahol a túlélés érdekében alkalmazkodnia kellett az adott környezeti hatásokhoz és az adott területeken lévő élelemforrásokhoz. Ezek befolyásolták a homeosztatikus rendszereiket, mint például a vegetatív idegrendszert, égetőrendszert, hormonrendszert. Így jelentős különbségek alakultak ki ember és ember között az epigenetikai alkalmazkodásnak köszönhetően.

Az epigenetika a gének feletti irányítást jelenti, amely a külső környezeti tényezők hatására biztosítja a szervezet alkalmazkodó képességét sejt szinten, ami olyan módosulásokat okozhat, ami tovább is örökíthető a következő nemzedéknek.

Az epigenetikai hatásoknak köszönhetően az embereknél különböző anyagcseretípusok alakultak ki, amelyek meghatározzák azt, hogy számukra mi az ideális táplálkozási irány.

*Amennyiben mélyebben is érdekel szakmai módszertanunk, esetleg még szkeptikusnak érzed magad az anyagcseretípusok létjogosultsága kapcsán, akkor ajánlom figyelmedbe a blogunkban található tudományos értekezést a humán populáció epigenetikai anyagcseretípus módosulásairól, összefüggésben az egyéni táplálkozási igényekkel. Ehhez a linket az oldal alján találod majd.

Ez alapján 3 fő típus határozható meg:

sandwich

Szénhidrát típus

akinek inkább sovány, leginkább növényi eredetű fehérjékre, kevesebb zsírra és több jó minőségű szénhidrátra van szüksége.

meat

Fehérje típus

akinek több állati eredetű fehérjére, több zsírra és kevesebb szénhidrát forrásra van szüksége.

balance

Egyensúlyi típus

aki az előbb említett két véglett között van.

A fent felsorolt 3 kategória határozza meg tehát a táplálkozási típust, de emellett figyelembe vesszük a hormonális beállítottságot, egyéni érzékenységeket, a vércsoportot, valamint az életviteli szokásokat is, akárcsak a testformát és az esetleges zsírpárnák elhelyezkedését.

Ha olyan életmódot folytatsz, amely típusoddal ellentétes, akkor kibillenhetsz az egyensúlyodból.

Ahhoz hogy valódi változást érj el, tudatos életmódváltásra van szükséged.
Ezért érdemes egyszerre foglalkoznod a tudat teremtő erejével, a számodra megfelelő táplálkozással és a hatékony testedzéssel.

A fizikai aktivitás, a sport is lényeges eleme az életmódváltásnak, viszont ezt is érdemes intelligensen és okosan végezni. Főleg ebben az időszakban, amikor terembe se nagyon lehet menni, és nehezebb szakemberhez is fordulni.

Ez lehet az egyik nehézség, a másik azonban az, hogy nagyon nem mindegy, hogy mit és hogyan is csinálsz, hogy az számodra hatékony legyen!

Lényeges az is, hogy olyan állapotban legyen a szervezeted és a tested, mely alkalmas a mozgásra és a terhelésre.

Amennyiben már készen állsz arra, hogy belevágj valamilyen edzésbe, akkor most nagyon jó helyen vagy, mert egy remek edzés lehetőséggel kedveskedünk neked.

Összeállítottunk néhány edzésvideót, melyek pont azt segítik elő, hogy beépítsd az életedbe a rendszeres testmozgást.

Nem kell hozzá elmenned sehova, az otthonod kényelméből, a saját tempódban végezheted. Nem kell hozzá extra felszerelés, csak olyan, amit otthon is megtalálsz a háztartásban vagy nagyon könnyen beszerezhető.

Bármely testmozgás során az egyik legfontosabb dolog, hogy a saját edzettségi szintednek megfelelő terhelést válassz.

Ezért a videókban lévő edzésfeladatokat úgy válogattuk össze, és olyan instrukciókat adunk hozzájuk, melyekből lehetőséged lesz kiválasztani azt a változatot, amire éppen képes vagy a jelenlegi edzettségi szinteden.
Azonban bőven van benne fejlődési lehetőség is, ha azt valóban rendszeresíted az életedben!

