Funkcionális táplálkozási ismeretek felvétel

8 alkalmas képzés, 48 órás képzési időtartamban – videóanyag

Kinek szól a képzés felvétele?

Elsősorban azoknak, akik érdeklődnek a természetgyógyászat és a táplálkozástudomány iránt, valamint szeretnék elsajátítani a funkcionális táplálkozási ismereteket.

Mit tartalmaz az anyag?

Az összesen 7 alkalom, naponta 6 órás képzési napok felvételét.

Tematika

I. Nap

Általános egészségügyi alapismeretek

Előadó: Árendás László

Táplálkozás és az evolúció

Előadó: Árendás László

Funkcionális állapotfelmérések 1. rész

Előadó: Felföldi Melinda, Szántai Zsolt

II. Nap

Funkcionális állapotfelmérések 2. rész

Előadó: Felföldi Melinda, Szántai Zsolt

Funkcionális laborelemzés 1. rész

Előadó: Felföldi Melinda, Szántai Zsolt

III. Nap

Funkcionális laborelemzés 2. rész

Előadó: Felföldi Melinda, Szántai Zsolt

Hormonrendszer

Előadó: Dr. Csiszár Miklós

IV. és V. Nap

Funkcionális táplálkozási protokollok

Előadó: Felföldi Melinda, Szántai Zsolt

VI. Nap

Antitápanyagok

Előadó: Dr. Báthory Gábor

Speciális fitoterapikumok

Előadó: Dr. Báthory Gábor

VII. Nap

Gyakorlati felkészítés az egészséges életmód és a táplálkozási terv kialakításához

Előadó: Szántai Csonka Enikő, Szántai Zsolt

Táplálkozás és sport kapcsolata

Előadó: Szántai Csonka Enikő, Szántai Zsolt

Makrobiotika

Előadó: Árendás László

Homeopátia

Előadó: Árendás László

Oktatóink

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, az “Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert. Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben.

Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 5 gyermek büszke édesapja.

csonka-eniko

Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

Végzettségét tekintve személyi edző, gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében. Az edzősködés mellett a versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el.

Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt. A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és három közös gyermekük büszke édesanyja.

Felföldi Melinda Melitta

A BodyWakes táplálkozási szekció szakmai vezetője, gasztronómiai- és életmód tanácsadó, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, Germán Gyógytudomány konzulens, ThetaHealing konzulens, a BodyWakes Életmód Akadémia alapító tagja, oktatója, BodyWakes Nagykövet

 

A JEL-en = az Út – amelyen most jár: a BodyWakes táplálkozási szekciójának vezetőjeként ellátja

  • a cég táplálkozási részlegének szakmai képviseletét
  • a BodyWakes csapat egészségmentorainak szakmai képzését, továbbképzését, tudásuk bővítését
  • a BodyWakes Életmód Akadémia képzési anyagainak összeállítását és oktatását – hiteles, naprakész szakmai információk felkutatásával, rendszerezésével
  • a hozzá forduló ügyfelek táplálkozási- és életmód tanácsadását céljaik elérése érdekében

Melitta mottója és célkitűzése:
“Ne halat adj az éhezőknek, hanem tanítsd meg őket halászni!”

Árendás László

Természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta, bioenergetikus, fülakupunktúrás addiktológus, szemtréner, az Ezokurzus képzési központ vezetője

2000 márciusában kaptam természetgyógyász diplomáimat, ezen belül Életmód-tanácsadó és terapeuta, Bioenergetikus, Fülakupunktúrás Addiktológus, valamint Szemtréner képesítéssel rendelkezem.

A napi rendelés mellett előadásokat tartok bioenergetikából, s az ehhez tartozó kezelési módszerekről. Anatómiát – élettant – kórélettant, szimbólum terápiát, fülakupunktúrás addiktológiát, tradicionális Thai – masszázst, makrobiotikát, kézfejen és lábfejen található kezelési pontokat oktatok.

Végzett természetgyógyászok számára kollégáimmal akkreditált képzéseket tartunk több diszciplínában.

Dr. Báthory Gábor

Szakgyógyszerész, fitoterapeuta, életmód-tanácsadó és terapeuta
Több természetgyógyászati szakterületen az ÁEEK vizsgaelnöki és szakértői névjegyzékének tagja

Pályámat kutatóként és egyetemi oktatóként kezdtem, és jelenleg is részben a kutatásban dolgozom. A természetes gyógymódokkal és életmód-terápiákkal mintegy tizenöt évvel ezelőtt kezdtem el aktívan foglalkozni. Tanítványaim főként fitoterápia tanfolyamok oktatójaként, életmódtáborok gyógynövény-ismereti túráin, vagy ÁEEK vizsgáztatóként találkozhatnak velem. Az oktatásban arra törekszem, hogy a lehető legtöbb és legjobb szakmai segítséget adjam a tanítványaimnak.

Kedvenc idézetem: “Ha arra mégy, amerre az utad visz, bizonyosan meg fogsz érkezni.” (P.É.)

Dr. Csiszár Miklós

Sebész szakorvos, Hormonegyensúly tanácsadó

Már nagyon korán tudtam, hogy sebész akarok lenni, mégis – több mint tízévnyi tanulás, tizenhárom évi kórházi munka, számos ügyelet és műtét után – úgy döntöttem, hogy elhagyom a sebészi pályát. Ennek okait többek között az egészségügyben tapasztalt visszásságok, az oki helyett a tüneti kezelés elve, a műtétek során az emberi szervezetben látottak, valamint a saját életvitelem fokozatos átalakításából fakadó előnyök képezték, amelyek hatására szemléletet és életmódot váltottam.

A figyelmem a már kialakult betegségek kezeléséről a megelőzésre terelődött, ami olyan tanulmányokhoz vezetett, amelyekben korábban nem volt részem. Az egészséges táplálkozás és életmód, az ésszerű fogyókúra, valamint a természetes hormonegyensúly fontossága így került mindinkább előtérbe. A gyógyítás útja számomra már nem a műtét, a gyógyszer, a sugár vagy a kemikália, hanem az, ha tudtára adom az embereknek, hogyan lehet rendbe hozni az alapokat, helyreállítani a szervezet egyensúlyát, s javítani az életminőséget úgy, hogy ne legyen szükség az ipar által ránk erőltetett vegyszerekre és eljárásokra.

Dr. Rusvai Beáta

Gyermekgyógyász szakorvos, Egészségügyi közgazdász és menedzser, Természetgyógyász, Okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, Okleveles Holisztikus táplálkozási tanácsadó, Hormonegyensúly tanácsadó, a Magyar Életmód Orvostani Társaság tagja

Orvosi diplomámat 1998-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, egészségügyi közgazdász és menedzser diplomámat 2000-ben a Szegedi Tudományegyetemen szereztem. 2008-ban csecsemő- és gyermekgyógyász szakvizsgát tettem. 18 éves tapasztalatom van a gyógyítás területén. Dolgoztam gyermekkórházakban, és újszülött-koraszülött osztályokon is, jelenleg magánpraxisban fogadom a gyógyulni vágyó gyermekeket és felnőtteket. Mindig is érdekeltek a természetes gyógymódok.

Munkám során holisztikus szemlélettel dolgozom, mindig az egész embert figyelem, test-lélek-szellem síkon, és ötvözöm a nyugati és keleti gyógymódokat.

A felvétel díja

119.000 Ft

Részletekről és egyéb lehetőségekről érdeklődjön alábbi elérhetőségeinken:
andrea.szilagyi@bodywakes.hu
+36 70 633 9368