Egészségtudatos ételek elkészítése a gyakorlatban, élesben a konyhában

– Hogyan használd az egészséges alapanyagokat a konyhában?
– Hogyan tipizáld az ételeidet a saját tápanyagarányaidnak megfelelően?
– Megmutatom élőben a konyhában, hogyan készítheted el az ételeidet! 

Te is..

Újdonságként tekintesz a ``mentes`` alapanyagokra?

Félve kísérletezel számodra ismeretlen hozzávalókkal?

Gondban vagy azzal, hogyan állj neki tipizálni az ételeidet?

Nehezen boldogulsz az élelmiszerlistáddal?

Jobban megérted, mit hogy kell csinálni, ha együtt készítjük el az ételeket a tűzhely mellett a konyhában?

Neked is tele a fejed kérdésekkel, hogyan valósítsd meg a gyakorlatban a táplálkozási tanácsadáson elhangzottakat?

Van rá megoldás!

Jelentkezz a gyakorlatias főző workshopra, ha:

Szeretnéd,hogy egy kellemes környezetben együtt készítsünk el ételeket

Szeretnéd az új, antitápanyag mentes alapanyagok minden fortélyát gyorsan és egyszerűen megismerni

Szeretnéd megtanulni, hogyan készítsd el saját, illetve családod kedvenc fogásait egészségesen, ízletesen és egyben könnyedén

A sok idegőrlő próbálkozás helyett időt és energiát akarsz megtakarítani a konyhában

Szeretnéd megérteni ezt a koncepciót, hogy aztán bátran belevidd a saját ízlésvilágodat és személyiségedet

Kíváncsi vagy, hogy néz ki ez az egész a gyakorlatban

Mire számíthatsz a nap során?

A gyakorlatias, főző workshop menete:

  1. Első lépésben bemutatkozom és összefoglalom a workshop tervezett tematikáját
  2. Elmagyarázom, hogyan kezdjünk hozzá egy tipizált étel elkészítéséhez
  3. Átnézzük, milyen alapanyagokra van szükségünk az adott étel megfőzéséhez
  4. Eközben elkezdjük az ételek főzését
  5. Amíg főnek az ételek, ha bármilyen kérdés felmerül Benned, természetesen felteheted és megbeszéljük
  6. Megmutatom, hogy a hagyományos ételeket is el lehet készíteni egyszerre egészségesen és finoman is, miközben esztétikailag is ínycsiklandozó tud lenni
  7. Főzés közben átvesszük az adott étel és alapanyagainak a felhasználási lehetőségeit, fűszerezési variációit
  8. Végül, de nem utolsó sorban további hasznos tippeket, tanácsokat, ötleteket adok azzal kapcsolatban, milyen ételeket készíthetsz és válaszolok egyéb felmerülő kérdéseidre

Tervezett Menüsor

Hamarosan…

 

Az elkészült ételeket a helyszínen van lehetőség megkóstolni.

 

*Az alapanyagok beszerzési lehetőségei végett a változtatás jogát fenntartjuk

** Mivel az ételekből 1-1 adag készül Enikő által és nem egy tankonyháról van szó, így csak kóstolásra van lehetőség, bőséges ebédre sajnos nem. Köszönjük a megértést!

Mindezt élőben, a konyhában, a tűzhely mellett, ahol testközelben láthatod a főzés minden csínyját-bínyját,  aktuális kérdéseidtől függően,
rugalmasan alakítva!

Aki a workshopot tartja:

134_K0A9790_pp

Szántai Csonka Enikő

4 gyermekes családanya, a BodyWakes női alapítója, egészségmentor, funkcionális táplálkozási tanácsadó, fitness szakember, a BombaAnyuka egészségtudatos receptjei című receptkönyv szerzője

Bemutatkozás

Az egészség témakörével annak idején, még 2008-ban személyi edzőként kezdtem el foglalkozni, de előtte sok területen kipróbáltam magam. Dolgoztam a Mc Donalds’ban diákként, ahol fél év alatt műszakvezető lettem és rengeteget tanultam. Egy gumiabroncsokkal és felnikkel foglalkozó országos vállalat egyik budapesti telephelyén értékesítőként és ’mindenesként’. De például voltam a néhai Citibankban is telefonos behajtó… Éreztem, hogy nem vagyok a helyemen, így mindig tovább mentem, de valójában egyik sem volt az én utam.

Kattints a folytatásért

A sport viszont mindig is végig kísérte az életemet gyerekkoromtól kezdve. Így egyszer csak elmentem egy edzőterembe, ahol később edzőként dolgoztam is, s egyszerűen magával ragadott ez a világ. Imádtam oda járni, edzővel dolgoztam első perctől kezdve, nem volt kérdés, beleszerettem abba az egészbe. Úgy éreztem, megérkeztem, hazaértem, itthon vagyok. Így alakult, hogy hamarosan már én is edzőnek tanultam, és elvégeztem számos képzést ezen a területen, hogy a lehető legprofibb legyek, és minél többet tudjak nyújtani a hozzám forduló vendégeknek. Annyira megtaláltam magam ebben, hogy kb. 3-6 hónap leforgása alatt a nulláról építettem fel úgy az ügyfélkörömet, hogy reggeltől estig jöttek hozzám edzésre. Ez valóban az a szakma volt, ami igazán feltöltött. Imádtam, a hivatásom volt, nem a munkám.