A videók közt találsz kétféle felsőtest programot, kétféle alsótest programot, és kétféle törzs programot, valamint bármilyen edzés elválaszthatatlan részét képező bemelegítés és nyújtás videót is!

Ez nem egy személyre szabott, komplett edzésterv, de akár még az is összeállítható belőlük. Hiszen még A és B variációt is kombinálhatsz a videókból, sőt még többet is lehet variálni, ha egymás után végzed el őket.

De alapvetően arra tökéletesen megfelelőek ezek a videók, és ezt a célt is szolgálják, hogy elindulj ezen az úton, hogy megszeresd a mozgást, és hogy az életed részévé váljon az.

A videókban minden egyes feladatot bemutatunk, hogyan kell elvégezned helyesen, és több instrukciót is kapsz arra vonatkozóan, miként tudod őket variálni.

Talán nem az edzés a legfontosabb elem az életmódváltás során, de a fizikai aktivitás az, ami felteszi a pontot az i-re, vagyis amitől kerek lesz az egész.

Lehet nélküle élni, de nem érdemes, mert olyat ad minden szinten, aminek csak pozitív előnyei vannak az életedben.

A látható formai átalakulásokon túl funkcionális változások is végbe mennek a szervezetben, melyeknek nincsenek látható fizikai jelei, csak érezzük őket. Tehát edzeni nem csak azért kell és szükséges, hogy jól nézzünk ki a tükörben bikiniben is, hanem azért is, mert erősödik a szív- és vérkeringési rendszer, rugalmasabb lesz az érhálózat, nő a tüdőkapacitás, nő a szervezet oxigénfelvevő képessége.
Továbbá erősíti az immunrendszert, önbizalom és önbecsülés növelő hatása van, kitartásra tanít, nő az akaraterő ezáltal. Emellett stresszlevezető hatása is van, kikapcsolódást jelent, feltölt, a jelenben tart és a sort még hosszasan folytathatnánk.

Ne fusd tovább a felesleges köröket!

Vegyél részt egy olyan komplex életmódváltó programon,
ahol egyszerre foglalkozunk a tudat teremtő erejével, az anyagcseretípus meghatározáson alapuló, személyre szabott táplálkozással és intelligensen összeállított, hatékony testedzéssel!

Nézd meg, mit értek el mások, akik már kipróbálták a módszert

Jánosnak röpke 3 hónap alatt 85%-ra emelkedett vitalitása, illetve pozitív mellékhatásként 15 kg-ot fogyott is tisztán zsírból.

Ildikó 6kg-ot fogyott tisztán zsírból, miközben jelentős javultak pajzsmirigy-alulműködéses tünetei és sejtvitalitását is 70%-ra emelte, elérve mindezzel az életmódváltás terén kitűzött céljait!

Nem számít a kor, sosincs késő elkezdeni, 74 évesen is lehet életmódot váltani!

P.Gy
127033734_2747934368752128_3449887259096599543_o

Ildikó az ösztrogéndominanciája, pajzsmirigy diszfunkciója, mellékvese kifáradása, inzulinrezisztánciája ellenére közel 8 kg-ot fogyott tisztán zsírból 3,5 hónap alatt

Súlyos szívelégtelenség indította el Arne-t az életmódváltás útján…
9 kg-ot fogyott tisztán zsírból, 5 gyógyszerből 4-et elhagyott

Keresd az egyensúlyt és legyél egészséges!

A komplex, holisztikus életmódváltó program, amely magában foglalja

Egészségre hangolva online vezetett meditációs hanganyagot korlátlan hozzáféréssel 2.990 Ft értékben

120 perces műszeres mérésekkel egybekötött, személyre szabott táplálkozási tanácsadást 49.900 Ft értékben, melynek része:
anamnézis (melynek során kérdések segítségével feltérképezzük táplálkozás- és életviteli szokásaidat, problémaköröd és céljaid
táplálkozási- és hormontípus (anyagcseretípus) speciális műszeres mérése
sejtvitalitás mérés
– testösszetétel mérés
– egyéni ételintolerancia mérése speciális élelmiszerekre, vitaminokra, étrend-kiegészítőkre
részletes kiértékelés és tanácsadás (ok-okozati összefüggés, mérési eredményeid, személyre szabott élelmiszerlista, bővebb leírás a táplálkozási- és hormontípus kombinációdról, anyagcseretípus szerinti étrend-kiegészítő ajánlás)
– 1 héten belül kiküldött egy hetes mintaétrend receptekkel, recept leírásokkal, bevásárlólistával
– valamint a program része egy 60 perces kontroll mérés és konzultáció, mely 6-12 hónapon belül felhasználható

BombaAnyuka egészségtudatos receptjei című receptkönyv online verziójához 1 éves hozzáférést 3.990 Ft értékben

Egy bemelegítésről szóló edzésvideót
Hat erősítő gyakorlatokat tartalmazó edzésvideót
Egy nyújtásról szóló edzésvideót
– A 8 edzésvideót együtt 9.900 Ft értékben –

Összesen 66.780 Ft, amit 2021. június 30-ig történő jelentkezés esetén akciósan, 26% kedvezménnyel mindössze 49.900 Ft-ért már megkaphatsz!

Minden esetben 5 lépésben állítjuk be személyre szabottan klienseink táplálkozását:

1. lépés: Élelmiszerlista

amelyből megtudod, hogy személyre szabottan melyek azok az élelmiszerek, amelyek jótékony, semleges, ritkábban fogyasztandóak vagy kerülendőek számodra.

2. lépés: Tápanyagarányok

amelyből megtudod, hogy típusodat és egyedi sajátosságokat tekintve, milyen arányban fogyassz egy étkezésen belül fehérjében, zsírban és szénhidrátban gazdag élelmiszert, a legjobb felszívódás érdekében, hiszen ebben sem vagyunk egyformák, kinek mi javasolta

3. lépés: Ritmus

amelyből megtudod, hogy táplálkozási típusodat, életviteledet, célodat figyelembe véve, neked hányszor érdemes étkezned egy nap és mikor.

4. lépés: Mennyiség

amelyből megtudod, hogy számodra mi az ideális napi kcal beviteled és azt hogyan oszd el.

5. lépés: típusra szabott étrendkiegészítő ajánlás

mely esetében megtudhatod, hogy táplálkozási típusodnak megfelelően milyen vitaminok fogyasztása javasolt számodra.
Az ötödik lépés a pont az i-re, ugyanis ha már az első négy lépés rendben van, mindenképp érdemes a számunkra megfelelő vitaminok fogyasztását is beiktatni a mindennapjainkba. De nagyon nem mindegy mit mivel, milyen arányban szedünk, ahogy az összetevők sem. Így érdemes a típusunknak és egyedi sajátosságainknak megfelelő, jó minőségű étrend-kiegészítőket választanunk.

Ezt követően a komplett program részeként megkapod:

a mérési eredményeidet,

ok-okozati összefüggések kielemzését,

a személyre szabott élelmiszerlistádat,

bővebb leírást a táplálkozási- és hormontípusod kombinációdról,

egy héten belül küldünk egy 1 hetes mintaétrendet receptekkel, recept leírásokkal és bevásárló listával,

illetve személyes tanácsadás esetén 6-12 hónap múlva kontroll mérés- és tanácsadást.