Közben annyira magával ragadott ez a világ, hogy elkezdtem versenyezni is fitness modell kategóriában, ami odáig ment, hogy többszörös magyar bajnok lettem, majd megnyertem az egyik IFBB Világkupát, mellyel jogot nyertem az amerikai Arnold Classicon való részvételre is, ahol bekerültem a Top 10-be. Egy álom vált valóra, imádtam ennek az egésznek minden egyes percét.

Majd ahogy folyamatosan mélyedtem bele a „munkámba”, és szereztem minél több ismeretet, tudást a szakmámról, nem tudott elkerülni engem
sem, hogy elkezdjek foglalkozni a táplálkozással is. Hiszen már akkor tapasztaltam a vendégeimen, hogy ami az egyiknél működik, az a másiknál nem biztos, hogy fog.

Ráadásul ők voltak azok, akik hozzám fordultak tanácsért azzal kapcsolatban, hogyan is kellene enniük. Én ebben még nem voltam akkor szakember, és gondban is voltam, most miket mondjak, hogy az jó legyen, hiszen nem vagyunk egyformák, és ahogy írtam is fentebb: az, ami nekem bevált, az másnál nem biztos, hogy működni fog.

Így adta az élet a lehetőséget, hogy közben megismerkedtem Zsolttal, aki mára már a Férjem is. Ő viszont ezen a területen már akkoriban is profi volt, és kész rendszere volt arra, hogy kinek mi a jó a táplálkozást illetően.  Zseniális együttállás lett. Én szinte minden vendégemet hozzá küldtem táplálkozási tanácsadásra, és hát persze, hogy engem is érdekelni kezdett ez
az irány is. Ezért, amit csak tudtam, megtanultam tőle. Így lett aztán, hogy összeadtuk, amink volt, és megalapítottuk együtt 2014-ben saját vállalkozásunkat, a BodyWakes-t, ahol sokáig csak ketten voltunk minden szerepben, miközben megszülettek a gyermekeink is és folyamatosan bővült a kis családunk. Mára már 4 gyermekes büszke, boldog anyuka vagyok. 3 kislány és egy fiúgyermek döntött úgy, hogy minket választ szüleinek.

Ők nekem az a motiváló és egyben inspiráló erő is, hogy megmutassam, hogy anyukaként és feleségként is lehetséges Nőnek maradni, hogy élhetünk egészségesen – mert ha egészséged van, akkor mindened megvan -, hogy példát mutassak nekik ebben és a példaképük lehessek. Miután én rengeteget főzök a családomnak, természetesen egészséges verzióban, mondhatni jól megtanultam már használni ezeket az alapanyagokat.
Épp ezért született meg ez az ötlet, hogy szívesen megosztom a tudásomat másokkal is, akik érdeklődnek az egészségtudatos főzés rejtelmei iránt.

Hol és mikor?

Helyszín:

2120 Dunakeszi

Személyesen
*illetve online csatlakozással, Zoom rendszeren keresztül is

Időpont:

2021. december 11. szombat 10h-13h között

Mennyibe kerül?

A workshop díja 9.900 Ft (180 perc)
Maximum létszám: 10 fő

*Kérdésektől és problémaköröktől függően előfordulhat, hogy a 3 óra időtartamhoz képest kicsit csúszunk
** Mivel az ételekből 1-1 adag készül Enikő által és nem egy tankonyháról van szó, így csak kóstolásra van lehetőség, bőséges ebédre sajnos nem. Köszönjük a megértést!

100% pénz-visszafizetési garancia

A workshopon való részvételre 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a workshoppal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen részt vehetsz a programon.

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit a workshop során kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Gyakori kérdések

Mivel készüljek a workshopra?

Amennyiben már részt vettél nálunk táplálkozási tanácsadáson, mindenképp hozd magaddal személyre szabott élelmiszerlistádat. Ezen kívül tollat, papírt és/vagy füzetet érdemes magaddal hozni, hogy tudj jegyzetelni.

Részt vehetek-e a workshopon abban az esetben is, ha még nem tudom a táplálkozási típusomat?

Akkor is hasznos lehet számodra a gyakorlatias workshop, ha még nem voltál anyagcseretípus-meghatározáson alapuló táplálkozási tanácsadáson, és csak az egészséges, antitápanyagmentes alapanyagok használatával ismerkednél meg.

Van lehetőség online részvételre is?

Nem, a workshopoon kizárólag személyes részvételre van lehetőség.

Szükséges-e védettségi igazolvány?

Számunkra mindenki egyenlő, így nem kívánunk részt venni semmilyen diszkriminációban.