2021. június 30-ig történő jelentkezés esetén a program magában foglalja:

Egészségre hangolva online vezetett meditációs hanganyagot korlátlan hozzáféréssel 2.990 Ft értékben

120 perces műszeres mérésekkel egybekötött, személyre szabott táplálkozási tanácsadást 49.900 Ft értékben, melynek része:
anamnézis (melynek során kérdések segítségével feltérképezzük táplálkozás- és életviteli szokásaidat, problémaköröd és céljaid
táplálkozási- és hormontípus (anyagcseretípus) speciális műszeres mérése
sejtvitalitás mérés
– testösszetétel mérés
– egyéni ételintolerancia mérése speciális élelmiszerekre, vitaminokra, étrend-kiegészítőkre
részletes kiértékelés és tanácsadás (ok-okozati összefüggés, mérési eredményeid, személyre szabott élelmiszerlista, bővebb leírás a táplálkozási- és hormontípus kombinációdról, anyagcseretípus szerinti étrend-kiegészítő ajánlás)
– 1 héten belül kiküldött egy hetes mintaétrend receptekkel, recept leírásokkal, bevásárlólistával
– valamint a program része egy 60 perces kontroll mérés és konzultáció, mely 6-12 hónapon belül felhasználható

BombaAnyuka egészségtudatos receptjei című receptkönyv online verziójához 1 éves hozzáférést 3.990 Ft értékben

Egy bemelegítésről szóló edzésvideót
Hat erősítő gyakorlatokat tartalmazó edzésvideót
Egy nyújtásról szóló edzésvideót
– A 8 edzésvideót együtt 9.900 Ft értékben –

Összesen 66.780 Ft, amit 2021. június 30-ig történő jelentkezés esetén akciósan, 26% kedvezménnyel mindössze 49.900 Ft-ért már megkaphatsz!

Tudjuk, hogy ez nem egy egyszerű út, így senkinek sem engedjük el a kezét. Ezért a tanácsadás után lehetőséged lesz az egészségmentoroddal való – elsősorban – e-mailes kapcsolattartásra!

Honnan tudhatod, hogy az életmódváltásod valóban eredményes lesz a tanácsadás után?

Kevésbé leszel fogékony a környezetedet sújtó kórokozókkal szemben, mivel érezhetően erősödik az immunrendszered.

Magasabb energiaszintet tapasztalsz viszonylag rövid időn belől, akár 3-4 hét elteltével

A súlyvesztés zsírból történik és nem izomból. Ez azért jó, mert akkor feszes, tónusos, formás leszel.

Az elért eredményt meg tudod tartani hosszú távon is, azaz nincs visszahízás.

A saját személyre szabott étrended nem csupán egy fogyókúra, hanem élethosszig tartó tudatos választás.

Mivel figyelembe vesszük a jelenlegi életmódbeli szokásaidat, ezért a tanácsadáson beállított étrended igazodik az életmódodhoz, napi ritmusodhoz. Így könnyebb ezen az úton járnod!

Jelentkezz a komplett BodyWakes személyre szabott táplálkozási és életviteli programra, ha szeretnéd a legmegfelelőbben táplálni szervezeted, hogy elérhesd és megtarthasd:

a jó egészséget

az ideális formát

és a magas energiaszintet!

Szakmai ajánlások

Szeretnélek bíztatni az ÉLETMÓDVÁLTÁSRA. Azonnal jöhet a válaszod, minek nekem mentor, elég az elhatározás és az erős akarat! Csakhogy nagyon tévedsz, az elhatározás és az erős akarat ahhoz kell, hogy odaállj a starthoz. De az úthoz, amin eljutsz egy tartós – hangsúlyozom, nem időszakos életmód változtatáshoz, vezetőre van szükséged, mert eltévedsz. 35 éve dolgozom belgyógyász, kardiológus és foglalkozás egészségügyi orvosként és ezáltal az egészségügy és a magyar emberek egészségi állapotának és gondolkodás módjának – életmódjának széles palettájára van rálátásom. Kezdetekben még elsődlegesen a betegeim vergődéseit láttam a súly problémák, a diéták, és a rendszeres mozgás kérdésével kapcsolatban. Gondjaim voltak, mint dietetikai és életmód tanácsadó orvos, mert nem tudtam igazán tartós eredményeket, biztos sikert garantáló módszereket ajánlani. Aztán az életkorom előre haladtával már személyesen én is beléptem az útkeresők csapatába és a betegeimmel konzultálva próbálkoztam százféle programmal. A káposztalevestől az egész speciális étrend kombinációig mindent kipróbáltam, de a jojó effektus, azaz a fogyás utáni visszahízás engem sem került el. Törtem a fejem, hogy hogyan tudnék előre lépni és a sok általános tanács és elv helyett egy egyedi, személyre szabott programot javasolni és kipróbálni. Ekkor jött a találkozás egy életmódjában-megjelenésében teljesen pozitívan megváltozott ismerősünkön keresztül Zsolt és Enikő módszerével. Elmentem egy szombat délelőttön előadásukra, még az utolsó pillanatban is kétkedve, hogy orvosként mit keresek én itt, nekem kéne oktatni, nem engem…. Az előadás azonban meggyőzött arról, hogy így kell kezdeni az életmódváltást!

Dr. Ruzsás Éva

belgyógyász

Végre egy módszer és tudás, melynek segítségével valóban egyénre szabható étkezési irányelvek adhatók! Nem egy újabb divat-hullám, hanem a test valódi igényeit kiszolgáló ajánlás-rendszer, mely tudatosan kialakított szokások segítségével átütő eredményt hoz; a gyakorlatban mindenkinél egyaránt működik, mert követve az objektív tesztek által kapott eredményt és tanácsokat, alapjaiban változtatja meg a testi működést. Jelenleg nincs ehhez hasonlóan nagy segítséget jelentő módszer az étkezési tanácsok útvesztőjében.

Heszberger Edina

dietetikus

 

Orvos-természetgyógyászként ugyanaz a cél motivál engem is, mint a Bodywakes csapatát: minél több embert megismertetni az egészségtudatos életformával, melynek részei a tudatos, pozitív gondolkodás; az egyénre szabott, egészséges táplálkozás és a megfelelő testmozgás. Én is úgy gondolom, hogy mindhárom terület együttes, tudatos fejlesztése szükséges ahhoz, hogy az ember egy egészséges, teljes, kiegyensúlyozott életet élhessen. Ajánlom ezt a programot mindazoknak, akik szeretnének egy szakértő, támogató közegben az egészségtudatosság útján elindulni és fejlődni.

Dr. Rusvai Beáta

gyermekgyógyász szakorvos, orvos-természetgyógyász, akupresszőr, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó

Mennyibe kerül a program?

A komplex, holisztikus szemléletű életmódváltó program, amely magában foglalja:

  • Az Ideális forma elérése meditációs hanganyaghoz való korlátlan hozzáférést 2.990 Ft értékben
  • A személyre szabott, műszeres mérésekkel egybekötött táplálkozási tanácsadást egy hetes mintaétrenddel és kontroll méréssel együtt 49.900 Ft értékben
  • A BombaAnyuka egészségtudatos receptjei című receptkönyv online verziójához 1 éves hozzáférést 3.990 Ft értékben
  • Összesen 8 darab edzésvideót 9.900 Ft értékben, melyek közt találsz:
    • 1 bemelegítésről szóló edzésvideót
    • 6 erősítő gyakorlatokat tartalmazó edzésvideót
    • 1 nyújtást bemutató edzésvideót

 

Összesen 66.780 Ft,
amit 2021. június 30-ig történő jelentkezés esetén
akciósan, 26% kedvezménnyel mindössze 49.900 Ft-ért már megkaphatsz!

*az akciós időszak 2021.május 6 és 2021. június 30. között tart és időpont foglalásra vonatkozik, nem pedig a tényleges megvalósulásra.

 

Helyszín

Budapest

Medcity Egészségközpont

1044 Budapest, Megyeri út 53.

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes tanácsadásra 100% Garanciát vállalunk 3 hónapon belül!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a tanácsadással, akkor három hónapon belül kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a tanácsadáson!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a tanácsadáson kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint a jegy ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk a tanácsadáson!

Időpontfoglalás és jelentkezés

Jelentkezz a akciós Táplálkozási & Életviteli Programra!

Kérlek, töltsd ki az űrlapot és mi felvesszük Veled a kapcsolatot!